Industriel køling

Alfa Laval er en førende innovatør inden for kompakte pladevarmevekslere til køle- og varmepumpesystemer. De fleste af vores enheder er installeret til kølerum, skøjtebaner, marineapplikationer, HVAC, fjernvarme, proceskøling og mad- og drikkevarer. Vi arbejder tæt sammen med førende lokale installatører og systembyggere fra hele verden og leverer både standardløsninger og kundetilpassede løsninger. Vi fokuserer primært, men ikke udelukkende, på applikationer, der anvender naturlige kølemidler.

montreal power play 640x360

Nøglerne til bæredygtig industriel køling

  • Brug naturlige kølemidler som ammoniak, kuldioxid og kulbrinter i optimerede løsninger.
  • Øg effektiviteten med Alfa Lavals varmevekslere, hvis minimale trykfald og tætte temperaturtilgang forkorter systemets tilbagebetalingstid.
  • Vælg de pålidelige pladevarmevekslere fra Alfa Laval. Mange af de næsten 100.000 enheder, vi har leveret, har været i brug i årtier.

Er du klar til at se, hvordan industriel køling kan øge din bæredygtighed og effektivitet? Og spare dig penge? Kontakt os i dag.

Fokus på samarbejdet med industrien

Industrial-ref-Eurammon.jpg

Eurammon

Eurammon er en sammenslutning af virksomheder, institutioner og enkeltpersoner, der deler det fælles mål: at fremme en bæredygtig tilgang til køleteknik. Siden starten i 1996 har Eurammon været fortaler for brugen af naturlige kølemidler. Alfa Laval er stiftende medlem af sammenslutningen.


Lær mere

Industrial-ref-shecco.jpg

Shecco

Shecco er en global markedsaccelerator, der hjælper virksomheder med at få klimavenlige løsninger ud på markedet. I opvarmnings-, køle- og frysesektoren er vi specialiseret i naturlige kølemidler. Shecco har mere end 15 års ekspertise i at tilbyde innovative-, effektive- og fleksible løsninger til at fremskynde adgangen til markedet. Alfa Laval har været en stærk partner lige fra start.


Lær mere

Industrial-ref-iiar.jpg

IIAR

IIAR er en teknisk medlemsorganisation med industrirepræsentation fra alle facetter af miljøet for naturlige kølemidler, herunder producenter, ingeniører, entreprenører, slutbrugere, akademikere, videnskabsmænd, undervisere og mange flere. IIAR er en førende fortaler for sikker, pålidelig og effektiv brug af ammoniak og andre naturlige kølemidler.


Lær mere

U-turn

U-Turn er en væskeudskiller specielt designet til brug med pladevarmevekslere i ammoniakapplikationer. Det kompakte modul, inklusive separator og pladevarmeveksler, reducerer tryktab, samtidig med at det sikrer en lav ammoniaktilførsel og maksimal energieffektivitet.


Lær mere om U-Turn

 

RefTightTM-forseglingssystem

Højtydende pakningsforsegling til højtryksopgaver. RefTight™-forseglingssystemet muliggør forbedret, langsigtet ydeevne i applikationer med høje tryk og temperaturer. Svejsningen er placeret uden for den separate ringpakningsrille, hvilket sikrer pålidelig forsegling, forlænger pakningens levetid og forlænger serviceintervallerne.

Integreret underkøling

De fleste kølesystemer forbruger enorme mængder elektricitet. Et energieffektivt design kan derfor resultere i betydelige økonomiske besparelser. Integrering af underkøling i pladevarmevekslerens kondensator gør det muligt at forbedre energieffektiviteten for kompakte varmevekslere uden behov for ekstra rørsystemer eller ekstra komponenter.

Avancerede løsninger til industriel køling

Semi_welded_range_640x360.jpg

Halvsvejsede pladevarmevekslere

Vores kompakte punktsvejsede varmevekslere giver mulighed for endnu større effektivitet og pålidelighed til industrielle køleapplikationer, der bruger ammoniak som et kølemiddel med lav GWP. Alfa Lavals punktsvejsede varmevekslere er også det rigtige valg til kaskadesystemer, der arbejder med CO2 som et sekundært medium til fryseapplikationer. Disse vekslere reducerer ammoniaktilførslen og forhindrer også risikoen for krydskontaminering med deres gennemprøvede RefTight-forseglingssystem.


