Kommerciel brygning
Alfa Laval har erfaring med kommercielt brygningsudstyr og løsninger, der opfylder dine krav til effektivitet, pålidelighed og konsistens i en industriel skala. Vores proceskompetence sammen med vores nye eller retrofit professionelle systemer og teknologier, giver dig mulighed for at finjustere sarte produktionsbalancer i den kommercielle brygningsproces for at øge udbyttet, bruge mindre energi og vand, reducere affald og producere bemærkelsesværdige øl, der sender et stærkt budskab.
Kommercielle brygningsløsninger - Brygning i industriel skala
- Professionelle brygningsløsninger til bryggere, baseret på dokumenterede bryggeteknikker
- Lang og dokumenteret erfaring med at forbedre udbyttet og reducere vand- og energiforbruget
- Fleksibilitet, der gør det muligt hurtigt at reagere på nye tendenser i brygningsindustrien
- Et globalt servicenetværk af professionelle brygningsspecialister som kan hjælpe med procesekspertise, reservedele og kommercielt brygningsudstyr
Dokumenterede løsninger til din kommercielle brygningsproces

Eliminer udfordringer i brygningsprocessen med vores brygningsudstyr
Optimering af driften er en konstant faktor for bryggere, for alt fra bryghuset til emballage. Trinvise forbedringer af urteudbytte, øltab eller vandforbrug kan give betydelige besparelser på lang sigt. Se hvordan vores brygningsprocesekspertise, løsninger og individuelle komponenter til hver procesblok hjælper med at undgå og overvinder almindelige problemer i brygningsprocessen.
Bryghus
Genindvind urten, reducer affaldsmængden, spar energi og styrk bryggeriets effektivitet og hygiejne.

Cold-block
Genindvind øl, forkort gærings- og lagringstid, opnå bedre gærstyring, prøvetagning og mere.

Filtrering og behandling
Undgå fordærvelse, øg ølkvaliteten og varier dine produkter.

Hjælpeprogrammer
Optimer rengøringsprocedurerne, så det samlede forbrug af energi og kemikalier bliver reduceret.

Fat Lizard Brewing: from a garage to a national success
Fat Lizard Brewing has been on an amazing growth journey over the past few years. Growing from producing 23,000 litres of beer in 2015 to nearly a million litres of artisanal ales in 2021. Read what Heikki Ylinen, Chairman at Fat Lizard, has to share on their success and how the Alfa Laval Brew 250 centrifuge helped them to expand operations and boost yield.

Join our webinars
Our brewery experts look forward to sharing with you our knowledge and passion.
