Boiler for LNG 1200x300px round corners.jpg

 

Kedelløsninger til LNG som brændstof

Kedelløsningerne fra Alfa Laval Aalborg nyfortolker idéen om, hvad kedler kan for skibe, der anvender LNG som brændstof. Aalborgs kedler til dobbeltbrændstof sikrer ikke alene en yderst effektiv dampproduktion, de kan også udføre andre funktioner, der forenkler driften af LNG, såsom styring af kogegas (BOG).

Vi sørger for sikkerhed og en optimal dampbalance, men også høj effektivitet med lavere omkostninger via kedelforbindelser og meget mere. Aalborgs kedelløsninger har opfyldt termiske behov i mere end 100 år og tilbyder i dag andet end damp til skibe med LNG som brændstof.

Kontakt os


.

Kompakt og simpel styring af kogegas (BOG)

Dit skib skal alligevel bruge kedler – uanset om det er til produktion af damp, eller om det er til opvarmning af termisk olie eller vand. Da Aalborgs kedler til dobbelt brændstof kan benytte LNG som brændstof, kan de også håndtere styring af kogegas (BOG), som er en ekstra sikkerhedsfunktion.

Download brochure
.

Kedelforbindelser

Alfa Laval Aalborgs digitale services er en datadrevet måde at sikre din kedels oppetid, forbedre kedlens ydeevne og sænke kedlens driftsomkostninger. Du og dine besætninger kan drage fordel af vores store viden om kedler ved at skabe en digital forbindelse mellem dine kedelsystemer og vores erfaring.

Boiler connectivity 640x360
.

Aalborgs kedelsortiment

Lille og medium

Aalborg OS-TCi

Designtryk: 9 bar (g)

Kapacitet: 750-6.500 kg/t

Aalborg OS Multi-fuel grey.jpg

 

Kompositkedler

Aalborg OC-TCi

Designtryk: 9 bar (g)

Kapacitet: 750-6.500 kg /t (fyret sektion),
180-5.000 kg/t (sektion med udstødningsgas)

Aalborg OC Multi-fuel grey.jpg

Stor

Aalborg OL

Designtryk: 9 eller 18 bar (g)

Kapacitet: 10.000-50.000 kg/t

Aalborg OL Multi-fuel grey.jpg

.

Services giver sikkerhed

Når kedler ikke blot leverer varme, men også sikkerhed, bliver adgang til viden og services vigtigere end nogensinde. Alfa Laval har leveret, optimeret og understøttet kedler i 100 år, og vores Alfa Laval Aalborg-eksperter er klar til at hjælpe dig døgnet rundt – uanset hvor du sejler.

 

Services til marinekedler

Kontakt os

Phone.png 
Alfa Laval Nordic A/S +45 44 57 62 00
24 timers service +46 46 36 77 00

 E-mail: ps.marinediesel.nordic@alfalaval.com

 

Marine service 640x360.jpg

.

Kontakt os

Uanset om du ønsker flere oplysninger om kedler med LNG som brændstof eller et tilbud til dit skib, er Alfa Laval ikke langt væk.

Contact boiler2 2020 640x360