Alfa_Laval_Gas_as_fuel_1218x304px.jpg

Marineudstyr og løsninger til LNG som brændstof

Hjælper dig med at sikre fordelen ved gas

Et stigende antal skibsredere driver deres skibe med LNG. Uanset om du allerede har foretaget dette valg eller stadig udforsker mulighederne, kan Alfa Laval hjælpe dig på vej. Gennem halvtreds år arbejde med gas med afsæt i fragt og en senere udvidelse til LNG som brændstof har vi udviklet udstyr, viden og tjenester, så vi kan levere effektive løsninger til dig. Uanset om det handler om at grundfæste sikkerheden eller øge effektiviteten og yderligere reducere emissionerne kan du finde det, du har brug for for at få mest muligt ud af LNG.

 

Kontakt os

 


Produkter og løsninger.

. . . .

Aalborg boiler solutions

Alfa Laval Aalborgs kedler til dobbeltbrændstof er mere end en effektiv løsning til dit damp- og varmtvandsbehov. De er i stand til at håndtere både fri gennemstrømning og metan blandet med inert gas og giver sikre, effektive måder til at styre kogegas (BOG) og forenkle drift i forbindelse med tankinspektion.

Boiler system 2

Varmevekslere

Alfa Laval har robuste løsninger til brug i gasforsyningssystemer, der stiller høje krav til termisk udstyr. Højtryks-FCM LNG gør brug af diffusionssvejset PCHE-teknologi (Printed Circuit Heat Exchanger).

Heat exchangers 3

Gasforbrændingsenhed

På LNG-skibe er Alfa Laval GCU (Gas Combustion Unit) en sikker, højkapacitetsløsning til håndtering af BOG (Boil-Off Gas), når den ikke kan bruges til fremdrift. Det enkle – og derfor pålidelige – design er forbedret i GCU 2.0, som er udstyret til connectivity og har en endnu længere levetid.

gcu3 newly enhanced 1

Smit inert LNG-gassystem

Alfa Lavals Smit LNG-system er en inert gasgenerator af forbrændingstypen, der er bygget på fem årtiers erfaring med inert gasforsyning. Det producerer inert gas med et lavt dugpunkt, der opfylder kravet om meget tør inert gas af høj kvalitet på LNG-transportskibe.

Inert Gas System 3

Alfa Laval Marine Service

24-7-Service&Support-service.block.jpg

På verdensplan og 24/7 er Alfa Laval Marine Service din vej til mere oppetid, optimeret ydeevne og ægte ro i sindet. Vores netværk er altid på vagt, og vores serviceydelser bringer pålidelighed, effektivitet og overensstemmelse i hele dit udstyrs levetid.


Opdag vores servicemuligheder

 

24/7 Service og support

Marine_Service_AL_640x360_1.jpg

Kontakt os hvor som helst, når som helst:

+46 4636 7700
marine.service@alfalaval.com

Alfa Lavals Test & Training Centre

Pålidelighed er altafgørende i udstyr til LNG-brug. Alfa Laval opnår ikke blot dette gennem mange års erfaring, men også gennem omfattende test i Alfa Lavals Test & Training Centre. Dette unikke anlæg har en hel sektion, der er dedikeret til at garantere sikker, effektiv gasdrift.

TTC gas 2
.

Kontakt

Oplysningerne gemmes og behandles i overensstemmelse med vores databeskyttelsespolitik.

Vi er her for at hjælpe dig

Hvis du ønsker mere information om udstyr og løsninger til LNG som brændstof eller et tilbud til dit skib, bedes du kontakte os.

 

Contact boiler3 2020 640x360.jpg

 

Detaljeret anmodning