Filtrering og behandling - udfordringer og løsninger

Filtrering, behandling og foremballering

De to vigtigste teknologier til den endelige ølfiltrering er Kieselguhr og membranfiltrering ved tværstrømning. Fordærvelse, tilstopning og affaldshåndtering er nogle af de udfordringer, som bryggere bliver konfronteret med.

Produktionen af differentierede produkter, fra ikke-alkoholiske og stærke øl til smagstilsatte afledninger, er i vækst Vores portefølje af blandings-, karbonerings- og afalkoholiseringsmoduler tilbyder effektive, pålidelige og fleksible metoder til at producere nye og unikke produkter til dine nuværende og fremtidige kunder.

Før emballering eliminerer pasteurisering eller steril filtrering eventuelle mikroorganismer for at forbedre holdbarheden, produktets smag og sikkerhed. Vi tilbyder effektive løsninger til at gøre dette på en mere bæredygtig måde.

.

Ølfiltrering

Udfordring

  • Tilstopning af Kiselguhrfilteret under filtrering
  • Højt forbrug af Kiselguhrfiltre
  • Korte filtreringscyklusser på tværstrømningsfiltre

Resultat

  • Stabilt og lavt indhold af faste stoffer ved separatorudløbet
  • Fjernelse af faste stoffer ved centrifugering reducerer det samlede forbrug af Kiselguhr og reducerer belastningen under filtrering
  • Minimerer mikroniseringen af partikler i øllet, reducerer filtertilstopning og tillader længere filtreringscyklusser

Udfordring

  • Kort produktholdbarhed
  • reinficering

Resultat

  • Komplet fjernelse af mikroorganismer

Udfordring

  • Oxidering under filtrering

Resultat

  • Afluftet vand i overførselslinjer mellem brygninger forhindrer oxidering.

Udfordring

  • Høje udgifter til affaldshåndtering

Resultat

  • Nemmere affaldshåndtering af Kiselguhr, hvor væsken er fjernet, så det er tørrere og lettere
.

Blanding, dosering og karbonering

Udfordring

  • Ølproduktion efter specifikationerne

Resultat

  • Garanteret nøjagtighed ved blanding, dosering og karbonering
.

Fjernelse af alkohol

Udfordring

  • Behov for at fremstille letøl

Løsning

Resultat

  • Ingen termisk indvirkning på produktet
  • Produktion af letøl (0,5% vol/vol)

Udfordring

  • Behov for at fremstille alkoholfri øl

Løsning

Løsning

  • Produktion af alkoholfri øl (0,05% vol/vol)
  • Resultatets ensartethed
  • Udledt alkohol kan genbruges som ingrediens til andre formål

Behandling

. .

Udfordring

  • Opretholdelse af krævet holdbarhed og risiko for reinficering
  • Højt energiforbrug

Udfordring

  • Mikroorganismer elimineres i øl
  • Øget produktholdbarhed
  • Med Flexitherm genindvindes op til 95% af energien, og driftsomkostningerne reduceres (med op til 80%) i forhold til en traditionel tunnel-pasteur
  • Med Beer Sterile Filtration-modulet kræver den kolde proces en minimal mængde energi
.

Få et tilbud

Hvilke løsninger er du interesseret i? *

Dine oplysninger gemmes og behandles i overensstemmelse med samt vores privatlivs- og databeskyttelsespolitik.