Webinar | Bliv klar til fremtiden nu – udvid kapaciteten og brug ressourcerne bedre på dit renseanlæg

At investere i de rette spildevandsløsninger kan være guld værd i forhold til at udnytte fremtidens ressourcer. Vi tror på, at du igennem optimering af dit renseanlæg kan genvinde værdifulde ressourcer, og samtidig lede vejen mod en mere bæredygtig fremtid.

Ved at investere i de rigtige løsninger, vil du ikke kun kunne se en øget kapacitet og ressourceudnyttelse i dag, men også være bedre rustet til de kommende år.

On-demand

I webinaret får du indblik i Alfa Lavals løsninger og teknologier, der er designet til at optimere kommunal spildevandsbehandling. Vi viser dig, hvordan vi bl.a. kan hjælpe dig med at forberede dig på fremtidens udfordringer ved teknologiens fortsatte udvikling.

Du får mere viden om de løsninger, vi tilbyder lige nu, og de løsninger, som vi arbejder på at kunne tilbyde i fremtiden for at afhjælpe udfordringer med PFAS, mikroplast, øget hydraulisk belastning og meget mere.

Vi præsenterer desuden vores omfattende netværk af servicecentre, herunder vores servicecenter i Søborg, der er det mest avancerede center i Norden, samt vores løsninger inden for fjernsupport.

På dette webinar kan du lære mere om:

  • Spildevandsløsninger, der dækker slambehandling og membranfiltrering
  • Servicetilbud og muligheder for lokal support
  • Hvordan du kan sænke driftsomkostningerne og forbedre energieffektiviteten
  • Hvordan nye teknologier kan sikre jer mod fremtidens lovgivning og hjælpe med at opnå bæredygtighedsmål
  • Bud på fremtidens løsninger, som for eksempel selvstyrende, -optimerende og -regulerende dekantere.

Lyt med i dag og bliv inspireret!

Speakers

Soren-Johansen.jpg

Søren Johansen

Area Sales Manager, Separation & Systems

Søren er i rollen som Area Sales Manager ansvarlig for salg af Alfa Lavals løsninger til den danske spildevandsindustri. I 2022 blev han en del af Alfa Lavals danske team efter en årrække som sælger af analyseløsninger til de danske forsyningsselskaber i det vestlige Danmark.

Emmanuel-Joncquez.jpg

Emmanuel Joncquez

Global Technology, Application Engineer

Emmanuel Joncquez har en dobbeltuddannelse med en MSc i Miljøteknik fra Danmarks Tekniske Universitet og en civilingeniøruddannelse fra Ecole Centrale de Lille i Frankrig. Han har stor erfaring inden for membranfiltrering, især inden for procesdesign og drift af MBR'er. Han har designet fuldskala MBR til både kommunale og industrielle anlæg og involveret i udvikling af nye processer til forbedret ressourcegenvinding og spildevandsrensning.

Wastewater webinar 640x360

Disse oplysninger gemmes og behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.