Energy Hunter Hero banner

Energy Hunter

Stop med at spilde penge og energi – Invester i en bæredygtig fremtid allerede nu

Energieffektivitet er en del af vores DNA. Det er noget, vi har udviklet i snart et årti. Faktisk sparer Alfa Lavals varmeoverførselsløsninger hvert år 100 GW energi. Det er strøm nok til at opvarme 20 millioner hjem.

Vi har lært, at forbedringer kan opnås ved f.eks. at ændre rengørings- og vedligeholdelsesprogrammet eller opdatere konfigurationerne. Se videoen for at lære mere om, hvordan Alfa Laval kan hjælpe.

Vi accelererer nu vores jagt på spildenergi for at forbedre eksisterende industrier og hjælpe dig med at opnå energibesparelser.

Tal med vores Energy Hunters

Energy_Hunter_screen_view.jpg

Beregn hvor meget du kan spare, og tal med en af vores Energy Hunters allerede i dag

Har du en proceskøleapplikation, hvor et varmt procesmedie afkøles ved hjælp af et kølesystem?

Vores forenklede værktøjer kan hjælpe dig med at vurdere, hvor meget energi du kan spare, når du bruger vores effektive pladevarmevekslerteknologi, enten ved at sikre, at de bliver serviceret optimalt eller ved at genvinde din varme. Udover energibesparelsen får du også et estimat på sparede penge, samt en reduktionsberegning på kuldioxidudledning og vandforbrug.

Serviceoptimering kan spare fra 8000 kWh om året, og tilbagebetalingstiden på en varmegenvindingsinvestering er normalt meget lav – alt fra et par måneder til få år.

Værdien af varmegenvinding

Køler du dine varme procesmedier ved hjælp af et kølesystem? Vores praktiske værktøj kan beregne, hvor meget du kan spare på genvinding af overskudsvarme med en af vores varmevekslere. Den kan endda fortælle dig, hvor meget du kan spare i kulstofemissioner, vandforbrug og samlede omkostninger. Klik her for at begynde at spare.

waste-heat-recover-aurubis-230125

Værdien af Service

Vidste du, at du kan optimere energieffektiviteten, reducere CO2-udledningen, forbedre produktiviteten og reducere dine samlede ejeromkostninger ved at vedligeholde dine varmevekslere inden for de anbefalede intervaller? Klik her for at bruge vores unikke beregningsværktøj, og find ud af, hvor meget du kan spare.

cleantech emission reduction201201

Vi vil meget gerne høre fra dig!

Uanset om du ønsker mere information om omkostninger og energibesparelser eller ønsker at bestille et besøg, er vores Energy Hunters klare til at hjælpe.

Dine oplysninger gemmes og behandles i overensstemmelse med samt vores privatlivs- og databeskyttelsespolitik.

.
TS45 plate on grey wide shot 1 1920x480

Are you on a quest to Save Energy?

The T21. Our new Plate Heat Exchanger.

.

Se nogle af vores seneste energioptimeringsprojekter

panoramic_aerial_view_of_downtown_hamburg_640x360.jpg

Industriel genvinding af overskudsvarme

Genvinding af industriel overskudsvarme er en af de mest effektive måder til at forbedre energieffektiviteten på globalt plan. Ved at genvinde energi, der ellers ville gå tabt til atmosfæren eller vandet og genbruge den til andre formål, kan vi reducere energiforbruget betydeligt sammenlignet med nutidens niveau. Dermed kan vi også drastisk reducere de globale kulstofemissioner.

Lær mere (på Engelsk)

Paper from UPM-Kymmene 640x360.png

Energibalance

Papirfremstilling kræver enorme mængder energi for at opretholde de opvarmnings- og afkølingsprocesser, som industrien kræver. Finske UPM-Kymmene, Europas største skovindustrigruppe og en af verdens største papirproducenter, har finjusteret balancen mellem opvarmnings- og afkølingsprocesser, hvilket resulterer i overskudsenergi.


Lær mere (på Engelsk)

Sappi paper mill installation 640x360.jpg

Dampgenvinding

Sappi Maastricht papirfabrik, Holland, skulle udskifte deres rørvarmevekslere, som ofte var utætte. Derudover var den svær at tilgå og dyr at vedligeholde. AlfaCond løste problemerne.

Lær mere (på Engelsk)

aerial_view_of_Helsingborg_in_Sweden_640x360.jpg

Varmegenvinding fra svovlsyre

Økonomiske og bæredygtige gevinster med varmegenvinding fra svovlsyre. Efter en total ombygning af kølesystemet på svovlsyreanlægget i Kemira, er temperaturen på kølevandet hævet til et niveau, hvor det kan bruges til fjernvarme.Lær mere (på Engelsk)

Genvinding af overskudsvarme

Med den rigtige varmevekslerteknologi kan du genvinde varme, høje temperaturer genereret af industrielle processer såvel som varme ved lavere temperatur opfanget af varmepumper i f.eks. datacenterkølings- eller vandbehandlingsapplikationer. Denne varme kan derefter bruges til alt fra fjernvarme til produktion af elektricitet.

cleantech waste heat recovery201201

Service til optimering af energieffektiviteten

Optimer dine pladevarmeveksleres varmeoverførselseffektivitet ved at servicere dem korrekt. Effektive pladevarmevekslere og den rigtige service kan spare 100 GW og 50 millioner tons CO2.

Service CleanTech puff 640x360

Energy efficiency movement

The Energy Efficiency Movement

Hvad er mere bæredygtigt end energi, der ikke er blevet produceret i første omgang? Derfor er energieffektivitet det 'førende brændstof' til at dekarbonisere fremtiden. Vi skal bare skride til handling.  Derfor har Alfa Laval tilsluttet sig the Energy Efficiency Movement.

Slut dig til os som en del af åben-invitation-initiativet for at accelerere implementeringen af energieffektive løsninger. Sammen kan vi fremskynde overgangen til en mere bæredygtig fremtid. Find ud af, hvad the Energy Efficiency Movement handler om. 

Læs mere (på Engelsk)