PureBallast
.
PureBallast Service 1920x480 hero banner
PureBallast service edited
 

Support, der både går i dybden og bredden

Når du vælger Alfa Laval PureBallast 3, vælger du mere end den førende teknologi til behandling af ballastvand. Du vælger en leverandør med totalløsninger, herunder færdigheder, ressourcer og et veludviklet serviceudbud, som understøtter dine behov, i dag og i morgen.

Servicebehov nu og her?

Vores Alfa Laval marineserviceteam er altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt os - udfyld formularen

eller

Kontakt vores eksperter på ps.marinediesel.nordic@alfalaval.com

24/7-service:

marine.service@alfalaval.com, eller ring vores hotline 24/7-service: +46 4636 7700

PureBallast Compliance Service Package

Behandling af ballastvand involverer mere end at installere et system og tænde det. Forordningerne kræver ikke kun dechargeevne, men også systeminspektioner, funktionskontrol, kalibreringer og besætningstræning for at sikre det. Med PureBallast Compliance Service Package tager vores eksperter ansvaret for sundheden i dit Alfa Laval PureBallast-system og fjerner arbejde og bekymrer dig fra dine skuldre.

Økonomi bygget på sikkerhed

Komponenterne i PureBallast Compliance Service Package arbejder sammen for at give dig ro i sindet. For et minimalt gebyr får du alt, hvad du har brug for at være sikker på overholdelse samt en forlængelse af dit systems garantiperiode.

Pakken inkluderer følgende:

  • Planlægning
  • Rejsetid
  • Kalibrering
  • Tilstandskontrol
  • Evaluering af ydeevne
  • Uddannelse af mandskab
  • Filterinspektion
  • Vandprøvetagning (bakterier)
  • Analyse af alarmlog

Få mere at vide om PureBallast Compliance
Servicepakke

Download brochure

PureBallast-uddannelse

PureBallast 3 er designet til brugervenlighed, hvilket betyder, at besætninger hurtigt kan lære at betjene og vedligeholde systemet til behandling af ballastvand. Imidlertid er behandling af ballastvand stadig en relativt ny anvendelse.

Dedikeret uddannelse kan hjælpe med at sikre kompatibel PureBallast 3-drift med de laveste omkostninger og bidrage til at maksimere systemets levetid. Ved at investere i PureBallast 3-uddannelse giver du besætninger kompetence i applikationen og viden til at betjene dit PureBallast-system på den bedst mulige måde. Vores uddannelser er tilgængelige ombord på dit skib, på vores træningsfaciliteter rundt om i verden og digitalt.

Få mere at vide om PureBallast-uddannelse

Uddannelse giver ro i sindet med hensyn til behandling af ballastvand og meget mere

British Antarctic Survey (BAS) opererer i nogle af verdens mest barske og fjerntliggende miljøer. Ved installation af Alfa Laval-systemer på sit nye forskningsfartøj sendte organisationen besætningsmedlemmer til dybtgående uddannelse på Alfa Lavals uddannelsescentre.

Pinguin 640x360

Eftermontering af PureBallast 3

Alfa Laval er velforberedt på de tekniske og logistiske udfordringer ved eftermontering af et system til behandling af ballastvand på et fartøj.

Skræddersyede løsninger

På de fleste fartøjer er der ikke plads til eller taget hensyn til behovet for behandling af ballastvand. Det kompakthed og fleksibilitet af PureBallast 3 Compact Flex vil forenkle en eftermontering, men Alfa Lavals praktiske viden og dokumenterede arbejdsgange er endnu vigtigere.

Alfa Laval har arbejdet med eftermonteringsinstallationer i et årti. Vores kapaciteter, akkumuleret viden og fleksibel projektstyring gør os til den mest kvalificerede leverandør til dine eftermonteringsbehov. Vi tilpasser hvert projekt for at opfylde dine krav, herunder budgetteringsvejledning og finansieringsmuligheder.

Samarbejde og fleksibilitet

Eftermonteringer involverer partnerskaber, ofte på globalt plan. Vi kan arbejde sammen med din teknikerafdeling og det valgte værft, eller vi kan levere kompetencer fra vores eget netværk til teknisk support, 3D-laserscanning, klassegodkendelse og meget mere.

Ligeledes kan vi tilpasse os din eksisterende dokningsplan eller arrangere installation i løbet af din rejse. Som en global organisation med stærk logistik kan vi endda flytte med dit projekt, hvis dine handelsruter ændres forud for dokning. Vores tilstedeværelse og funktioner verden over sikrer et smidigt og vellykket projekt, selv når der sker store ændringer.

 

Opgradering til USCG-typegodkendelse

PureBallast 3 er en fremtidssikker løsning. Fartøjer med tidligere PureBallast 3-systemer, der kun blev certificeret til IMO-regulerede farvande, kan let opgradere til USCG-typegodkendelse, hvilket giver dem mulighed for at deballast i USA's farvande, hvis deres driftsmønstre ændres. Dette er vigtigt, når det gælder et skibs videresalgsværdi, da USCG-typegodkendelse vil være afgørende for enhver køber, der ønsker at operere på dette nøglemarked.

Finansier din eftermontering

Systemer til eftermontering af ballastvand er et omfattende arbejde med betydelige omkostninger. Men vi kan afholde økonomien fra at blive en ekstra byrde. Gennem veletablerede partnere kan Alfa Laval arrangere leasing eller kreditgarantier for PureBallast 3. Du kan stole på fleksibel finansiering til en konkurrencedygtig pris med fuld omkostningsgennemsigtighed og minimal bureaukrati. Download vores brochure eller kontakt os for at få mere at vide.

retrofit

Vores globale servicenetværk

Alfa Laval er ikke kun den mest erfarne leverandør af ballastvandbehandlingssystemer, men også en ægte marineleverandør med et globalt servicenetværk og århundrede års erfaring. Vores serviceteam er tilgængeligt 24/7 og uanset hvor du sejler - i de største havne, via telefon, online eller om bord.

Ro i sindet og meget mere

Alfa Laval-serviceeksperter hjælper dig med at få mest muligt ud af dit udstyr. De er dedikerede til at holde dig konkurrencedygtige og arbejder for at maksimere din oppetid, minimere dine omkostninger og sikre det bedste afkast på din udstyrsinvestering.

Udover at anskaffe dele og udføre vedligeholdelse kan vores serviceteknikere instruere dine besætninger, løse komplekse problemer eller evaluere dit udstyr og give dig professionelle anbefalinger. Med deres ekspertise og support kan du stole på, at dit PureBallast overholder emissionskravene på omkostningseffektiv vis i løbet af hele skibets levetid.

Alfa Laval 360 ° serviceportefølje

Vores Alfa Laval 360 ° serviceudbud indeholder servicer, der understøtter og optimerer dit udstyr i hele dets levetid. Ud over PureBallast Compliance Service Package og PureBallast 3-uddannelse, tilbyder vi tjenester såsom installationstilsyn, idriftsættelse og genoptagelse af systemer, der er startet op efter en lang periode med inaktivitet.

service-star.jpg