Webinarer for slutbrugere inden for føde- og drikkevareindustrien

Vi går igennem en anderledes tid lige nu, men fordi produktionerne skal holdes i gang på bedste vis trods omstændighederne, vil Alfa Laval afholde flere webinarer for alle interesserede tilhørende føde- og drikkevareindustrierne og som gerne vil vide mere om det, der rører sig inden for deres industri. Lyt til vores eksperter, der vil give dig gode tips og fortælle det sidste nye inden for tankrengøring, procesoptimering, øget dekanterkapacitet blot for at nævne nogle emner. Alle webinarer er gratis og afholdes på engelsk. Det hele vil foregå online, og du skal ikke gøre andet end at booke tiden i din kalender. Vi sender dig et link, så snart du tilmelder dig. Læs mere om de planlagte webinarer, og tilmeld dig på vores hjemmeside allerede i dag. Vel mødt!

Webinar 640x360

Tidligere afholdte webinarer

Webinarer for akvakultur og forarbejdning af fisk

Alfa Laval har afholdt tre webinarer på dette års Nor-Fishing 2020 Digital messe. Hvis du har misset dem, har du stadig mulighed for at lytte til dem. For flere detaljer ang. temaer samt information om, hvordan du få et link, læs videre:

Hvordan kan datadrevet servicerelaterede beslutninger hjælpe dig i at sikre og øge dekanternes oppetid

På dette webinar kan du høre vores Connected Services ekspert, Luis Diaz, fortælle om, hvordan planlagt vedligeholdelse hjælper dig med at undgå uventet driftsstop og reducere dine serviceomkostninger. Han fortæller desuden om, hvorfor tilsluttede services og planlagt vedligeholdelse revolutionerer branchen; Hvordan en planlagt vedligeholdelsesplan kan sikre pålidelig oppetid for din Alfa Laval dekantercentrifuge og hvordan ConditionAlertTM kan hjælpe dig med at optimere serviceintervaller for at reducere driftsomkostningerne. Webinaret er gratis og afholdes på engelsk.

Produktion af plantebaserede drikke

Går du og overvejer at omstille produktionen eller vil du starte en hel ny produktion af plantebaserede drikke? Har du en række ubesvarede spørgsmål omkring processerne? Så lyt til vores webinar for at få værdifuld viden om, hvad du skal overveje, før du gå i gang med at producere plantebaserede drikke. Få svar på dine spørgsmål, fra vores dekanterekspert, Cees Visser, der fortæller om: Diverse ekstraktionsprocesser, hvordan man opnår højt udbytte og vigtigheden af hygiene og rengøring i produktionen. Webinaret er gratis og afholdes på engelsk.

Hvordan dekanteringsteknologi kan hjælpe dig med at sænke omkostninger forbundet med dit spildevandsrensningsanlæg

Lyt til vores webinar om dektanterteknologi, hvor Mikael Eklund, teknisk ekspert inden for spildevandsrensningsanlæg, præsenterer den nyeste teknologi til afvanding og fortykning af spildevandsslam. Få indsigt i, hvordan du kan sænke omkostningerne i dit renseanlæg uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller ydeevne. Du skal registrere dig for at få et link til webinaret, som foregår på svensk.

Hvordan skærer man OPEX ned i slamafvanding og -fortykning uden at øge CAPEX

Arbejder du med spildevand og vil gerne vide, hvordan man skærer OPEX ned i slamafvanding og -fortykning dog uden at øge CAPEX? Så lyt til vores webinar for at lære om, hvordan de nyeste dekanterinnovationer kan hjælpe slutbrugere med at reducere bortskaffelse af faststof, polymerforbrug og strømomkostninger. Webinaret afholdes på engelsk.

Metoder til nedbringelse af 3-MCPD og GE

D. 7. maj 2020 kunne vores Edible Oil ekspert, Alexey Shevchenko, præsentere diverse metoder og viden omkring 3-MCPD and GE i et webinar målrettet kunder inden for fødevareindustrien. Her fik man en introduktion til 3-MCPD and GE udfordringerne samt høre om 3-MCPD nedsættelse og metoder til nedsættelse af GE. Webinaret er gratis men registrering er nødvendigt, hvis du ønsker at lytte til optagelsen.

Tips til hvordan man øger dekanterkapaciten i fødevareproduktion

D. 6. maj 2020 afholdte vi et webinar om dekantere, hvor man bl.a. vil kunne høre mere om: Hvordan kapaciteten bliver påvirket positivt ved at have optimal transport af dekantertørstoffer; Vigtigheden af at holde sin dekanter ren og nye tendenser på markedet og kundernes behov Webinaret blev holdt på engelsk og du kan stadig lytte til det, hvis du registrerer dig via nedenstående link.

Nye tendenser inden for produktion af margarine

Alfa Laval har afholdt et webinar i sidste måned, hvor vores madolie- og margarine-eksperter har præsenteret de nyeste tendenser og viden inden for industrien. Du kan stadig lytte til dette webinar og downloade præsentationen ved at udfylde formularen via nedenstående link. God fornøjelse!

Afalkoholisering af øl og hvad du skal have i mente, når du producerer det

Lyt til vores bryggeriekspert, Juan Jurado, som deler sin viden omkring, hvilke aspekter man skal tage i betragtning, når man producerer øl uden alkohol af høj kvalitet og som samtidig imødekommer kundernes krav.

Hvorfor separationsteknologi er vigtig for din ølproduktion

En centrifuge eller en separator - samme fantastiske produkt, der kan hjælpe dig få mere ud af hver ølbatch dit bryggeri producerer, samtidig med kvaliteten på dit øl forbedres. Lyt til dette webinar, hvor vores bryggerieksperter Joakim Gustafsson og Fernando Jimenez vil introducere dig til separationsteknologien og forklare, hvordan den kan bruges i moderne bryggerier. Få indsigt i, hvorfor bryggerier er mere og mere opmærksomme på at finde den rette ølcentrifuge, for mere øl med bedre kvalitet betyder overskud for et bryggeri. Selvfølgelig!

Gærpropagering i ølproduktion

Gær, der anvendes til gæring af øl, lever ikke for evigt og skal af og til erstattes med frisk gær. Dyrkning af en frisk gærkultur kaldes propagering. I dette webinar vil vores bryggeriekspert Henning Sørensen fortælle om dette vigtige trin i ølproduktionen.

Gratis webinar: Rengøringtips til kunder inden for føde- og drikkevareindustrien

Alfa Laval afholde i sidste måned et gratis webinar for alle kunder, der arbejder inden for føde- og drikkevareindustrien, og som ville gerne høre mere om: Vigtigheden af at holde dit bryggeri eller produktionsanlæg rent; Cleaning-in-place (CIP) konceptet; Diverse teknologier egnet til tankrensning samt hvordan man kan optimere sine CIP processer. Webinaret er på engelsk og du kan lytte til optagelsen på hvilket som helst tidspunkt.