Proteinproduktion

Efterspørgslen efter protein boomer i takt med, at verdens befolkning fortsætter med at vokse, og kloden går over til en mere proteinrig kost. Som følge heraf implementerer proteinproducenter nye processer, råmaterialer og produktionsmetoder for at maksimere produktionsmængderne. Alfa Laval er på forkant med denne udvikling, er banebrydende inden for industrien og støtter traditionelle og nye proteinproducenter med effektive forarbejdningsløsninger.

shutterstock 1043901130000

Anvendelsesformål

newnew

Med bæredygtighed i centrum 

Høj ressourceeffektivitet og lavt energiforbrug er nøglefunktioner i alle vores systemer og komponenter. Vores applikationseksperter hjælper dig med at designe processer, der er gavnlige både for din virksomhed og planeten. 

Vi er aktivt involveret i udviklingen af ​​fremstillingsprocesser for nye proteinkilder, såsom plantebaseret, celledyrket og fermenteret protein. 

Få mere at vide om bæredygtig fødevareproduktion

Service

Ved at kombinere en systemtilgang til service med omfattende procesekspertise optimerer vi ydelsen af ​​hele din proces ved at identificere og adressere de grundlæggende årsager til dine problemer.

Vi tilbyder et komplet udvalg af services, der dækker hele dit anlægs levetid. Vores globale servicenetværk dækker næsten 100 lande, hvilket betyder, at hurtig og professionel support altid er tæt på.

For at få maksimalt afkast af din investering anbefaler vi, at du indgår en Alfa Laval-serviceaftale. Denne fuldt tilpassede serviceløsning forenkler din budgetlægning og sikrer maksimal ydeevne og oppetid. Mens du fokuserer på din daglige drift, klarer vi planlægning, indkøb og udførelse af de nødvendige serviceforanstaltninger.

Find ud af, hvordan vi kan hjælpe med service