Alfa_Laval_Gas_as_fuel_1218x304px.jpg

Marineudstyr og løsninger til LNG som brændstof.

Hjælper dig med at sikre fordelen ved gas

Et stigende antal skibsredere driver deres skibe med LNG. Uanset om du allerede har foretaget dette valg eller stadig udforsker mulighederne, kan Alfa Laval hjælpe dig på vej. Gennem halvtreds år arbejde med gas med afsæt i fragt og en senere udvidelse til LNG som brændstof har vi udviklet udstyr, viden og tjenester, så vi kan levere effektive løsninger til dig. Uanset om det handler om at grundfæste sikkerheden eller øge effektiviteten og yderligere reducere emissionerne kan du finde det, du har brug for for at få mest muligt ud af LNG.

 

Kontakt os

 


Produkter og løsninger.

.

Aalborg boiler solutions

Alfa Laval Aalborgs kedler til dobbeltbrændstof er mere end en effektiv løsning til dit damp- og varmtvandsbehov. De er i stand til at håndtere både fri gennemstrømning og metan blandet med inert gas og giver sikre, effektive måder til at styre kogegas (BOG) og forenkle drift i forbindelse med tankinspektion.

Boiler system 2
.

PureCool

I dag kan du reducere metanudslip med op til 50 %, samtidig med at du reducerer dit LNG-forbrug. Alfa Laval PureCool-kølesystemet til kaskadeudstødningsgas er hjertet i iCER-teknologien og en mulighed for næste generations WinGD X-DF-motorer. Ud over at reducere emissionerne kan valget af iCER øge din brændstofeffektivitet med 3 %.

CEC3
.

Varmevekslere

Alfa Laval har robuste løsninger til brug i gasforsyningssystemer, der stiller høje krav til termisk udstyr. Højtryks-FCM LNG bruger PCHE-teknologien for diffusionssvejsede varmevekslere, mens Alfa Laval DuroShell kan fungere som en lavtryks-LNG-fordamper.

Heat exchangers 3
.

Gasforbrændingsenhed

Alfa Laval-gasforbrændingsenheden (GCU) er en pålidelig, enkel løsning til styring af kogegas (BOG) på LNG-transportskibe med dobbeltbrændstof eller lavhastighedsmotorer med dobbelt brændstof. Den er kompakt og økonomisk at installere og bortskaffer sikkert gas, der ikke kan bruges af skibets fremdriftssystem.

gcu3 newly enhanced 1
.

Inert LNG-gassystem fra Smit

Alfa Lavals LNG-system fra Smit er en inert gasgenerator af forbrændingstypen, der er bygget på fem årtiers erfaring med inert gasforsyning. Det producerer inert gas med et lavt dugpunkt, der opfylder kravet om meget tør inert gas af høj kvalitet på LNG-transportskibe.

Inert Gas System 3
.

Service og support

Service

De høje krav til at arbejde med LNG betyder, at service er en prioritet. Alfa Lavals globale serviceorganisation er tilgængelig 24 timer i døgnet, både fysisk og digitalt. Vores serviceeksperter hjælper med at sikre den sikkerhed og pålidelighed, du er afhængig af, men også den effektivitet, der kan gøre forskellen for omkostningseffektiv gasdrift.

Marine service 640x360

Alfa Lavals test- og træningscenter

Pålidelighed er altafgørende i udstyr til LNG-brug. Alfa Laval opnår ikke blot dette gennem mange års erfaring, men også gennem omfattende test i Alfa Lavals Test- og Træningscenter. Dette unikke anlæg har en hel sektion, der er dedikeret til at garantere sikker, effektiv gasdrift.

TTC gas 2
.

Kontakt

That information is stored and processed in accordance to our privacy policy.

Vi er her for at hjælpe dig

Hvis du ønsker mere information om udstyr og løsninger til LNG som brændstof eller et tilbud til dit skib, bedes du kontakte os.

 

Contact boiler3 2020 640x360.jpg

 

Detaljeret anmodning