Rensning af kommunalt spildevand

Alfa Laval hjælper med at reducere miljømæssige fodaftryk for vand og affald ved at maksimere genbruget af vand, ved at omdanne affald til værdi og ved at minimere energiforbruget og affaldsproduktion. Vi tilbyder alt inden for udstyr til rensning af spildevand, filtrering og behandling af slam, der hjælper med at producere rent spildevand til udledning eller genbrug, genvinding af overskudsvarme eller reduktion i mængden af slam der skal til bortskaffelse.

wastewater-plant-at-sunrise 640x360

Forenklet spildevandsbehandlingsproces, adgang til

 • Brancheførende spildevandsekspertise baseret på erfaringerne fra tusindvis af installationer
 • Et af de bredeste produktsortimenter inden for spildevandsudstyr, der dækker over en række af forskellige teknologier.
 • Assistance til at analysere din unikke situation og til at udvælge det optimale udstyr til dine behov og dit budget

Flere og flere anlæg til rensning af spildevand opdager fordelene ved en cirkulær, holistisk tilgang til spildevandsbehandling. Omkostningsbesparelser, reduceret miljøpåvirkning og nye indtægtsstrømme fra genvundne ressourcer for at nævne nogle få. Ethvert spildevandbehandlingsanlæg er unikt og har sine egne udfordringer og muligheder. Med vores ekspertise inden for forarbejdning og vores brede produktsortiment, kan vi understøtte dit skifte til et cirkulært ressource-flow. Uanset om du er entreprenør, konstruktør eller anlægsoperatør, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dit specifikke projekt.

 

Se brochuren

Forvandl jeres rensning af spildevand med Alfa Laval

Oplev hvordan Alfa Laval fører an i tilpasningen til EU's nye direktiv for byspildevand. Med banebrydende teknologier som ALDEC G3, MBR-membraner og Zero Liquid Discharge-systemer er Alfa Laval din partner til at opnå uovertruffen effektivitet i spildevandsbehandling.

eu-directive-wastewater-article-nordic 640x360
.

Proces- og produktoverblik

wastewater treatment process diagram

Med Alfa Laval som din partner får du den dobbelte fordel ved adgang til førende spildevandsekspertise samt et af de bredeste produktsortimenter til rensning af spildevand.

Sekventeringsbatch-reaktor

Biologisk rensning af spildevand

Sarpsborg.jpg

Membranfiltrering: At finde skatte ved behandlingen af spildevand

En norsk kommune har fået et helt nyt perspektiv på spildevandsbehandling – med et styrket fokus på driftsmæssig bæredygtighed, og som en mulighed for at indfange vigtige råvarer til genbrug og genanvendelse.

Læs mere

Mod en mere bæredygtig håndtering af spildevand

Hos Alfa Laval ved vi, at rensning af verdens 380 milliarder kubikmeter spildevand er centralt i håndteringen af ​​rent vand, og at den mest bæredygtige måde at bevare vandet på er at efterligne naturens egen cirkulære måde at forbruge vandet på, der har opretholdt livet på jorden siden tidernes morgen.

Lær mere om fremtiden for energineutrale ressourcegenvindingsanlæg, og hvordan vi kan omdanne spildevand.

Læs mere på engelsk

On-demand webinar | Bliv klar til fremtiden nu – udvid kapaciteten og brug ressourcerne bedre på dit renseanlæg

Vi tror på, at du igennem optimering af dit renseanlæg kan genvinde værdifulde ressourcer, og samtidig lede vejen mod en mere bæredygtig fremtid. I vores kommende webinar får du indblik i Alfa Lavals løsninger og teknologier, der er designet til at optimere kommunal spildevandsbehandling. Vi viser dig, hvordan vi bl.a. kan hjælpe dig med at forberede dig på fremtidens udfordringer ved teknologiens fortsatte udvikling.

Wastewater-webinar-640x360

Vi præsenterer den nye Alfa Laval ALDEC G3 VecFlow™

Få uovertruffen effektivitet til afvanding og fortykkelse af spildevandsslam.

Vecflow sludge decanter centrifuge

Produkter og viden, der hjælper dig med at optimere dit industrielle eller kommunale anlæg til rensning af spildevand

Vores eksperter på rensning af spildevand hjælper gerne entreprenører, konstruktører og anlægsoperatører ved at give råd om, hvordan driften kan optimeres. Uanset om det er et industrielt eller kommunalt behandlingsanlæg, nyt eller gammelt, kan vi hjælpe dig:

 • Sænk de samlede driftsomkostninger (energi, vedligeholdelse osv..)
 • Maksimer ressourcegenbrug (vand, næringsstoffer)
 • Reducer energiforbrug, polymerforbrug og bortskaffelsesomkostninger
 • Optimér kagetørhed og spildevandskvalitet
 • Forøg kapaciteten
 • Skær ned på ingeniør- og investeringsomkostninger
 • Reducer installations- og opstartsomkostninger
 • Sikre rettidig projektafslutning
 • Optimer investerings- og driftsomkostninger
.

Kontakt os

Produkter du er interesseret i*

Disse oplysninger gemmes og behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

.