Forarbejdning af kød og fjerkræ

Kød- og fjerkræprodukter behandles med vores komponenter og moduler i hele verden. De gør det muligt effektivt at genindvinde indtægtsskabende biprodukter som kød, ben, DAF-skumninger (Dissolved Air Flotation), spiselige fedtstoffer, gelatine, dyrefoder, biobrændsel og meget mere.

Meat and poultry processing

Systemer, moduler eller udstyr

Alfa Laval kan levere en komplet vifte af færdigheder, lige fra komplette procesinstallationer til forbyggede moduler og enkeltdele til specialudstyr. Disse kan hjælpe vores kunder med at forbedre deres nøgledriftsparametre ved forarbejdning af ben, skumning, blod og blodplasma, fedtstoffer og olier, gelatine, MDM og spiselige proteinkomponenter.

Man kan også udnytte Alfa Lavals uforlignelige praktiske viden og erfaring til at hjælpe med at udbygge, forbedre og fintilpasse hele proceslinjen til kød og fjerkræ.

Nye muligheder

Kød- og fjerkræforarbejdningsprocesser skaber som regel en række forskellige biprodukter samt “levninger”. Mange laves normalt til kød-, blod- og benprodukter, der benyttes i forbrugsprodukter eller som komponenter i dyrefoder.

Men der er i dag en voksende opmærksomhed i hele verden om, at sådanne levninger og andre materialer, der tidligere blev anset for affald eller af lav værdi, i stedet kan være en rig kilde til spiselige proteiner af høj værdi med en lang række attraktive anvendelsesmuligheder og betydeligt kommercielt potentiale. Alfa Laval er en af pionererne på dette felt, der er i hastig vækst.