Herobanner VCA

Visual Condition Assessment (VCA)

Den proaktive tilgang til sikkerhed og driftstid for pladevarmevekslere

Optimer din pladevarmeveksler med pakning til fremtiden

En pladevarmeveksler med pakning er et stationært stykke udstyr uden bevægelige dele, men den kræver stadig rutinemæssig vedligeholdelse for at optimere ydeevnen – ligesom alt andet kritisk procesudstyr i dit produktionsanlæg. Vedligeholdelsesintervallerne for varmeveksleren kan dog variere meget, afhængigt af forskellige faktorer såsom medier, temperatur og tryk. Derfor er det vigtigt at vurdere ydeevnen for ​​din pladevarmeveksler med pakning.

Alfa Lavals Visual Condition Assessment giver dig et hurtigt overblik over dine pladevarmeveksleres tilstand. Du vil få indsigt i dit udstyrs aktuelle tilstand, dets detaljerede mekaniske tilstand, behov for reparation og forudsigelse af pakningens restlevetid. 

Vi vil også forsyne dig med en rapport, der indeholder:

  • Enhedsdata inklusive eventuelle ændringer og tilpasninger
  • Billeder og beskrivelse af problemområder 
  • Termisk billede af din enhed med en tolkning
  • Vores opsummerede resultater og anbefalinger 

Ved Visual Condition Assessment arbejder vi tæt sammen med dig for at identificere og løse eventuelle problemer, der kræver opmærksomhed. Brug af et termisk kamera gør det muligt for os at evaluere den termiske ydeevne og komme med anbefalinger til at holde dine varmevekslere i tiptop stand baseret på vores resultater og analyser. Med vores anbefalinger kan du planlægge vedligeholdelsen på et tidspunkt, der passer dig, og Alfa Laval kan give sikkerhedsanbefalinger på stedet. 

 

VCA_phone.png

Vil du gerne vide mere? Download folderen

Hvad får du ud af en Visual Condition Assessment (VCA) udført af os?

Detaljeret rapport med termisk billede og anbefalinger for hver pladevarmeveksler med pakning (GPHE)

Efter vores besøg vil vi give dig en detaljeret rapport for hver enhed, vi har vurderet. Rapporten vil indeholde termiske billeder samt andre relevante billeder, varmevekslerdata og vores observationer og anbefalinger til optimal ydeevne.

hanger-plate-Vignette 640x360

Hurtig udførelse - ingen grund til at åbne enhederne

VCA udføres bedst med enheden i drift. Dette gør os i stand til at lave et termisk billede. Hver enhed vurderes typisk på mindre end 5 minutter afhængig af størrelse og tilgængelighed.

alfa-laval-service-and-support 2-640x360

Meddelelser om potentielle sikkerheds- og ydeevneproblemer

Sikkerhed er øverst på vores dagsorden i Alfa Laval. Alle vores serviceteknikere er uddannet til at arbejde på en sikker måde, og de vil give dig besked, hvis de observerer sikkerhedsproblemer omkring dine varmevekslere. Varmevekslerens ydeevne vil blive vurderet ud fra det termiske billede samt information modtaget fra dig. Du kan diskutere ydeevne med vores servicetekniker direkte foran din pladevarmeveksler.

heat-exchangers 640x360

Få kort- og langsigtede vedligeholdelsesanbefalinger

På baggrund af vores fund og vores dialog med dig kan vi give dig anbefalinger om vedligeholdelse på kort og lang sigt. Dette vil gøre dig i stand til at planlægge vedligeholdelse og prioritere aktiviteter.

plant sun Vignette 640x360

Planlæg vedligeholdelsesaktiviteter baseret på vores fund

De fleste af vores kunder foretrækker planlagt vedligeholdelse frem for nedbrudsreparationer, som altid er ubelejlige. Vores fund og vores ekspertise inden for varmevekslere gør os i stand til at hjælpe dig med at prioritere vedligeholdelsesaktiviteter og vælge, hvad du skal gøre nu, og hvad der kan udskydes.

VCA-service Vignette 640x360

Effektiviteten bevares i mange år

En dårligt fungerende varmeveksler kan påvirke sikkerheden, produktkvaliteten og energiomkostningerne. Fejl kan føre til dyr nedetid og store tab i produktionen. Gennem regelmæssig og proaktiv vedligeholdelse af din pakningsforsynede pladevarmeveksler bevares ydeevnen, så den kan køre problemfrit og efter planen.

Vi har ekspertisen til at hjælpe dig, uanset om du oplever et problem i dag, vil forebygge fremtidige problemer eller selv vil løse problemet med vores online fejlfinder.

Se vores samlede serviceløsninger

Cleantech Service Watts it worth 01

Service til optimering af energieffektiviteten

Hvert år reducerer antallet af varmevekslere, som vi vedligeholder for at optimere energieffektiviteten, vores kunders kapacitetsbehov med 50 GW. Det svarer til den mængde energi, som 10.000 vindmøller kan producere i samme periode.

Ved CO2-udledning svarer 50 GW til en reduktion på 25 millioner ton i vores globale fodaftryk eller det kulstof, som London udleder hvert år.

Forestil dig, hvad vi kunne opnå, hvis verdens industrier regelmæssigt servicerede deres pladevarmevekslere for at optimere effektiviteten af varmeoverførslen.

Lær mere