PureBallast
.
ballast water system

IMO revised G8 – in force now

Alfa Laval PureBallast 3 is ready

 

Alfa Laval PureBallast 3

Totalløsninger inden for behandling af ballastvand

Behandling af ballastvand handler om at beskytte miljøet. Men anskaffelsen af et system til behandling af ballastvand drejer sig udelukkende om dine behov: At kunne sejle jævnt, sikre rettidige leverancer og opfylde forpligtelser over for dine kunder.

Alfa Laval PureBallast 3 er den tredje generation af den førende teknologi til behandling af ballastvand – og den første løsning, der skal revideres til at være G8-klar. Typegodkendt af US Coast Guard såvel som af IMO samt uovertruffen ydeevne i selv de mest udfordrende farvande. Omkring det er samlede løsninger inden for behandling af ballastvand, bygget på Alfa Lavals dybe viden, omfattende ressourcer, stærke partnerskaber og veludviklet servicetilbud.

 

PureBallast Family

Fokuspunkter

Seneste nyt

Alfa Laval har indgået aftaler med to kunder om levering af systemer til behandling af ballastvand. Hen over de næste tre år omfatter aftalerne faste ordrer på PureBallast 3-systemer på omkring 40 skibe og optioner, der dækker yderligere 40 systemer. Dækhuse og boosterpumpeenheder er inkluderet i nogle af ordrene.

al pureballast latest news

Idriftsætning af prøveudtagning med mening

Vandprøvetagning i forbindelse med idriftsættelsestest er et nyt krav til systemer til behandling af ballastvand. Men reglerne og deres implementering er forvirrende. Vores nye hvidbog forklarer, hvad du har brug for at vide.

commissioning updated mepc

Undgå begrænsninger med Compliance Navigator

Selv hvis et system til behandling af ballastvand er certificeret, får det muligvis ikke dit fartøj derhen, hvor det skal. Compliance Navigator er et nyt værktøj til at sikre, at det system, du vælger, ikke kun overholder papir, men også hvor du sejler.

Compliance Navigator vignette

Udforsk vores webinarer

Alfa Laval Marine Talks går i dybden på de udfordringer og ændringer, som din maritime forretning står overfor. I disse webinarer finder du up-to-date analyse, viden og løsninger, der holder dig på det rigtige kursus, diskuteret af vores marineeksperter og nogle af de lyseste navne inden for den maritime industri.

Marine Talks 640x360

Nyhedsbrev

Bliv opdateret om behandling af ballastvand med vores PureBallast nyhedsbrev.

Message in a bottle 640x360

Løsninger til tankskibe

Som specialiseret til transport af flydende gods mangler tankskibe ofte et pumperum og står over for meget specifikke udfordringer med hensyn til installation og betjening af et systemer til behandling af ballastvand. PureBallast 3 tilbyder løsninger.

vessel type tanker640x360

Løsninger til bulkskibe

Bulkskibe adskiller sig ikke kun fra hinanden i størrelse og driftsprofil, deres egne ballastvandstrømme kan variere mellem lastning og losning. PureBallast 3 tilbyder den høje fleksibilitet til at imødekomme ethvert behov til bulkskibe.

vessel type bulker640x360

Løsninger til containerskibe

Containerskibe er langt mere varierede end containere, de fragter. Behovet for behandling af ballastvand i en lille feeder kan afvige meget fra dem fra et massivt, havgående fartøj, men alligevel har PureBallast 3 svar til begge.

pureballast container640x360

Løsninger til skibe, der fragter gas

Gasfragtskibene er meget forskellige, men de har et fælles fokus på sikkerhed for skibet og besætningen. UV-behandling med Alfa Laval PureBallast 3 undgår korrosionsrisici og andre sikkerhedsrisici såvel som de skjulte omkostninger ved andre løsninger.

gas carrier preview v2 640x360

Vælg et godkendt system

Brug vores udvælgelsesguide til at finde det rette typegodkendte systemet til behandling af ballastvand til din sejlprofil.

G8 October vignette640x360

Alt hvad du behøver at vide

Udnyt vores tiårige erfaring med ressourcer inden for alle aspekter af håndtering af ballastvand.

ballast water treatment dictionary2

Tillid til alt fra eftermontering til videresalg

Dit valg af system til behandling af ballastvand er et valg for fremtiden. Udover at sikre en problemfri eftermontering udbyder Alfa Laval serviceløsninger for at sikre systemets ydeevne og langsigtede værdi.

AlfaLaval PureBallast30 reactor onboard rgb
 

Ofte stillede spørgsmål

Almindelige spørgsmål og intelligente råd

Teknisk

Dokumentation, billeder og meget mere

Kontakt os 

Viden og hjælp er klar