Råolieraffinaderi

Høj effektivitet, lave omkostninger og fokus på bæredygtighed er afgørende faktorer for at holde sig konkurrencedygtige inden for olieraffinering. Alfa Lavals løsninger til raffinaderier tilbyder en enkel måde, hvorpå de kan forbedre rentabiliteten og sikre maksimal pålidelighed og produktkvalitet. Bliv partner med os, og få gavn af vores erfaring og viden. Sammen med dine procesingeniører udvikler vores eksperter yderst effektive løsninger, der bringer dit raffinaderi op på et højere niveau.

proud-engineer-in-front-of-oil-refinery-right

 

process experts discussing at table.jpg

Procesoptimeringstjenester

Når du samarbejder med Alfa Laval, får du adgang til en række forskellige procesoptimeringstjenester, der dækker alle faser i dit projekt – lige fra den oprindelige idéudvikling over gennemførlighedsanalyse og grundlæggende design til installation og idriftsættelse af vores udstyr.

I tæt samarbejde med licensgivere, ingeniørfirmaer og slutbrugere leverer Alfa Lavals raffinaderiteam verdens førende ekspertise inden for procesoptimering til alle typer raffinaderiprojekter, hvilket maksimerer sandsynligheden for, at projektet får succes og giver et godt afkast.

Få mere at vide om vores procesoptimeringstjenester

Er du interesseret i at vide mere?

Disse oplysninger gemmes og behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

.

Maksimal
proceseffektivitet

 • Højere produktionskapacitet
 • Forbedret produktudbytte og -kvalitet
 • Højere energieffektivitet
 • Forbedret pålidelighed
 • Lavere livscyklusomkostninger

Lær mere

Minimale anlægsinvesteringer i projekter

 • Lavere omkostninger til procesudstyr
 • Forenklet proceskonfiguration
 • Reducerede installationsomkostninger
 • Optimale løsninger til modulopbygget design

Lær mere

 

Forbedret miljømæssig bæredygtighed

 • Lavere energiforbrug
 • Reducerede emissioner
 • Minimalt forbrug af kølevand
 • Lavere materialeforbrug

Lær mere

 
.

Løsninger

Nytænk dine processer

Alfa Lavals løsninger til raffinaderier giver dig mange nye muligheder for at forbedre driftseffektiviteten på dit anlæg, reducere nye anlægsinvesteringer og minimere dit miljømæssige aftryk. Vi har hjulpet raffinaderier over hele verden med at optimere en lang række processer.

oil-refinery-sunset-green-plants

Nytænk udstyr

Alfa Laval tilbyder en bred vifte af produkter, der er karakteriseret ved høj effektivitet og pålidelighed, og som er ideelle til brug på raffinaderier. Grundet vores langvarige brancheerfaring ved vi præcis, hvordan vi designer løsninger, der maksimerer dine processers ydeevne og cykluslængde.

male and female engineers standing next to alfa laval compabloc welded plate heat exchanger

Nytænk service

Vi støtter dig med alle typer tjenester og uddannelse, der kræves for at sikre høj ydeevne og maksimalt afkast gennem hele din investerings levetid. Med Alfa Laval som din servicepartner sikrer du pålidelig oppetid og høj effektivitet, samtidig med at du holder de samlede ejeromkostninger nede på et minimum.

engineer wearing hard hat and safety glasses holding laptop in front of pipes and blue sky

Historier og artikler

Se, hvordan Alfa Lavals raffinaderiteam har hjulpet med at optimere processer på adskillige raffinaderier over hele verden. Med vores gennemprøvede løsninger kan vi hjælpe dig med at maksimere afkastet på dine raffinaderiinvesteringer, uanset om du har planer om at gennemføre en modernisering eller starte et helt nyt anlæg.

Asian oil refinery worker infront of an Alfa Laval Compabloc welded plate heat exchanger

Webinarer

Hvordan kan du få mere ud af raffinaderiprocesser samtidig med, at du lægger mindre energi i dem? Med fokus på rå destillation og naphtha-hydrobehandling præsenterer vores eksperter mulighederne – og giver dig et overblik over, hvor meget du kan spare.

female-male-engineers-facing-each-other

Bæredygtige løsninger

Forestil dig en mere bæredygtig verden. En verden, hvor det kræver mindre at producere mere. En verden, hvor vi effektivt imødekommer vores voksende energibehov og samtidig reducerer CO2-udledningen. Forestil dig en verden, hvor vi kan udnytte naturressourcer og samtidig bevare dem. Hos Alfa Laval er denne verden ikke blot en forestilling. Vi bygger den – sammen med vores kunder og vores partnere.

Male and female engineer discussing outside solar panels, windmills and green grass

Optimalt procesdesign

Hør Alfa Lavals Eva Andersson og Wivika Laike fortælle om, hvordan vores løsninger kan hjælpe dig med at øge rentabiliteten og bæredygtigheden på dit raffinaderi.

 

Optimer dine kondenseringstjenester

Vores nye løsninger kan hjælpe dig med at opnå store besparelser og forbedre ydeevnen på dit raffinaderi. De giver dig også mulighed for at genvinde meget af den lavkvalitetsenergi, der ellers ville være gået til spilde.

 

Downloads

Mød os på

ESF Europe 2023

2023-06-20 - 2023-06-22

Amsterdam, Netherlands

Join us at the Energy & Sustainability Forum!

Jeg vil gerne vide mere

Oplysningerne gemmes og behandles i overensstemmelse med vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger.

Alfa Laval-energinyheder på LinkedIn

Få mere at vide om, hvordan vores løsninger og partnersupport kan bistå din virksomhed i at identificere nye muligheder for at få mere ud af eksisterende forarbejdningsformål, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at vokse på den rigtige måde ved at indfri hele jeres bæredygtighedspotentiale. På vores showcase-side kan du holde dig opdateret med vores nyeste innovation og løsninger samt det arbejde, vi udfører inden for ren energi, energieffektivitet og den cirkulære økonomi.

Blue sky white cloulds Linkedin logo