Rensning af kommunalt spildevand | Alfa Laval

Rensning af kommunalt spildevand

Alfa Laval er med til at reducere det miljømæssige fodaftryk ved rensning af spildevand ved at maksimere genbrug af vand, ved at tilføre affald værdi og ved at minimere energiforbruget og affald. Vi tilbyder et komplet spektrum af udstyr til spildevandsbehandling, filtrering og slambehandling, som er med til at producere rent spildevand til udledning eller genbrug, genindvinde varme og reducere mængden af slam til bortskaffelse.

wastewater-plant-at-sunrise 640x360
.

Proces- og produktoverblik

wastewater treatment process diagram

Et komplet spektrum af udstyr til spildevandsbehandling 

Der er et stigende behov for omkostnings- og energieffektiv spildevandsrensning og behandling af slam i den offentlige sektor over hele verden. Og flere og flere kommuner erstatter traditionel filterteknologi med mere omkostningseffektive lukkede systemer.

 

Complete spectrum brochureFor at imødekomme disse krav tilbyder Alfa Laval kompetence og et førende sortiment af kompakt, energieffektivt udstyr og systemer samt avanceret styring for at optimere anlægsdriften og reducere behovet for arbejdskraft

 

Hvert spildevandsanlæg er unikt, med forskellige miljømæssige og økonomiske udfordringer, der skal løses. Der skal tages højde for en lang række faktorer, når man bygger eller moderniserer et spildevandsanlæg. Miljølovgivning, procesbetingelser, kapacitetskrav, investeringsomkostninger, forventede fremtidige krav, energi, polymer og bortskaffelsesomkostninger for blot at nævne nogle af dem.

Alfa Laval støtter underleverandører, udviklere og anlægsoperatører med at få den bedste løsning til deres specifikke udfordringer inden for

Hvorfor samarbejde med os?

Med Alfa Laval som din samarbejdspartner vil dine processer være mere enkle. Uanset om du bygger eller driver et vandværk vil du få adgang til:

  • Industriledende spildevandsviden baseret på en ekspertise bygget op som følge af flere tusind installationer

  • En af de bredeste produktporteføljer inden for spildevandsbehandling, der dækker over en bred vifte af forskellige teknologier.

  • Professionel assistance i forbindelse med analyse af dine unikke forhold, og valg af det rette udstyr, der passer til dine behov og budget.