Lær mere

fhe_alfanova_ind&hvac_right_640x360.png

AlfaNova

De fleste pladevarmevekslere, der anvendes til kommerciel køling eller industriel køling med lille kapacitet, er loddet med kobber. Selvom kobber er egnet til mange anvendelser, reagerer det negativt med ammoniak, der er et vigtigt naturligt kølemiddel. AlfaNova tilbyder markedets eneste pladevarmeveksler lavet af 100 % rustfrit stål, der er bygget med vores unikke fusionssvejsningsmetode. Det er en kompakt, effektiv løsning til afkøling af meget rene, følsomme væsker, som udnytter ammoniakkens lave GWP-potentiale.


Lær mere

Alfa Laval brazed plate heat exchangers

Kobberloddede pladevarmevekslere

Vores kobberloddede pladevarmevekslere er en kompakt, effektiv og vedligeholdelsesfri løsning til opvarmning, afkøling, fordampning og kondensering til et bredt udvalg af køleapplikationer. De fungerer sammen med de fleste typer miljøvenlige kølemidler med lav GWP, herunder vigtige naturlige kølemidler såsom CO2 og kulbrinter. Hver enhed er designet til en række unikke funktioner, der sikrer en overlegen termisk ydeevne og maksimal pålidelighed.


Lær mere

Industrial ref semi welded brochure

Punktsvejset GPHE: Fordele ved industriel køling

Alfa Lavals punktsvejsede pladevarmevekslere kombinerer fleksibiliteten og brugbarheden af normale pakningsforsynede pladevarmevekslere med en højere trykmodstand, hvilket gør dem ideelle til industrielle køleapplikationer.

De er meget modstandsdygtige over for dannelsen af is samt over for materialetræthed forårsaget af ekstreme tryk- og temperaturvariationer og er velegnede til brug med de fleste typer primære kølemidler og sekundære væsker, herunder ammoniak og kuldioxid.


Lær mere

White paper: Navigér i det skiftende kølemiddelmarked

Aktuelt gennemgår markedet for kølemidler en massiv forandring. Af miljøhensyn skubber lovgivningen på for en gradvis udfasning af traditionelle kølemidler til fordel for nye alternativer med lavere globalt opvarmningspotentiale (GWP). Download dette white paper for at få grundlæggende information om at vælge og tilpasse alternative kølemidler til forskellige opvarmnings- og køleapplikationer.

White paper: Navigating a changing refrigerants market

Hurtigt valg

Alfa Laval gør det nemt at finde den bedste løsning til din applikation. Tag et kig på vores hurtigvalgsværktøj for at gennemse produkter og finde Alfa Laval-partnere, så du kan anmode om et tilbud.

Alfa Laval Heating and Cooling Hub Quick selection

Dit center for seneste nyt inden for opvarmning og afkøling

Med årtiers erfaring inden for varmeudveksling tilbyder Alfa Laval ekspertviden til håndtering af nutidens udfordrende opgaver med opvarmning og afkøling. Find svar på komplekse spørgsmål om alt fra energieffektivitet til naturlige kølemidler sammen med nyttige værktøjer, der gør det lettere at finde den rette teknologi til dit formål.

heating cooling-hub-vignette-2021

Kræv nye standarder for dit kølesystem

Med årtiers erfaring bag os har Alfa Laval været banebrydende for verdens mest moderne pakningsforsynede pladevarmevekslerdesigns. Opdag, hvordan den næste generation af vores teknologier kan forbedre effektiviteten, pålideligheden og brugervenligheden af dit industrielle kølesystem.

Demand-new-standards 640x360

Deltag i en webinarserie om kølesystemer

Afkølingsapplikationer gennemgår en hurtig transformation, hvor kravet om bæredygtighed skaber nye former for udfordringer. Men, Alfa Laval kan hjælpe. Tilslut dig vores fageksperter til den første webinarserie nogensinde, som omhandler de seneste trends og løsninger, der former vores branche. Deltag live - eller se on-demand, når det passer ind i din kalender!

xchanging ideas vignette text