PureBallast
PB-Connect-herov3

Bliv forbundet

PureBallast Connect - digitale tjenester til reducering af OPEX

Med fjernadgang til information fra dine ballastvandløsninger, kan du tage intelligente trin for at optimere driften og reducere ejeromkostningerne. Alfa Laval PureBallast Connect giver mulighed for sikker og cloudbaseret adgang til PureBallast-systemdata alle tider på døgnet.

  • Reducerede driftsomkostninger på sigt
  • Hurtigere fejlfinding og løsning af problemer
  • Færre og kortere servicebesøg
  • Forenklet kommunikation og reduceret arbejdsbyrde
  • Forbedret ydeevne på tværs af din flåde

Forbind data og værdi ved behandling af ballastvand

PureBallast Connect er en digital servicepakke, der hjælper dig med at få endnu mere værdi ud af dine PureBallast-systemer. Med fjernadgang til live og historiske data, kan dine besætninger, superintendenter og kystteam overvåge systemets ydeevne, fastlægge en effektiv arbejdsgang og kommunikere mere effektivt. Tilslutningen understøtter desuden vores 24/7 support, hvor du alle døgnets 24 timer, kan gøre brug af Alfa Lavals serviceeksperter, som hurtigt kan guide din besætning gennem løsninger.

Den digitale service beskytter oppetiden og reducerer arbejdsbyrden

PureBallast Connect er en abonnementsbaseret pakke, der indeholder et stadig stigende antal digitale tjenester. Hele løsningen er baseret på fjernadgang til oplysningerne fra dine PureBallast-systemer, hvilket hjælper med at maksimere systemets oppetid, reducere arbejdsbyrden, og muliggør optimering på tværs af hele flåden, da du altid kan følge med i hvad der sker, hvornår.

24/7 datadrevet support

Med data fra tilsluttede PureBallast-systemer, kan Alfa Lavals serviceeksperter hurtigere foretage fejlfindinger og dermed nemmere løse forskellige problemer fra en fjern lokation. I tilfælde af behov for servicebesøg, kan dette planlægges bedre, og der kan klarlægges hvad der er behov for. Servicetiden bliver derved optimeret.

Adgang til Alfa Lavals portal

Med en sikker online portal til din flåde, kan du se alarmer og systemdata fra tilsluttede PureBallast-systemer. Det giver mulighed for at sammenligne, fastlægge en god arbejdsgang og optimere på tværs af flåden.

Automatiske rapporter

Data fra tilsluttede PureBallast-systemer, kan sammensættes automatisk til forskellige typer rapporter. Herunder, op til 80% af den årlige VGP-rapport samt en resultatrapport med anbefalinger til forbedringer.

PB Connect mpc vignette

PureBallast Connect yder intelligent værdi for MPCC

Tilslutning af ballastvandløsninger er en stærk prioritet for MPC Container Ships ASA (MPCC). Virksomheden benytter den digitale service PureBallast Connect til alle sine PureBallast 3-systemer, og ikke kun med henblik på at reducere potentielle behov for servicebesøg. PureBallast Connect gør også livet nemmere for MPCC-superintendenter og besætninger.

 

Læs hele historien

Sådan fungerer den digitale service PureBallast Connect

Tilslutning er enkel, sikker og smart med PureBallast Connect. Data fra PureBallast ombordsystemer videresendes til skyen, hvilket giver dine besætninger, superintendenter og kysthold mulighed for at overvåge live og indhente historiske data. Tilgængeligheden af diagnostiske data gør det hurtigere og lettere for Alfa Lavals serviceeksperter at guide dig til en løsning, hvis der skulle opstå et problem.

Hele flowet fremskynder kommunikationen - både med os og med din flåde. Desuden arbejder vi hele tiden på, at gøre kommunikationen sikker.

PB Connect flow chart

Kom i kontakt med os

Disse oplysninger gemmes og behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.