Papirproduktion

Alfa Laval har en bred vifte af udstyr samt mange års procesknowhow og udvikling bag sig, som gør os i stand til at hjælpe dig til at øge effektiviteten af flere processer i din papirproduktion ved at udskifte eksisterende udstyr med nogle af vores mere effektive løsninger. Udover moderne separationsteknologier dækker vores ekspertise og udstyr også lagerforberedelse, damp- og kondensatsystemer, belægning, smøreolie- og spildevandsanlæg.

paper production 640x360

Moderne teknologier, der øger effektiviteten af dine papirfremstillingsprocesser

  • Påvist kort tilbagebetalingstid – drag fordel af at udvinde kemikalier med høj renhed
  • Forbedret varmegenvinding og energieffektivitet
  • Affaldsminimering
  • Øget oppetid og produktivitet
  • Kompakt design og lille miljøaftryk

Alfa Laval har en bred vifte af gennemprøvede paknings- og svejsemonterede varmevekslere til opvarmning og køling i forskellige papiranvendelser. Vi har ligeledes en række centrifugalseparatorer, der effektivt renser smøreolie for vand og partikler, så der sikres en lang levetid og høj oppetid, mens vores dekantercentrifuger hjælper med at minimere spild til bortskaffelse i spildevandsanlæg.

.
Cleantech Herobanner 1920x480-final

Fremskyndelse af bæredygtige løsninger

Forestil dig en mere bæredygtig verden

.
.

.

Nem håndtering af fibrøse procesvæsker

Alfa Laval varmevekslere er optimeret til let at behandle væsker, der indeholder fibre og andre faste stoffer samtidig med, at de giver høj termisk effektivitet og maksimal varmegenvinding. Andre fordele inkluderer lave installations-, drift- og vedligeholdelsesomkostninger samt komplet adgang til varmeoverførselsoverfladen, hvilket sikrer nem rengøring.

spectrum of HE
.

Pakningsforsynede pladevarmevekslere

Vores pakningsforsynet pladevarmevekslere optimerer varmeoverførslen gennem store overflader af bølgeplader, der udtrækker varme fra én gasart eller væske til en anden. Høj effektivitet og en fremragende pålidelighed i et kompakt design, tilbyder en investering med den mest attraktive CTO over produktets levetid. For ikke at glemme de energibesparende evner og det lave miljømæssige aftryk.

t25-plate-640x360

Svejsede spiralvarmevekslere

Spiralvarmevekslere fra Alfa Laval er designet til at klare de sværeste varmeoverførselsudfordringer. Uanset om det er hyppig fouling fra snavsede medier eller begrænsninger fra trykfald og gulvplads, er de de ultimative problemløsere for væske-til-væske- og to-faseopgaver. De robuste, effektive og kompakte design holder både installations- og vedligeholdelsesomkostninger ekstremt lave, og de har et godt ry for næsten aldrig at give fouling

spiralhe 640x360

Compabloc

Med over 30.000 enheder, der håndterer hårde opgaver over hele verden, er Compabloc markedets bedste når det kommer til varmeoverførsel. Lasersvejset konstruktion giver overlegen pålidelighed i pligter med aggressive medier og høje tryk og temperaturer. Compabloc tilbyder også 3-5 gange den termiske effektivitet, som traditionelle rørveksler-løsninger giver, med et mere kompakt design, der er meget lettere at installere og servicere.

Alfa Laval Compabloc series fully welded plate heat exchanger
.

Smøreolierensning

Alle olier indeholder til en vis grad vand. Men når vand forurener smøreolien gennem lækager og kondens, og niveauerne stiger, kan dette medføre alvorlige problemer. I pulp- og papirindustrien er vand den primære årsag til skader på lejerne.

Lube oil cleaning 640x360
.

.

Opdag, hvordan SpiralPro fungerer

Spiralvarmevekslere fra Alfa Laval er designet til at klare de sværeste varmeoverførselsudfordringer. Uanset om det er hyppig fouling fra snavsede medier eller begrænsninger fra trykfald og gulvplads, er de de ultimative problemløsere for væske-til-væske- og to-faseopgaver. I tilfælde af væske-til-væske-opgaver indeholder spiralvarmevekslere to koncentriske spiralstrømningskanaler (en for hver væske). De forskellige mediers flow er modsatrettede: én væske kommer ind i midten af enheden og strømmer mod periferien, den anden kommer ind i enheden ved periferien og bevæger sig mod midten. Kanalerne er buede og har et ensartet tværsnit.

.

.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål omkring varmevekslere fra Alfa Laval?

Man wearing a jacket with Alfa Laval logotype

Har du spørgsmål omkring Alfa Lavals centrifuger?

Contact us 640x360
.