PureBallast
Fishing-vessels-hero

PureBallast 3 løsninger til fiskefartøjer og transportskibe til levende fisk

Uanset om du fisker med trawl, vod eller line, har du fokus på det, der betyder noget for din fangst – lige fra fiskenes bevægelser til vejret og de strømforhold, der påvirker dem. Opgradering af en ballastvandløsning er yderligere et behov, men det behøver ikke at være en hovedpine. Vi har gjort det nemmere i snart 20 år. Alfa Laval PureBallast 3 er den optimale løsning for fiskefartøjer og transportskibe til levende fisk, men også for din tid og dit budget.

pb general cargo pb reactors2

Fishing-vessels-retrofit.jpg

Din opgradering er vores prioritet

Alfa Lavals ekspertise og netværk hjælper dig med at vælge den helt rigtige ballastvandløsning til dit fiskefartøj eller transportskib til levende fisk – og gør opgraderingen lettere. Teknisk gennemgang samt overvågning af installationen og idriftsættelse er alt sammen inden for vores ekspertiseområde, mens du kan fokusere fuldt ud på dit erhverv samtidig med at du undgår dyre fejl og potentielle compliance risici.

Fishing-vessels-freedom-to-sail.jpg

Du bevarer friheden, når du sejler

Når du vælger PureBallast 3, får du sikker, gennemprøvet og letanvendelig UV-teknologi. Dit fiskefartøj eller transportskib til levende fisk vil være i stand til at sejle i mange forskellige farvande og under mange forskellige forhold, herunder vand med lav klarhed. Så du vil være fri til at sejle derhen, hvor fiskene og indtjeningen er, mens dit mandskab sparer tid, og driftsomkostningerne holdes nede.

Fishing-vessels-the-right-system.jpg

Det optimale system og den rette partner

PureBallast 3-systemerne, der fås som medemonteret eller som komponenter, tilbyder en kompakt fleksibilitet. Der er altid en løsning, der passer perfekt til dit fartøj, uanset om der er tale om en trawler, et not- og vodfartøj, et fartøj, der fisker med line, eller et transportskib til levende fisk. Og lige så vigtigt: Alfa Lavals eksperter er på vagt 24/7 verden over – hvilket betyder hurtig adgang til reservedele og service lige dér, hvor du er i gang med at fiske.

Overhold bestemmelserne om ballastvand med lethed

Alfa Laval har næsten to årtiers erfaring med behandling af ballastvand plus 100 års marineerfaring bag sig. Vi har eftermonteret PureBallast 3‑systemer på næsten alle typer fartøjer og står klar til at imødekomme dine udfordringer – uanset hvilken type net eller line, du benytter til dit fiskeri, og uanset hvor du opsøger din fangst. Du kan stole på os både for pålidelig teknologi og pålidelig support. Dine behov er i fokus lige fra starten, uanset om du søger viden, kontakter eller kompetencer igennem vores netværk. Og det slutter ikke der. Vores serviceeksperter holder dit PureBallast 3-system i gang gennem hele dets levetid – både lokalt og globalt.

Henvend dig til Alfa Laval for:

  • Ekspertise i udvælgelse, planlægning og levering
  • Korte leveringstider, høj fleksibilitet og de rette færdigheder til en vellykket opgradering
  • Førende i alle vandtyper (fersk, brak, marine)
  • Nem adgang til reservedele og service, uanset hvor dit fartøj befinder sig


Fishing-vessels-ballast-regulations-the-easy-way.jpg

PureBallast 3 til mindre fartøjer

Lær mere om, hvorfor PureBallast 3 er den rigtige løsning til behandling af ballastvand på fiskefartøjer og transportskibe til levende fisk – og hvorfor Alfa Laval er den rigtige partner til at opfylde dine behov. Du finder en klar oversigt i denne brochure samt de mest relevante tekniske detaljer.

pb-general-cargo-smaller-vessels-brochure2

Lær mere om PureBallast 3-systemer

PureBallast 3 kan opfylde kravene til plads og ydelse for ethvert fiskefartøj eller transportskib til levende fisk. Nedenfor kan du se de mest populære systemvalg. Ex-systemer m.m., kan findes i vores komplette systemportefølje.

Understøtter din beslutningsproces

Alfa Laval har bistået skibsredere af alle størrelser i at finde den rigtige ballastvandløsning og sikre succesfulde opgraderinger. Vi kan understøtte dig individuelt, men vi kan også hjælpe, hvis du skal træffe beslutninger som en del af et større netværk – ligesom vi gjorde for denne gruppe på 52 skibsredere.

fishing-vessel-turkish-coaster-case

Finansier opgraderingen af din ballastvandløsning

Er du bekymret over de omkostninger, der er forbundet med opgradering af en ballastvandløsning på dit fiskefartøj eller transportskib til levende fisk? Gennem veletablerede partnere kan Alfa Laval arrangere leasing eller kreditgarantier for PureBallast 3. Du kan stole på fleksibel finansiering til en konkurrencedygtig pris – med minimalt besvær og ingen skjulte omkostninger. Download vores brochure eller kontakt os for flere informationer.

pb-general-cargo-financial

Flere løsninger til dit fiskefartøj

PureBallast 3 er en af mange Alfa Laval-løsninger til fiskefartøjer og transportskibe til levende fisk. Udover at minimere miljøpåvirkningen tilbyder vi metoder, hvormed du kan minimere dit udstyrs aftryk og driftsomkostninger. Find ud af, hvad vi yderligere kan gøre for dig.

Fishing vessel new 640x360

Kontakt os

Lad os drøfte dine behov og en PureBallast 3-løsning, der passer til dit fiskefartøj eller transportskib til levende fisk. Du kan komme i kontakt med os lige her.


Dine oplysninger gemmes og behandles i overensstemmelse med
samt vores privatlivs- og databeskyttelsespolitik.