PureBallast
pb-general-cargo-hero

PureBallast 3-løsninger til almene fragtskibe og kombinationsfartøjer

Hvis dit skib anvendes til handels- eller kontraktarbejde, er din første bekymring, hvad det transporterer - bulk eller mindre enkeltpartier, flydende last eller tørvarer, eller ting som mennesker og udstyr. Opgradering af en ballastvandløsning er yderligere et behov, men det behøver ikke at være en hovedpine. Vi har gjort det nemmere i snart 20 år. Alfa Laval PureBallast 3 er en optimalt løsning for almene fragtskibe eller kombinationsfartøjer (MPP/MPV), men også for din tid og dit budget.

pb general cargo pb reactors2

pb-general-cargo-retorfit.jpg

Din opgradering er vores prioritet

Alfa Lavals ekspertise og netværk hjælper dig med at vælge den helt rigtige ballastvandløsning til dit almene fragtskib eller kombinationsfartøj – og gør opgraderingen lettere. Teknisk gennemgang samt overvågning af installationen og idriftsættelse er alt sammen inden for vores ekspertiseområde, mens du kan fokusere fuldt ud på dit erhverv samtidig med at du undgår dyre fejl og potentielle compliance risici.

pb-general-cargo-freedom-to-sail.jpg

Du bevarer friheden, når du sejler

Når du vælger PureBallast 3, får du sikker, gennemprøvet og letanvendelig UV-teknologi. Dit fragtskib eller kombinationsfartøj vil kunne sejle i et bredt udvalg af farvande og forhold, herunder vand med lav klarhed. Derved vil du kunne sejle derhen, hvor varerne og forretningen er, mens dit mandskab sparer tid og driftsomkostningerne holdes nede.

pb-general-cargo-right-system.jpg

Det optimale system og den rette partner

PureBallast 3-systemerne, der fås som medemonteret eller som komponenter, tilbyder en kompakt fleksibilitet. Der kan altid findes en ideel pasform til dit fartøj, uanset om det er en feeder, en coaster, et oceangående fragtskib eller en mobil arbejdsstation. Det skal desuden nævnes, at Alfa Lavals eksperter er på vagt 24/7 verden over – hvilket betyder hurtig adgang til reservedele og service, uanset hvor du driver forretning.

Overhold bestemmelserne om ballastvand med lethed

Alfa Laval har næsten to årtiers erfaring med behandling af ballastvand, plus 100 års marineerfaring bag sig. Vi har eftermonteret PureBallast 3-systemer på næsten alle typer kyst- eller dybhavsfartøjer og står klar til at imødekomme dine udfordringer – uanset om det drejer sig om et alment fragtskib eller et kombinationsfartøj, og uanset hvor du laster og aflaster dit gods eller passagerer.

Du kan stole på os både for pålidelig teknologi og pålidelig support. Dine behov er i fokus lige fra starten, uanset om du søger viden, kontakter eller kompetencer igennem vores netværk. Og det slutter ikke der. Vores serviceeksperter holder dit PureBallast 3-system i gang gennem hele dets levetid – både lokalt og globalt.

Henvend dig til Alfa Laval for:

  • Ekspertise i udvælgelse, planlægning og levering
  • Korte leveringstider, høj fleksibilitet og de rette færdigheder til en vellykket opgradering
  • Førende i alle vandtyper (fersk, brak, marine)
  • Nem adgang til reservedele og service, uanset hvor dit fartøj befinder sig


pb-general-cargo-meet-ballast-water-regulations.jpg

PureBallast 3 til mindre fartøjer

Lær mere om, hvorfor PureBallast 3 er den rigtige løsning til behandling af ballastvand på almene fragtskibe og kombinationsfartøjer – og hvorfor Alfa Laval er den rigtige partner til at opfylde dine behov. Du finder en klar oversigt i denne brochure samt de mest relevante tekniske detaljer.

pb-general-cargo-smaller-vessels-brochure2

Lær mere om PureBallast 3-systemer

PureBallast 3 kan imødekomme krav til plads og ydeevne for ethvert alment fragtskib eller kombinationsfartøj. Nedenfor kan du se de mest populære systemvalg. Ex-systemer m.m., kan findes i vores komplette systemportefølje.

pureballast_compact_system640x360.jpg

PureBallast 3 Compact

PureBallast 3 Compact er en praktisk medemonteret løsning til mindre gennemløb af ballastvand. Modulet er præfabrikeret og afprøvet før levering. Det er nemt at installere og tilkoble, efterlader et minimalt fodaftryk og kræver minimal rørføring.

  • Medemonteret modul, der tillader nem installation
  • Flow på 32–300 m3/t


Download brochure

pureballast_system_v2_640x360.jpg

PureBallast 3 Compact Flex

PureBallast 3 Compact Flex er det ideelle valg til de fleste mindre fartøjer, og det efterlader et minimalt fodaftryk. Systemet leveres i løse komponenter til plug-and-play installation. Dette maksimerer pladsbesparelsen og installationsfleksibiliteten.

  • Plug-and-play-komponenter, som minimerer fodaftrykket
  • Flow på 32–1000 m3/t


Download brochure

deckhouse-service-support.jpg

Global service og support

Når du er afhængig af en lille flåde eller endda et enkelt fartøj, er oppetiden afgørende. Uanset hvor du sejler, vil Alfa Laval reservedele og support være med dig. Dette inkluderer fjernfejlfinding gennem PureBallast Connect, hvilket kan minimere servicebesøg ombord. Med vores PureBallast Compliance Servicepakke kan vi desuden overtage ansvaret for alle de vigtige servicerelaterede handlinger.


Lær mere om vores services

deckhouse-PB-training.jpg

PureBallast-uddannelse

At have den rigtige ballastvandløsning er kun en del af compliance-overholdelsen. Dit mandskab skal også kunne bruge det – sikkert, korrekt og effektivt. PureBallast 3-uddannelse er tilgængelig om bord, online og på træningscentre verden over, så dine besætningsmedlemmer kan erhverve den nødvendige viden til at sikre korrekt drift og pleje.


Lær mere om vores uddannelse

Understøtter din beslutningsproces

Alfa Laval har bistået skibsredere af alle størrelser i at finde den rigtige ballastvandløsning og sikre succesfulde opgraderinger. Vi kan støtte dig individuelt, men vi kan også hjælpe, hvis du skal træffe beslutninger som en del af et større netværk – ligesom vi gjorde for denne gruppe på 52 coaster-ejere.

pb-general-cargo-turkish-coaster

Finansier opgraderingen af din ballastvandløsning

Er du bekymret over omkostningerne forbundet med opgradering af en ballastvandløsning på dit almene fragtskib eller kombinationsfartøj? Gennem veletablerede partnere kan Alfa Laval arrangere leasing eller kreditgarantier for PureBallast 3. Du kan stole på fleksibel finansiering til en konkurrencedygtig pris – med minimalt besvær og ingen skjulte omkostninger. Download vores brochure eller kontakt os for flere informationer.

pb-general-cargo-financial

Kontakt os

Lad os drøfte dine behov og en PureBallast 3-løsning, der matcher dit fragtskib eller kombinationsfartøj.
Du kan komme i kontakt med os lige her.


Dine oplysninger gemmes og behandles i overensstemmelse med
samt vores privatlivs- og databeskyttelsespolitik.