Carboset
Alfa Laval Carboset™ og Carboset™ Mini er ølkarboneringssystemer, som egner sig fremragende til karbonering af øl og andre drikkevarer, herunder sodavand, idet de er præcise, foregår automatisk og kræver meget lidt vedligeholdelse. Vores karboneringsmaskine tilsætter det præcise ønskede niveau af kuldioxid og den krævede mængde kvælstof, så dine processer bliver omsat til den perfekte øl.
En effektiv, automatisk og robust karboneringsmaskine
- Eliminerer risikoen for dannelse af bobler
- Fremragende blandingsnøjagtighed
- Effektiv opløsning af kuldioxid
- Alsidig og justerbar efter forskellige proceskrav
- Automatisk styring og lav vedligeholdelse
Dimensioner*
- (LxBxH): 1,5 m x 1,0 m x 2,3 m
- CO2 ved udløb: Op til 7 g/l (slutprodukt)
*De præcise dimensioner varierer afhængigt af kapacitetsområdet.
Carboset™
Carboset™ er drikkevaresystemer og udstyr, der udvikles i samarbejde med bryggeriindustrien. Ølkarboneringsmodulet er gennemtestet, robust og kompakt og leverer en pålidelig, effektiv og hygiejnisk løsning til forbedring af kvaliteten af øl og andre drikkevarer.
Carboset™ Mini
Designet med mikrobryggerer i tankerne, dette specialmodul hjælper dig med at opnå det rette niveau af kuldioxid i dit øl og løser problemet med lav eller uensartet kuldioxidkoncentration. Du kan gemme flere procedurer i Carboset™ Mini med særlige indstillinger for de forskellige øltyper og påfyldningslinjer.
Dimensioner*:
- (LxBxH): 1.600 x 500 x 2.000 mm
- CO2 ved udløb: 4-6 g/l
Sådan fungerer karboneringssystemet
Det er svært at opnå en ønsket og ensartet koncentration af kuldioxid i dit øl. Med vores karboneringssystem injiceres CO2 direkte i øllet via en specialdesignet statisk mixer, som sikrer, at gassen bliver effektivt opløst. Du indstiller det krævede karboneringsniveau på kontrolpanelet, og flowmåleren, CO2-måleren og en kontrolventil sikrer, at den nøjagtige mængde gas bliver doseret.
Modulet indeholder en opbevaringsbeholder kombineret med en tilbagetryksventil, så al gas bliver helt opløst, når øllet forlader modulet.
Et typisk formål er karbonering til præcis 6,0 g/l CO2 af den indgående ølblanding ved en temperatur på 2°C og et tryk på 4 bar (g).