Service til optimering af energieffektiviteten

Vidste du, at op til 2,5 % af de globale CO2 emissioner kunne undgås, hvis varmevekslerne fungerede optimalt og blev regelmæssigt vedligeholdt? Reduktion af CO2 emissioner er et vigtigt skridt i retning af dekarbonisering og er blot en af fordelene ved regelmæssig service.

Med Alfa Laval som din servicepartner får du adgang til ekspertsupport i hele dine produkters levetid, hvilket optimerer effektiviteten af varmeoverførslen og sparer energi ud over CO2-udledning.

 

Cleantech Service hero

Spar energi og emissioner ved hjælp af Service

Da energieffektivitet vil stå for op til 40 % af de energibesparelser, vi skal bruge for at nå net zero, er vi nødt til at sikre, at processerne optimeres gennem regelmæssig vedligeholdelse. Se denne korte video for at se, hvordan Alfa Lavals tjenester kan spare energi og reducere emissioner i dine processer.

Hvad er det værd

Hvert år reducerer antallet af varmevekslere, som vi vedligeholder for at optimere energieffektiviteten, vores kunders kapacitetsbehov med 50 GW. Det svarer til den mængde energi, som 10.000 vindmøller kan producere i samme periode.

Ved CO2-udledning svarer 50 GW til en reduktion på 25 millioner ton i vores globale fodaftryk eller det kulstof, som London udleder hvert år.

Forestil dig, hvad vi kunne opnå, hvis verdens industrier regelmæssigt servicerede deres pladevarmevekslere for at optimere effektiviteten af varmeoverførslen.

Cleantech Service Watts it worth 01

Værdien af service

Varmevekslere opfattes ofte som statisk udstyr, men det er vigtigt, at du ikke forsømmer service. Ved at vedligeholde dine varmevekslere med de anbefalede intervaller optimerer du energieffektiviteten, reducerer CO2-udledningen, forbedrer produktiviteten og reducerer de samlede omkostninger ved ejerskab.

Value of service diagram 221017

På grund af tilsmudsning reduceres effektiviteten af varmeoverførslen og udstyrets ydeevne over tid. Dette resulterer i øget energiforbrug, CO2-udledning og driftsomkostninger.

Med regelmæssig vedligeholdelse kan du reducere påvirkningen af tilsmudsning, øge energieffektiviteten, reducere energiforbruget, udlede mindre CO2 og optimere livscyklusomkostningerne.

Cleantech solfjader vignette new

Her er beviset

Vil du vide, hvor meget du kan spare i din branche?

Vores eksperter har arbejdet sammen med partnere over hele verden for at finde de data, vi har brug for til at støtte alle brancher og applikationer på vejen mod net zero.

Læs vores bevis-pakker for at få mere at vide om dine muligheder for energieffektivitet, eller kontakt os i dag.


Lær mere

Energy Hunter - På jagt efter spild-energi

Alle kan forbedre energieffektiviteten i deres processer. Vi skal blot finde områder, der kan forbedres, og reducere spild af energi. Alfa Laval har teknologien, ekspertisen og servicen til at maksimere effektiviteten af din varmeoverførsel. Så hvad venter du på? Brug vores nye værktøj til at beregne, hvor meget du kan spare i dag.


Læs mere

Visuel tilstandsbedømning (VCA)

Vi forstår vigtigheden af delt viden og samarbejde, når det gælder om at nå de globale bæredygtighedsmål. Derfor er vi gået sammen med Microsoft om at udvikle en ny APP til genkendelse af termiske billeder, som giver kunderne fuld kontrol over deres egen overvågning af energieffektiviteten. Kombinationen af Alfa Lavals omfattende serviceekspertise og Microsofts AI-software gør det muligt for vores kunder nemt at tjekke vedligeholdelsesbehovet for deres Alfa Laval pladevarmevekslere med deres smartphone.


