Fremskyndelse af bæredygtige løsninger

Forestil dig en mere bæredygtig verden. En verden, hvor det kræver mindre at producere mere. En verden, hvor vi effektivt imødekommer vores voksende energibehov og samtidig reducerer CO2-udledningen. Forestil dig en verden, hvor vi kan udnytte naturressourcer og samtidig bevare dem.

Hos Alfa Laval er denne verden ikke blot en forestilling. Vi bygger den - sammen med vores kunder og vores partnere. Med konstant innovation fremskynder vi overgangen til mere effektive samt renere energiløsninger, og fremmer den cirkulære økonomi. Vores omfattende branchekendskab giver os mulighed for at optimere kundeprocesser, overvinde de mest krævende udfordringer og fortsætte med at gøre verden bedre hver eneste dag.

Gennem samarbejde fremskynder vi overgangen til bæredygtige løsninger. Det handler om 'Advancing better' – for din virksomhed, for dine medarbejdere og for vores planet.

cleantech_symbols640x360.jpg

Partnerskab til fremskyndelse af dine bæredygtige løsninger

Med et fundament, der bygger på flere årtiers erfaring, besidder Alfa Laval unikke kompetencer, der identificerer nye muligheder for at få mere ud af eksisterende procesapplikationer. Få mere at vide om, hvordan vores løsninger og partnersupport kan bistå din virksomhed i at vokse på en hensigtsmæssig måde bl.a. ved at udnytte dit fulde potentiale for bæredygtighed.

Vores eksperter viser dig vejen

Madeleine Gilborne, Alfa Lavals forretningsudviklingschef for ren energi, kan fortælle mere om vores arbejde inden for ren energi, energieffektivitet, og om den cirkulære økonomi. Et partnerskab med Alfa Laval bringer dig i kontakt med førende brancheeksperter såsom Madeleine, der kan bistå i fremskyndelsen af din virksomheds bæredygtighed.

Vores globale udfordring: dekarbonisering

Udfordringen med dekarbonisering er tosidet: Vi skal imødekomme hurtigt voksende energibehov og samtidig reducere CO2-udledningen for at opfylde klimamålene i Parisaftalen.

Som dette diagram viser, er vores nuværende kurs langt fra, hvor den skal være. Det vil kræve en bæredygtig udvikling, hvis klimamålene i Parisaftelen, om at begrænse den globale temperaturstigning til 1,5 °C, skal opfyldes inden 2050. Det er dog værd at bemærke, at energibehovet samtidigt forventes at vokse med helt op til 54 % i den pågældende periode. Der findes derfor ingen enkle eller simple løsninger, der kan ændre det globale energisystem. Det vil kræve en kombination af teknologier og brændstoffer.

Alfa Laval har erfaring og viden med sig, der kan understøtte din omstilling til løsninger, der muliggør energieffektivitet, ren energi og en cirkulær økonomi. Læs mere nedenfor, eller tag kontakt til os allerede i dag.


Kontakt os

 

 

cleantech-WHE-chart-final.png

Energieffektivitet

Hvordan kan Alfa Laval maksimere din energieffektivitet? Lær mere om, hvordan vores løsninger hjælper med at spare 50 GW energi om året – hvilket reducerer CO2-udledningen med helt op til 25 millioner tons. Det er 550 gange Alfa Lavals eget CO2-fodaftryk.

Alfa Laval Sustainable solutions Energy efficiency

Ren energi

Klar til at opdage fremtidens løsning til grøn brintproduktion, brændselsceller, CO2-opsamling og energilagring? Klik her for at lære mere om Alfa Lavals løsninger til fremskyndelsen af omstillingen til ren energi.

Sustainable solutions Clean energy

Cirkulær økonomi

Vil du lære mere om, hvordan Alfa Laval samarbejder med partnere og kunder for at sikre, at alle naturressourcer udnyttes – og genbruges – på den mest effektive måde? Opdag vores nyeste løsninger til fremme af cirkularitet.

Sustainable solutions Circular economy

Et bæredygtigt partnerskab

Din nysgerrighed er vores nysgerrighed. Din passion er vores passion. Alfa Laval mener, at samarbejde og stærke partnerskaber er nøglen til at fremskynde morgendagens løsninger. I mere end et århundrede har det været drivkraften bag vores vedvarende innovation. I dag er det drivkraften bag vores nye udvikling inden for energieffektivitet, ren energi og cirkulær økonomi. Få mere at vide om, hvordan vores løsninger og partnersupport kan bistå din virksomhed i at vokse på en hensigtsmæssig måde bl.a. ved at dit fulde potentiale for bæredygtighed udnyttes.

Alfa Laval Sustainable solutions Sustainable partnership
.
Cleantech Herobanner 1920x480-final

Fremskyndelse af bæredygtige løsninger

Forestil dig en mere bæredygtig verden

.

Bæredygtige løsninger til en bedre verden

Vidste du, at Alfa Laval bidrager til 15 af FN's 17 bæredygtighedsmål? Vi tilbyder ikke kun løsninger, der imødekommer vores kunders behov, men også vores planets. Vores seneste bæredygtighedsrapport dokumenterer det stykke arbejde vi gør for at skabe bedre hverdagsforhold for alle.

Alfa Laval Sustainable solutions Sustainable solutions

Vores prisbelønnede magasin 'HERE'

HERE er Alfa Lavals onlinemagasin og det er modtager af den svenske udgivelsespris 2019. Magasinet giver dig den nyeste indsigt, analyser, inspiration fra vores verden og mere endnu. HERE har fokus på, hvordan processer kan optimeres med henblik på at spare energi og beskytte miljøet. Fokus er bl.a. at udforske sammenhæng mellem globale og lokale udfordringer samt de løsninger og innovationer, der kan afhjælpe dem.

Alfa Laval Sustainable solutions HERE magazine

Kontakt os for mere information

Kontakt os i dag for mere information om vores bæredygtige løsninger

Kontakt

Oplysningerne gemmes og behandles i overensstemmelse med vores databeskyttelsespolitik.