Udvidelse af dit udstyrs ydeevne

Hvis du ønsker hele tiden at være foran dine konkurrenter, er det af afgørende betydning, at du kontinuerligt finder nye måder at forbedre din drift på. Vi sørger for, at dit udstyr præsterer optimalt – og holder dig på forkant i forhold til konkurrenterne.

Oppetid, optimering og tilgængelighed

Alfa Lavals 360° Serviceportefølje sikrer øget oppetid og tilgængelighed, så du kan maksimere afkastet på din investering i hele udstyrets levetid.  Samtidig med at dine aktiviteter udvikler sig og forandres over tid, kan vores eksperter hjælpe dig med at optimere dit udstyr, så det kan præstere i overensstemmelse med dine skiftende behov. Ved at bruge originale reservedele fra Alfa Laval sørger du for effektiv beskyttelse af driftssikkerheden på din fabrik, hvilket igen sikrer de lavest mulige samlede driftsomkostninger.

Alfa Laval 360° Serviceportefølje

Vi er med dig hele vejen – fra idriftsættelse, vedligeholdelse og support til forbedrings- og overvågningstjenester. Vi har alle de reservedele og services, der sikrer, at dit udstyr præsterer op til det niveau, som det er designet til – nu og for fremtiden. 

Nordisk servicenetværk

Du kan regne med at få adgang til vores dedikerede nordiske servicenetværk, originale reservedele og ekspertise, når du har brug for det.

Servicecentre placeret i Norden:

Alfa Laval har flere servicecentre placeret rundt omkring i de nordiske lande. På disse moderne faciliteter kan du få fat i alt det, der kræves for at forlænge dit udstyrs levetid.
Alfa Laval har servicecentre, der er specialiseret i:

· Varmevekslere
· Dekantere
· Separatorer
· Kedler til brug på skibe, rensningssystemer til udstødningsgasser og systemer til inaktiv gas

Hvordan kan vi hjælpe dig?

How can we help you?Kontakt os venligst ved forespørgsler eller spørgsmål.

Kontakt os

Service & reservedele
E-mail: partsandservice.dk@alfalaval.com

Serviceaftale - Skræddersyet til dine behov

Alfa Laval Performance Agreements

For at give dig tryghed og fuld kontrol over dit vedligeholdelsesbudget kan vi i samarbejde med dig kombinere enhver af vores services i en serviceaftale, der er skræddersyet til at opfylde dine behov. 

Sikkerhedsdatablade – Kemiske produkter

Safety data sheetsAlfa Laval tilbyder et bredt udvalg af kemiske produkter, der forbedrer og forøger vores udstyrs ydeevne, inden for følgende kategorier:

smøremidler, rengøringsmidler – afkalkningsmidler, korrosionshæmmere, pH-stabilisatorer, flokkuleringsmidler til separation, klæbemidler, midler til overfladeforbedring – rekonditioneringsmidler.

Her kan du finde de nyeste, opdaterede sikkerhedsdatablade (SDS), så du kan øge sundheden og sikkerheden på arbejdspladsen.

Sikkerhedsdatablade 

CAD-portal

Download produktmodeller i neutralt eller oprindeligt CAD-filformat. Du kan også downloade 3D PDF-filer.

Se CAD-portal