digital-services-hero-banner

Bliv forbundet

Digital Service til marineudstyr fra Alfa Laval

Forbind data og værdi

Med fjernadgang til dine ombordsystemers informationer, er der mulighed for at sænke ejeromkostningerne og bevare ro i sindet. Når først du er forbundet, kan Alfa Lavals eksperter bedre betjene dig fra en fjern lokation ved hjælp af diagnostiske data, der fremskynder fejlfindingen og reducerer antallet af servicebesøg og varigheden af disse. Dertil giver vores digitale servicer nem adgang til endnu større indsigt, så du kan optimere dit udstyr og fastlægge en god praksis på tværs af din flåde.


Kontakt os

Digital services for Alfa Laval marine equipment

 

PB-Connect-flow-chart.png

Sådan fungerer vores digitale service

Tilslutning til dit Alfa Laval marineudstyr er enkelt, sikkert og intelligent. Data fra ombordsystemer videresendes til skyen, hvilket giver dine besætninger, superintendenter og kysthold mulighed for live overvågning og indhentning af historiske data. Tilgængeligheden af diagnostiske data gør det hurtigere og lettere for Alfa Lavals serviceeksperter at guide din besætning til en løsning, hvis der skulle opstå et problem.

Hele flowet fremskynder kommunikationen - både med os og med din flåde. Desuden arbejder vi hele tiden på, at gøre kommunikationen sikker.


Digitale servicer i henhold til produkt

Alfa Lavals tilbud om digitale servicer udvides konstant. Efterhånden som antallet af tilsluttede systemer vokser, øges de servicer vi tilbyder, og de fordele vi kan tilbyde. Her kan du udforske de aktuelle tilbud for specifikke Alfa Laval-produkter.

PureBallast Connect

Tilslutning til Alfa Laval PureBallast lader dig overvåge dine systemer for at sammenligne og optimere ydeevnen på tværs af din flåde. Derudover lader det os levere hurtigere fejlfinding og automatiske rapporter, der understøtter din overholdelse af reglerne for behandling af ballastvand.

digital-services-pureballast-connect-v2

PureSOx Connect

Tilslutning til Alfa Laval PureSOx gør, at der automatisk dannes rapporter, som gør det nemt at demonstrere overholdelse af SOx-kravene. Andre moduler tillader, at vi kan hjælpe dig med at løse problemer fra en fjern lokation, og give dig de nødvendige værktøjer til at evaluere PureSOx-ydeevne på tværs af din flåde.

digital-services-puresox-connect-v2

Digitale servicer til Aalborg-kedler

Tilslutning til Alfa Laval Aalborg-kedler sikrer kedlens oppetid og giver dig indsigt, der forbedrer ydeevnen og sænker omkostningerne. Udover fjernovervågning og support, kan vi også levere en månedlig tilstandsanalyse og holde dig underrettet om potentielle problemer med kedlen.

digital-services-aalborg-connect-v2

Separator Connect

Du kan reducere driftsomkostninger og optimere besætningens rutiner ved at tilslutte dine Alfa Laval brændstof- og smøreolieseparatorer. Fjernadgang til vigtige data om separatoren giver dig kontrol over separatorens ydeevne, og det lader os guide besætningen til hurtigere løsninger, hvis der opstår problemer.

digital-services-separator-connect-v3

Digitale Services til gasforbrændingsenheder

På LNG-skibe betyder connectivity til Alfa Lavals GCUer (Gas Combustion Units) sikkerhed og pålidelighed. Du får fjernadgang til nøgledata til evaluering af ydeevne og sikring af driftsklarhed samt datadrevet support, der fremskynder løsningen af problemer.

digital-services-CGU

Jeg vil gerne vide mere

Disse oplysninger gemmes og behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.