Alfa Laval - Brewhouse

Bryghus-udfordringer og -løsninger

.

Klargøring af urten

Langsom urteproduktion, stort energiforbrug, ingredienstab, stort vandforbrug og fordærvelse er nogle af problemerne ved urteproduktion og fermentering. Almindelige problemer, som vi har ekstraordinære løsninger til, for at øge bryghusets ydeevne.

barlay in brewhouse

Udfordring

  • Oxidering under mæskning og risiko for ølældning

Resultat

  • Forøgelse af udbytte ved at skylle alle øllinjer ud med afluftet vand
  • Forbedret ølsmagsstabilitet og holdbarhed
.

Vortex

Separation af trub, pelleteret eller hel humle fra din urt

Carlsberg Northampton case 640x360

Udfordring

  • Tab af urt og betydeligt ølspild
  • Høj overførsel af faste stoffer til urtkøler kan forårsage forurening
  • Potentielt høje bortskaffelsesomkostninger for affaldstrub

Resultat

  • Gendindvind 99% af den urt, som ellers mistes som trub, og få et større udbytte af øl
  • Reduceret whirlpool-tid og mindre energi- og vandforbrug
  • Bedre humleudnyttelse fra modstrømningsskylning af faste stoffer
  • Reduceret bortskaffelse og reduceret forurening/tilstopning i urtekøler
  • Konverter trub til værdifuldt biprodukt
.

Urtekøling

Afkøl din urt efter kogning

Boston Beer case 640x360

Udfordring

  • Høje energiomkostninger

Resultat

  • Energibesparelse på op til 40% ved genbrug af energi fra urtekogningen til opvarmning af efterfølgende bryg
.

Lad os have en snak

Disse oplysninger gemmes og behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.