Læs mere

Varmeoverførsel Servicetilbud

plate_heat_exchangers_GPHE.jpg

Pladevarmevekslere

For kunder i den tunge industri kan den rigtige varmeveksler gøre produktionen mere bæredygtig, pålidelig og økonomisk. Kontinuerlig vedligeholdelse med korte intervaller er nøglen til at holde dine varmevekslere i drift med maksimal kapacitet og effektivitet.


Lær mere

plate_heat_exchangers_welded-plate-block.jpg

Compabloc

Alfa Laval Compabloc er perfekt til hårde medier, tryk- og temperaturkrav. Et verdensomspændende netværk af erfarne eksperter og en omfattende servicegaranti sikrer effektiv og bæredygtig drift, så du kan spare energi, penge og CO2 emissioner.


Lær mere

plate_heat_exchangers_welded-plate-shell.jpg

Packinox

At vælge Packinox betyder at bruge den bedste løsning til at opnå en fremragende varmegenvinding med en termisk effektivitet på over 95 %. Hver Packinox varmeveksler er fuldt tilpasset efter dine nøjagtige driftsforhold. Packinox er bygget til maksimal oppetid og leveres med et komplet servicetilbud, der understøtter dine energieffektivitetsmål.


Lær mere

Alfa Laval Niagara WSAC_modular_640x360.png

Luftkølere med våd overfalde (WSAC)

Alfa Laval WSAC'er er konstrueret til tunge opgaver og kan holde til tryk på op til 2500 psi. Disse enheder giver maksimal køling i en kompakt enhed og bruger et minimum af vand og elektrisk energi. Kontinuerlig service med korte intervaller kan hjælpe dig med at spare endnu mere brændstof og CO2 emissioner med din WSAC-teknologi.


Lær mere

plate_heat_exchangers_welded-spiral.jpg

Svejsede spiralvarmevekslere

Alfa Laval har mere end et halvt århundredes erfaring med spiralteknologi og har et verdensomspændende netværk af lokale serviceeksperter. Med løbende service med korte intervaller, der holder din varmeveksler i drift med maksimal kapacitet og effektivitet, kan du regne med, at din spiralvarmeveksler leverer virkelig bæredygtig oppetid til selv de hårdeste opgaver og samtidig reducerer CO2.


Lær mere

ace-640x360px.jpg

Luftkølede vekslere (ACE)

Alfa Laval luftkølede vekslere er bygget til pålidelig drift i krævende applikationer. Disse robuste systemer giver høj ydeevne med et meget lavt energiforbrug. Omfattende servicetilbud omfatter alle mærker af luftkølede vekslere.


Lær mere

Cleantech Service Watts it worth 02

Hvad er det værd?

Hvert år installerer og servicerer Alfa Laval millioner af varmevekslere, hvilket reducerer kapacitetsbehovene med 100 GW.

For at sætte det i perspektiv er den globale vindkraftkapacitet fra nyinstallerede vindmøller på 93 GW i 2021.

Forestil dig, hvad vi kunne opnå, hvis alle industrier og applikationer optimerede energieffektiviteten for at spare energi og CO2-udledning.

Find ud af, hvordan du kan spare energi i dine processer her.


Læs mere

360° service

Vores globale servicenetværk har dedikerede specialister, der kender din branche. Vi er her for at støtte dig med komponenter og ekspertise, uanset hvor og hvornår har brug for det.

Alfa Laval 360° Serviceportefølje dækker alle dine behov i hele dit udstyrs livscyklus - fra idriftsættelse, vedligeholdelse, support og forbedringer til overvågningstjenester - for at opnå maksimal oppetid, tilgængelighed og optimering.
Ved at minimere jeres samlede ejeromkostninger hjælper vi jer med at holde jer foran konkurrenterne.


Lær mere om vores servicetilbud

product lifetime service star


cleantech_symbol_RGB_png.png

Et bæredygtigt partnerskab

Kontakt os for mere information

Kontakt os i dag for mere information om vores bæredygtige løsninger

Kontakt

Oplysningerne gemmes og behandles i overensstemmelse med vores databeskyttelsespolitik.