Marine

Uanset om du sejler skibe eller bygger dem, kan vi hjælpe dig med at møde dagens og morgendagens udfordringer. I denne æra med dekarbonisering og overholdelse, går beskyttelse af miljøet og styrkelse af din operation hånd i hånd. Gennem pålidelige løsninger, verdensomspændende service og forbundet ekspertise opfylder vi det løfte, vi gav for over 100 år siden. Til søs eller i havn, om bord eller online – Alfa Laval er din faste partner.

marine-2020-640x360

Together for sustainable shipping

  • Bredt udvalg af gennemprøvet marineudstyr, der dækker de fleste af de kritiske operationer ombord
  • Viden og praktisk ekspertise til at inkorporere udstyr i komplette marineanvendelser og innovative løsninger
  • Mere end et århundredes marineservice og årtiers arbejde med skibsværfter, der leverer fremtidssikrede løsninger

Vi hjælper skibsejere og operatører med at sørge for sikker overholdelse af marinelovgivningen, både gennem dedikerede overholdelsesteknologier og ved at understøtte overgangen til nye brændstoffer som marine biobrændstoffer, LNG og metanol.

Med fokus på pålidelighed og brugervenlighed:

  • Øger vi produktiviteten
  • Beskytter vi motoren
  • Øger vi energieffektiviteten og minimerer spild
  • Bidrager vi til højere indtjening og lavere livscyklusomkostninger

Se vores Marine Essential-brochure for alle oplysninger om marineudstyr og -service.

Lær alt om Alfa Lavals test- og træningscenter, hvor vi tester ideer, udstyr, anvendelser og proceslinjer på skalaen af et oceangående skib med kontrol og bekvemmelighed, der er umulig på havet.

Bæredygtige løsninger og teknologier

Hos Alfa Laval er bæredygtighed kernen i vores forretning, og det fungerer som det ledende princip, der former enhver beslutning, vi træffer.

Vi tilbyder løsninger og services, der giver vores kunder mulighed for at dekarbonisere, spare energi og overholde miljøbestemmelser. Vores løsninger faciliterer overgangen til brændstoffer med lavt eller intet kulstofindhold, samt kulstoffrie teknologier og smarte operationer.

Udforsk vores bæredygtige løsninger

Klik på billedet for at udforske alle vores produkter og services, der er relevante for din fartøjstype.
Marine Essentials light_June_2023_high.jpg

Kom og mød os på DanFish i Aalborg 10-12 oktober

Alfa Laval er klar til at fortælle om udstyr ombord og muligheder for at sikre og strømline dit fiskefartøj. Kom og mød os på stand H-848, hvor vi vil fremvise vores kompakte onboard-løsninger, der ikke kun kan reducere miljøpåvirkningen, men også sænke dine drifts- og vedligeholdelsesomkostninger.

DanFish-vignette-image-2023

Seneste nyt

Alfa Laval bringer fordele med Fluidic Air Lubrication-teknologi til skibsejere

Alfa Laval annoncerer færdiggørelsen af sit opkøb af Marine Performance Systems B.V., en Rotterdam-baseret maritim teknologivirksomhed, der har udviklet det første Fluidic Air Lubrication-system på markedet. Opkøbet vil gøre det muligt for Alfa Laval at bringe denne miljøvenlige teknologi på markedet, hvilket bidrager væsentligt til at forbedre skibseffektiviteten, reducere brændstofforbruget og minimere emissioner fra skibe.

Image ALvessel

Alfa Laval introducerer marineindustriens første biobrændstof-klare separatorer

Biobrændstoffer er en aktuel og tilgængelig brændstofmulighed, der kan hjælpe marinekunder med at dekarbonisere. Selvom biobrændstoffer reducerer CO2-fodaftrykket, udgør de også nye driftsmæssige udfordringer. Alfa Laval er den første på markedet til at adressere dem med biobrændstof-optimerede separatorer og separatoropgraderinger.

Biofuel-ready separator 640x360

Alfa Laval lancerer PureBilge Compact for at udvide fordelene ved PureBilge-teknologien til skibe i alle størrelser

Med PureBilge Compact åbner Alfa Laval døren for både små og store fartøjssegmenter til at nyde fordelene ved PureBilge-teknologien til Bilge-vandbehandling. Den kompakte, lette at installere og omkostningseffektive løsning med en forbedret miljøprofil vil hjælpe små og store skibe med at opfylde overholdelses- og bæredygtighedsmål.

