Services for din succes

Når du bestiller reservedele og service hos Alfa Laval, får du også parathed og pålidelighed med i købet, hvilket sparer dig tid og penge – og sikrer et ansvarligt valg til gavn for sikkerheden og miljøet. Kombineret med vores ekspertise om produkterne og anvendelsen heraf er det klart, at mange vælger Alfa Laval som deres servicepartner. Vores eksperter er dit aktiv, og de har fuld fokus på at sikre dig høj produktydeevne og ro i sindet.

Leder du efter en specifik service?

service-960x480.jpg

.

Teknisk dokumentation

Med vores præcise tekniske dokumentation kan du sikre korrekt håndtering af udstyret i det daglige arbejde og korrekte vedligeholdelsesprocedurer. At have den rette dokumentation lige ved hånden letter desuden certificerings- og revisionsarbejdet – og gør det hurtigere og nemmere at bestille reservedele. 

Find teknisk dokumentation

.

Fejlfinding

Vores dygtige og erfarne fejlfindere er den direkte vej til at løse ethvert problem, der måtte opstå med dit udstyr. Uanset om de arbejder på stedet eller via en fjernforbindelse, lokaliserer de årsagen til uventede nedbrud og genopretter driften af dit udstyr igen. Kontakt os vedrørende service i nødstilfælde. 

Oplysninger om fejlfinding

.

Uddannelse

Når du køber udstyr fra Alfa Laval, køber du pålidelighed. Men ægte ro i sindet afhænger også af erfarne medarbejdere, der forstår at bruge udstyret. Vores dygtige uddannelseseksperter opbygger og videreudvikler deres færdigheder, så du kan bekymre dig mindre og opnå mere. 

Udforsk vores kurser

PB training

.

Reservedele

Når du bruger originale reservedele fra Alfa Laval, prioriterer du produktivitet højest. Vores dele er fremstillet ud fra vores viden om OEM og sikrer den funktionalitet og oppetid, der forlænger udstyrets levetid og minimerer dine ejeromkostninger. Vi leverer vores reservedele til tiden i hele verden via vores stærke logistiknetværk.

Kontakt os vedrørende reservedele

Spare parts banner 640x360.jpg

.

Servicetilbud

Alfa Laval 360° serviceportefølje

De services og løsninger, der indgår i vores Alfa Laval 360° serviceportefølje, hjælper dig med at få det optimale ud af din udstyrsinvestering – gennem hele livscyklussen. Vi samarbejder med dig i alt fra opstart, vedligeholdelse og support til forbedringer og overvågningsservices over tid. 

Parathed, pålidelighed og ansvarlighed

Vi gør en ekstra indsats for at være parate, når du har brug for os – og for at holde dit udstyr klar til brug. Vi overholder vores løfter og sørger for, at dit udstyr har den lovede ydeevne. Vi tager beskyttelse af mennesker og miljø alvorligt, og vi gør det lettere for dig at gøre det samme. 

Læs mere om hvordan sikkerhed er vores førsteprioritet

Serviceaftaler

En Alfa Laval serviceaftale er en skræddersyet serviceløsning, der kombinerer en række services ud fra netop dine behov. Disse aftaler giver dig ro i sindet ved at minimere risikoen for uventede nedbrud samtidig med, at de maksimerer ydeevnen og reducerer driftsomkostningerne. Derudover giver de fuldt overblik over dit vedligeholdelsesbudget.

Læs mere om Alfa Lavals serviceaftaler

Med Alfa Lavals serviceaftaler får du:

  • Maksimal oppetid
  • Kort tilbagebetalingstid
  • Fuldt overblik over vedligeholdelsesbudgettet