Fishing vessel sunset 1920x480

Hiv større ydeevne på fiskefartøjer i land

Brændstoffer, systemer og operationer i marine industrien ændrer sig hurtigt, ligesom miljølovene og retningslinjerne, som de er underlagt. Med mere end et århundredes maritim erfaring er Alfa Laval dedikeret til at hjælpe dig foran bølgen.

Vi tilbyder et omfattende udvalg af pålideligt, brugervenligt udstyr, der er designet til at forbedre dit fiskefartøjs ydeevne, optimere kritiske operationer og sikre overholdelse af lovgivningen.

fishing ship 2022

Et vedvarende forhold til fiskeri

Ombord på Prins Maurits, et hollandsk fiskefartøj, har chef ingeniør Auke van Slooten fordoblet den forventede levetid for hans hovedmotors smøreolie, hvilket sparer 1.400 liter olie om året og næsten to timers rengøringstid om ugen ved hjælp af en Alfa Laval MIB 503-separator. I tre generationer har hans fiskerfamilie stolet på Alfa Laval-løsninger.

Alfa Laval om bord

Alfa Laval tilbyder en bred vifte af udstyr, der er skræddersyet til effektiv brug på mindre fartøjer.

pureballast_compact_system640x360.jpg

Behandling af ballastvand

Alfa Laval PureBallast 3 udmærker sig i farvande med ethvert saltindhold, herunder udfordrende farvande med lav klarhed. Den er typegodkendt af IMO og den amerikanske kystvagt, og den giver en kompakt og plug-and-play løsning, uanset om du vælger et skridsikkert system eller løse komponenter for total fleksibilitet.


Lær mere

Aqua blue mini_Right_640x360.png

Ferskvandsgenerering

Alfa Laval AQUA Blue Mini ferskvandsgenerator er en kompakt, yderst effektiv løsning til ferskvandsbehov på 1–18 m3 pr. dag. Den har brug for lidt plads eller elektrisk energi og giver et smartere alternativ til kulindtagning eller omvendt osmose.


Lær mere

alfa_laval_MiB-503.jpg

Rensning af brændstof og smøreolie

Alfa Laval MIB 503 er designet til at rense destillat, marin dieselolie og smøreolie. Let og omkostningseffektiv at vedligeholde og giver enestående olierensningsevne til fartøjer med op til 5 MW motoreffekt.


Lær mere

alfa_laval_GPHE-T6.jpg

Opvarmning og afkøling

Alfa Laval T6 pakningsplade-og-rammevarmeveksleren er designet til høj kapacitet og simpel vedligeholdelse. Denne energieffektive varmeveksler leverer fremragende termisk ydeevne med lave driftsomkostninger.


Lær mere

alfa_laval_AXP-112.jpg

Opvarmning og afkøling (højt tryk)

Alfa Laval AXP loddet pladevarmeveksler klarer opgaver ved meget høje – endda ekstreme – tryk. Den er designet til anvendelser, hvor CO2 bruges som kølemiddel, men den håndterer andre højtryksvæsker lige så godt.


Lær mere

alfa_laval_Eliminator.jpg

Smøreoliefiltrering

Alfa Laval Eliminator kombinerer to teknologier i et hus for at forlænge smøreoliens levetid. Det automatiske fuldstrømningsfilter beskytter motoren, mens en diskstabeludskiller på tilbageløbslinjen effektivt renser olien.


Lær mere

PureBilge.jpg

Separation af olieholdigt vand

Alfa Laval PureBilge Compact er et fuldautomatisk centrifugal-separationssystem, der renser olieholdigt vand effektivt til søs. Med muligheder for at reducere olieforurening under 5 ppm - langt hårdere end IMO-kravet på 15 ppm - sætter den en ny standard for at gøre vand sikkert til udledning over bord.


Lær mere

Aalborg OC-TCi  large.jpg

Damp- og varmegenerering

Den højtydende Alfa Laval Aalborg OC-TCi (Turbo Clean, intelligent) er en pladsbesparende kombinationskedel til damp og varmt vand, som kan opvarmes med udstødningsgas eller fyres med olie og gasbrændstoffer.


Lær mere

Service kit_Spare parts.jpg

Reservedelssæt

Alfa Laval reservedelssæt giver dig alle de originale dele, du har brug for til en bestemt service. Du kan være sikker på fuld kompatibilitet med dit udstyr, samt bekvemmelighed og økonomi.


Lær mere

Problemfri service, problemfri sejlads

Regelmæssig, professionel vedligeholdelse er nøglen til at forbedre ydeevnen og forlænge levetiden på dit udstyr om bord. Alfa Laval serviceeksperter er tæt på og klar til at hjælpe, uanset hvor du fisker. Du finder support på det lokale sprog i en havn i nærheden af dig, og vores globale team står til rådighed døgnet rundt. Henvend dig ikke kun til dele og nødhjælp, men også til langsigtede løsninger, der forhindrer problemer og reducerer dine ejeromkostninger.

service 960x480

Jeg vil gerne vide mere

That information is stored and processed in accordance to our privacy policy.