Tilføj vores ekspertise og professionelt brygningsudstyr til din energi for mikrobrygning. Alfa Laval kan hjælpe dig på din unikke mikrobrygningsrejse og overvinde udfordringer. Det kan være behovet for kvalitetskonsistens, voksende produktionsmål, eller om du, rent faktisk, kunne gøre noget bedre? Slutteligt, at få nyt udstyr installeret korrekt i første forsøg. Vi har det rette mikrobrygningsudstyr samt erfaring, viden og den samme lidenskab, så vi kan hjælpe dig.

Fantastiske øl, der skiller sig ud

  • Løsninger til alle bryggere, fra dem, der kender deres håndværk
  • Dokumenteret historik af forbedret udbytte og reduceret vand- og energiforbrug
  • Fleksibilitet, der gør det muligt for dig hurtigt at komme i gang med nye tendenser inden for craft-brygning
  • Et globalt servicenetværk af craft-brygningsspecialister, som kan hjælpe dig med brygnings-udstyr, -systemer og -ekspertise.

Vores dokumenterede brygningsudstyr og -løsninger, fra individuelle komponenter og procesmoduler til nøglefærdige projekter, er designet og fremstillet til uafhængige lokale mikrobryggere og globale mikrobryggerier til at forbedre ølkvaliteten, optimere produktionen og reducere omkostninger og miljøpåvirkninger. Ved at muliggøre stram styring af din brygning og dine omkostninger, kan vi hjælpe dig med at lave fantastiske øl, der skiller sig ud.

Mød os på årets Craft Brewers Conference i Denver, Colorado i april

Vores bryggeriteam ser frem til at hilse på dig i Denver, Colorado i USA fra d. 9. til d. 11. april 2019. Besøg vores stand nr. 14085.

.

Craft-brygningsprocessen

Proceso de elaboración de cerveza artesanal en Alfa Laval
.
.

Eliminer udfordringer i brygningsprocessen med vores brygningsudstyr

Optimering af driften er en konstant faktor på bryggerier, for alt fra bryggekarrene til emballagen. Selv små forbedringer i udnyttelsen af urten, kassation af øl eller lavere vandforbrug kan beløbe sig til betydelige besparelser i det lange løb. Oplev, hvordan vores ekspertise, løsninger og de enkelte komponenter i processen er med til at forebygge og håndtere problemer med brygningen.

.

Bryghus

Genindvind urten, reducer affaldsmængden, spar energi og styrk bryggeriets effektivitet og hygiejne.

Cold-block

Genindvind øl, forkort gærings- og lagringstid, opnå bedre gærstyring, prøvetagning og mere.

Filtrering og behandling

Undgå fordærvelse, øg ølkvaliteten og varier dine produkter.

Forberedelse af linjer og rengøring

Optimer rengøring og forberedelse af linjer.

.
.

Udstyr til optimal craft beer-brygning

Håndværket i at lave øl blander komplekse processer med kreativ kunstfærdighed. At overvinde kløften mellem brygningsteori og praktisk craft-brygning kræver erfaring med at spotte tegn på problemer og knowhow til at reagere på dem. Her kan kombineret ekspertise give fordele der strækker sig fra bryghus til emballage. Problemer kan kontrolleres og undgås, givet det rigtige brygningsudstyr og den rigtige anvendelse. Se vores proceskendskab og craft-brygningsløsninger.

.

Få et større øludbytte

Forbedr ølkvaliteten

Diversificer din øl

.
.

Glade kunder

Boston Beer Company

Beer Company

En af de første ting vi installerede var en Alfa Laval Brew-separator. Alfa Laval var også villige til at påtage sig en stor del af projektledelsen. De ledede hele processen med succes og var der for os hele vejen med teknisk support.

David Grinnell, Vice President of Brewery Operations, Boston Beer Company, USA

Læs mere

Harpoon Brewery

Harpoon Brewery Iso-Mix

Iso-Mix-systemet giver os en hurtig og ensartet måde at justere CO2-indhold og tyngdekraft på, samt til at lave andre tilsætninger, der giver mindre manuel arbejdskraft og reduceret risiko for forsinkelser i vores emballageoperationer.

Al Marzi, Vice President og Chief Brewing Officer, Harpoon Brewery, USA

Læs mere

Amager Bryghus

Med kun en kompakt Brew 80-enhed, kan du tillade dig at være mere kreativ. Nu er det kun din fantasi, der er den begrænsende faktor med hensyn til at eksperimentere med smag. Dette udstyr har vist sig at være mere alsidigt, end vi havde forestillet os, og det giver et stort løft til vores kreative, ukonventionelle tilgang til brygning og produkter, der virkelig bliver bemærket på et overfyldt marked.

Morten Valentin Lundsbak, grundlægger,Amager Bryghus, København, Danmark

Læs mere

Rebellion Beer Company

Rebellion beer company

Jeg tror, ​​at craft-brygning på en relativt lille skala som vi gør, stadig er en traditionel kunst, der skaber særprægede, karakterfulde øl, ved brug af de hævdvundne brygningsmetoder, men kombineret med elementer af moderne teknologi, som f.eks. Brew 80.

Medejer Mark Gloyens, Rebellion Beer Company Ltd. Marlow, Buckinghamshire, Storbritannien

Læs mere

.
.

Når kvalitet er det vigtigste

Oplev veldesignede løsninger til craft-bryggere.

.
.

Lad os mødes

Disse oplysninger opbevares og behandles i overensstemmelse med vores politik for databeskyttelse.

.

Din passion fortjener kun det bedste

Vi introducerer Brew 20 for brewpubs og mikrobryggerier

Anmod om oplysninger

Anmod om tilbud på Craft brewing

Kontaktemne