Methanol as marine fuel

Shell underskriver aftale med Alfa Laval om at udvikle en GCU (Gas Combustion Unit) #pressemeddelelse

Shell International Trading and Shipping Company Limited har underskrevet et aftalememorandum (MOU) med Alfa Laval vedrørende udviklingen af en ny GCU (Gas Combustion Unit) til brug på transportskibe der bruger flydende brint. Ved at bane vejen for sikker transport af brint ad søvejen er projektet et vigtigt skridt på vejen mod global dekarbonisering.

WinGD ammonia engine test facility 640x360

Safe Bulkers bestiller yderligere eftermontering af Alfa Laval PureSOx rensningssystemer til udstødningsgas

I de seneste år har den græske skibsreder Safe Bulkers eftermonteret Alfa Laval PureSOx-rensningssystemer til udstødningsgas på 20 af sine bulkskibe. Virksomheden har netop installeret sin 21. PureSOx scrubber, og yderligere fire eftermonteringer er planlagt frem til første halvdel af 2023. Endnu en gang vil systemerne blive beskyttet med en omfattende Alfa Laval Service Agreement.

Alfa Laval FCM Methanol 3rd generation

Alfa Laval skal være teknologipartner for verdens første projekt, der demonstrerer komplet carbon capture om bord i skala

Alfa Laval vil være teknologipartner i dette fælles projekt initieret af GCMD (Global Center for Maritime Decarbonisation), OGCI (Oil and Gas Climate Initiative) og Stena Bulk for at undersøge indfangning, lagring og aflæsning af kuldioxid om bord. (CO2). Alfa Laval vil bringe teknologisk og ingeniørmæssig ekspertise til projektet for at hjælpe med at forstå udfordringerne og mulighederne ved at implementere carbon capture-teknologi på skibe. Dette projekt vil være endnu et stort skridt hen imod Alfa Lavals roadmap for dekarbonisering.

Odfjell Tanker- Photo by  Odfjell

Alfa Laval og SSAB vil støtte marin dekarbonisering med den første pladevarmeveksler lavet af fossilfrit stål

Der er behov for ændringer både ombord og andre steder for at dekarbonisere havindustrien. Som del af at reducere CO2-fodaftrykket gennem hele udstyrsforsyningskæden er Alfa Laval og SSAB målrettet mod at skabe den første pladevarmeveksler fremstillet af fossilfrit stål.

Methanol boiler in the TTC 640x360

Alfa Laval og WinGD vil samarbejde om den schweiziske motordesigners metanol-brændstofløsning

Alfa Laval og den schweiziske motordesigner WinGD har etableret et fælles program, hvor Alfa Laval skal udvikle brændstof-forsyningssystemet til WinGD-metanolmotorer. Aftalen blev underskrevet d. 8. september på SMM-udstillingen i Hamborg, Tyskland.

Alfa Laval AQUA Blue E2 640x360

Optimeret Alfa Laval Smit LNG-design leverer dokumenteret ydeevne med ny fleksibilitet og hastighed

Alfa Laval har optimeret designet af Alfa Laval Smit LNG inert gasgeneratoren, hvilket giver større fleksibilitet til en brancheførende løsning. Modulopbygning med en række muligheder vil betyde flere valgmuligheder og hurtigere adgang til livsvigtigt sikkerhedsudstyr.

Rio Tinto OceanGlide PR

Udforsk mere

.

Udnyt LNG-fordelen

Find løsninger til at maksimere din fordel ved LNG som brændstof.

LNG as fuel 640x360

Connected services til marineudstyr

Connectivity-muligheder til dine indbyggede systemer skaber smarte muligheder for at sænke omkostningerne ved ejerskab og sikre ro i sindet. Fjernadgang betyder færre og kortere servicebesøg, men også muligheder for flådeoptimering. Oplev Alfa Lavals voksende udvalg af digitale services, og skab forbindelsen mellem data og værdi.

Marine-connect-vignettev2

Alfa Lavals marinevideoer

Et udvalg af vores maritime udstyr i aktion i forskellige anvendelser.

Video 640x360