Mikrobryggeri

Tilføj vores ekspertise og professionelt brygningsudstyr til din lidenskab for mikrobrygning. Alfa Laval kan hjælpe dig på din unikke mikrobrygningsrejse og overvinde udfordringer. Det kan være behovet for kvalitetskonsistens, voksende produktionsmål, eller om du, rent faktisk, kunne gøre noget bedre? Og sidst men ikke mindst, at få nyt udstyr installeret korrekt i første forsøg er vigtigt. Vi har det rette mikrobrygningsudstyr, erfaringen, viden og den samme lidenskab, så vi kan hjælpe dig.

Craft brewing solutions

Fantastiske øl, der skiller sig ud

  • Løsninger til alle bryggere, fra dem, der kender deres håndværk
  • Dokumenteret historik af forbedret udbytte og reduceret vand- og energiforbrug
  • Fleksibilitet, der gør det muligt for dig hurtigt at komme i gang med nye tendenser inden for mikrobrygning
  • Et globalt servicenetværk af mikrobrygningsspecialister, som kan hjælpe dig med brygningsudstyr, -systemer og -ekspertise.

Vores dokumenterede brygningsudstyr og -løsninger, fra individuelle komponenter og procesmoduler til nøglefærdige projekter, er designet og fremstillet til uafhængige lokale mikrobryggere såvel som globale mikrobryggerier til at forbedre ølkvaliteten, optimere produktionen og reducere omkostninger og miljøpåvirkninger. Ved at muliggøre stram styring af din brygning og dine omkostninger, kan vi hjælpe dig med at lave fantastiske øl, der skiller sig ud.

On-demand Webinar | Great taste, less waste – How to optimize your brewery

Every brewer wants to squeeze out every precious drop of beer brewed from their valuable raw materials – without compromising on quality. Watch our webinar to learn about solutions for different parts of the brewery production and how this can help increase your yield, limit beer loss and water usage, and create savings over long term.

Beers on grey table
.

Craft-brygningsprocessen

Diagrama de flujo del proceso de elaboración de cerveza artesanal
.
.

Eliminer udfordringer i brygningsprocessen med vores brygningsudstyr

Optimering af driften er en konstant faktor for bryggere, for alt fra bryghuset til emballage. Trinvise forbedringer af urteudbytte, øltab eller vandforbrug kan give betydelige besparelser på lang sigt. Se hvordan vores brygningsprocesekspertise, løsninger og individuelle komponenter til hver procesblok hjælper med at undgå og overvinder almindelige problemer i brygningsprocessen.

 

.

Bryghus

Genindvind urten, reducer affaldsmængden, spar energi og styrk bryggeriets effektivitet og hygiejne.

Industrial equipment for brewhouse efficiency 640x360

Cold-block

Genindvind øl, forkort gærings- og lagringstid, opnå bedre gærstyring, prøvetagning og mere.

Brewing a better yeast 640x360

Filtrering og behandling

Undgå fordærvelse, øg ølkvaliteten og varier dine produkter.

Beer filtration 640x360

Forberedelse af linjer og rengøring

Optimer rengøring og forberedelse af linjer.

Utilities and cleaning 640x360
.
.

Udstyr til optimal brygning af øl i mikrobryggeri

Håndværket i at lave øl blander komplekse processer med kreativ kunstfærdighed. At overvinde kløften mellem brygningsteori og praktisk mikrobrygning kræver erfaring med at spotte tegn på problemer og knowhow til at reagere på dem. Her kan kombineret ekspertise give fordele der strækker sig fra bryghus til emballage. Problemer kan kontrolleres og undgås, givet det rigtige brygningsudstyr og den rigtige anvendelse. Se vores proceskendskab og mikrobrygningsløsninger.

.
.
.

Glade kunder

Boston Beer Company

Beer Company

En af de første ting vi installerede var en Alfa Laval Brew-separator. Alfa Laval var også villige til at påtage sig en stor del af projektledelsen. De ledede hele processen med succes og var der for os hele vejen med teknisk support.

David Grinnell, Vice President of Brewery Operations, Boston Beer Company, USA

Læs mere

Harpoon Brewery

Harpoon Brewery Iso-Mix

Iso-Mix-systemet giver os en hurtig og ensartet måde at justere CO2-indhold og tyngdekraft på, samt til at lave andre tilsætninger, der giver mindre manuel arbejdskraft og reduceret risiko for forsinkelser i vores emballageoperationer.

Al Marzi, Vice President og Chief Brewing Officer, Harpoon Brewery, USA

Læs mere

Amager Bryghus

Med kun en kompakt Brew 80-enhed, kan du tillade dig at være mere kreativ. Nu er det kun din fantasi, der er den begrænsende faktor med hensyn til at eksperimentere med smag. Dette udstyr har vist sig at være mere alsidigt, end vi havde forestillet os, og det giver et stort løft til vores kreative, ukonventionelle tilgang til brygning og produkter, der virkelig bliver bemærket på et overfyldt marked.

Morten Valentin Lundsbak, grundlægger,Amager Bryghus, København, Danmark

Læs mere

Rebellion Beer Company

Rebellion beer company

Jeg tror, ​​at craft-brygning på en relativt lille skala som vi gør, stadig er en traditionel kunst, der skaber særprægede, karakterfulde øl, ved brug af de hævdvundne brygningsmetoder, men kombineret med elementer af moderne teknologi, som f.eks. Brew 80.

Medejer Mark Gloyens, Rebellion Beer Company Ltd. Marlow, Buckinghamshire, Storbritannien

Læs mere

Fat Lizard Brewing: from a garage to a national success

Fat Lizard Brewing has been on an amazing growth journey over the past few years. Growing from producing 23,000 litres of beer in 2015 to nearly a million litres of artisanal ales in 2021. Read what Heikki Ylinen, Chairman at Fat Lizard, has to share on their success and how the Alfa Laval Brew 250 centrifuge helped them to expand operations and boost yield.

Fat Lizard brewery outlook 640x360
.
.

Når kvalitet er det vigtigste

Oplev veldesignede løsninger til craft-bryggere.

Boston Beer case 640x360
.
.

Få et tilbud

Hvilke løsninger er du interesseret i? *

Dine oplysninger gemmes og behandles i overensstemmelse med samt vores privatlivs- og databeskyttelsespolitik.

.
Hero brew 20 1920x480 181130 v1

Din passion fortjener kun det bedste

Vi introducerer Brew 20 for brewpubs og mikrobryggerier