Marine

Søfartsindustrien er under hastig forandring, særligt hvad angår nye krav til energieffektivitet og miljøbeskyttelse. Hvad enten man bygger skibe eller betjener dem, har Alfa Laval de løsninger og den ekspertise, der behøves for at være i front.

Vi er sammen om at sejle

Fra tørdok til havnen – og til åbent hav stiller Alfa Laval sig til rådighed. Ingen anden leverandør tilbyder så bredt et udvalg af gennemtestet udstyr, der dækker de mest kritiske operationer om bord. Ej heller finder man ingen, der har større kompetencer med hensyn til at udvikle udstyr til optimerede applikationer og finde innovative løsninger på vores kunders udfordringer.

I denne sammenhæng er vores mange års samarbejde med skibsværfter, skibsredere og -operatører af afgørende betydning. Det er ikke muligt at møde fremtiden uden at have en virkelig forståelse af, hvor vi står i dag – en forståelse, vi har opbygget igennem et århundrede med betjening af søfartsindustrien.

Vores kunder kan trygt stole på, at vi vil være her til at yde en god service – også i morgen. 

Danish Maritime 2018

Velkommen til Danish Maritime, 2018
D. 2. – 4. maj, Lokomotivværkstedet i København

 Danish Maritime 2018

Mød Alfa Laval på stand 0230, hvor vi vil vise Alfa Laval PureBallast 3.1 - det førende produkt i ballastvandbehandling. PureBallast 3.1 har for nylig modtaget et nyt IMO-certifikat baseret på de reviderede G8-regler. Alfa Laval PureBallast er også blevet tidligere godkendt af US Coast Guard (USCG). 
Billet til messen

Essentielle løsninger

Vis alle

Iversen Trading_Alfa Laval_small.jpg
2017-10-23

Alfa Laval Nordic A/S indleder nyt strategisk samarbejde med Iversen Trading ApS

Pr. 1. oktober 2017 har Alfa Laval Nordic A/S, Food & Water Division indgået strategisk samarbejde med Iversen Trading ApS

AlfaHouse_small.jpg
2017-10-09

Alfa Laval øger fokus på fødevare- og spildevandsløsninger i Søborg – produktionsenheden flyttes

Alfa Laval - en af verdens førende virksomheder inden for varmeoverførsel, centrifugal separation og væskehåndtering - vil omdanne det eksisterende datterselskab Alfa Laval Copenhagen A/S i Søborg til...

Nor-shipping_180x101.jpg
2017-10-02

Alfa Laval vil være til stede på Nor-Shipping 2017 med løsninger til en industri under forandring

Nor-Shipping – det førende internationale forum for Nordeuropas maritime industri – finder sted i Oslo fra d. 30. maj til d. 2. juni. Besøgende i Hal E vil finde Alfa Lavals løsninger til en industri ...

PureBallast ten years_1001_180x101.jpg
2016-09-16

Alfa Laval-ballastvandsystem – PureBallast passerer 10-års mærket, samtidig med at BWM-konventionen ratificeres

Meddelelsen om, at Finland har ratificeret IMO Ballast Water Management (BWM)-konventionen, kom blot få dage før en anden milepæl: 10-årsdagen for den kommercielle lancering af Alfa Laval PureBallast.

Alfa Laval flag 180x101.png
2016-06-28

Alfa Laval vinder en ordre på 43 mio. kr. inden for fødevarebranchen i Rusland

Alfa Laval – der er markedsledende på verdensplan inden for varmeoverførsel, centrifugalseparation og væskehåndtering – har vundet en ordre på levering af en løsning, der omfatter forskelligt udstyr t...

AL_Mini-City_180x101.jpg
2016-06-28

Den nye Mini-serie er et stort skridt fremad for energieffektiviteten

Alfa Laval har endnu engang sat nye standarder for HVAC-energieffektivitet med lanceringen af de nye Mini City- og Mini ECO-varme-interface-enheder.

Anmod om oplysninger

Anmod om tilbud på Marine

Kontaktemne