Det bedste fra begge verdener hos Rebellion Beer Company

I 2014/2015 igangsatte Rebellion Beer et program for at opnå større udvikling og flere ændringer. Dette omfattede en tretrins plan, der skulle konsolidere deres fantastiske kommercielle succes ved at bruge den nyeste teknologi til at øge produktionskapaciteten og give større fleksibilitet og samtidig sætte fokus på at opretholde og forbedre produktkvaliteten og konsistensen, så det håndværksmæssige niveau og den prisvindende kvalitet, som Rebellion Beer er kendt for, blev bevaret.

DATO 2023-11-28

Rebellion Beer Company Ltd. i Marlow i Buckinghamshire er en del af en bølge af nye håndværksbryggerier, der er dukket frem i Storbritannien siden 1980'erne.

Som en del af virksomhedens politik om at genoplive og forny den lokale brygningstradition af høj kvalitet i Marlow kom stort set alt deres oprindelige udstyr fra andre lokale bryggerier, der var lukket ned.

Rebellion Beer havde tidligere taget den traditionelle tilgang til ølklaring til sig og brugte kombinationen af klaring og tid til at lade gæren bundfælde sig i øllet. Dette resulterede imidlertid i betydelige tab af øl, og bundfældningsprocessen tog lang tid og udgjorde dermed en flaskehals i produktionen. Rebellion Beer ønskede også at opnå en større ensartethed i virksomhedens produktion for at sikre både bedre salgbarhed og maksimal kundetilfredshed.

Virksomheden valgte derfor et BREW 80-centrifuge fra Alfa Laval som en moderne teknologiløsning til at opfylde deres håndværksmæssige krav. Denne løsning, der blev bygget op omkring en højhastighedscentrifugalseparator, er velegnet til hurtig og effektiv klaring af øllet efter gæringen og før modning og påfyldning, og BREW 80's kompakte konfiguration og minimale miljøaftryk gjorde den til den ideelle løsning for dem.

    

Produkter

Brew-80 

Separationsmodulet er særligt velegnet til klaring:

  • Øl efter gæring
  • Øl efter modning 
  • Tæt på lyse typer

Alfa Laval-bryggeriserien

Feedback fra kunderne

Jeg tror, ​​at brygning af håndværksøl på en relativt lille skala, sådan som vi gør, stadig er et traditionsfyldt håndværk, der skaber særprægede, karakterfulde øl, ved brug af de hævdvundne brygningsmetoder, men kombineret med elementer af moderne teknologi som f.eks. Brew 80. 

Medejer Mark Gloyens, 
Rebellion Beer Company Ltd. Marlow, Buckinghamshire, Storbritannien

Downloads

Læs hele historien om Rebellion Beer Company Ltd.

Alfa Laval Brew 80: Få det helt rigtige match til din passion

Alfa Laval Brew 80 er et plug and play-centrifugemodul til en kapacitet op til 50 hl/time. Selv små bryggeri kan få adgang til innovationerne fra Alfa Laval inden for separation. Disse er med til at øge udbyttet og kvaliteten af deres øl – inklusive den unikke aksiale hermetiske tætning til minimering af iltoptagelse. Brew 80 giver dig en kraftfuld og effektiv ydeevne med den kapacitet, du har brug for, i takt med at dit bryggeri vokser.

brew80 vignette