Køling af datacenter

Millioner af servere i datacentre over hele verden genererer enorme mængder varme, mens de håndterer og behandler data. Alfa Lavals pladevarmevekslere minimerer behovet for traditionel mekanisk køling.

Udstyr fra Alfa Laval til køling af datacentre giver dig

  • Den højeste energieffektivitet – skræddersyet til den enkelte løsning
  • Et bredt udvalg af løsninger med muligheden for at udnytte frikøling og varmegenvinding
  • Driftssikker ydeevne og let vedligeholdelse, som maksimerer oppetiden
  • Garanteret ydeevne takket være AHRI-certificering
.

Nøglen til bæredygtige datacentre

Datacentre har fokus på at opbygge et "grønnere" internet, og derfor har enhver forbedring af energieffektiviteten i forbindelse med køleanlægsdriften afgørende betydning. Alfa Laval har været en betroet partner i branchen i årtier og arbejder tæt sammen med kunderne om at designe mere driftssikre og bæredygtige kølesystemer til datacentre. Med mere end 80 års erfaring inden for termisk teknologi kan vi tilbyde avanceret udstyr og unik ekspertise, som giver helt nye muligheder for frikøling og energibesparelser i serverrum i alle størrelser over hele kloden.

Vi beskytter og fremmer grønnere løsninger

I gennemsnit går op imod 40 % af et datacenters strømforbrug til køling af serverparkerne. Heldigvis findes teknologien til at gøre disse kølesystemer mere energieffektive og pålidelige allerede. Se denne video for at få mere at vide om potentialet for øget bæredygtighed med næste generations pladevarmevekslere fra Alfa Laval.

Få mere at vide om vores unikke varmevekslerteknologi

Effektiv og driftssikker teknologi: Det er det, vi er bedst til

Kun Alfa Laval tilbyder et komplet sortiment af varmeudvekslingsteknologi til datacentre med certificeret ydeevne fra AHRI, det uafhængige institut for klima-, varme- og køleanlæg. Det er din garanti for effektiv ydeevne, men når alt kommer til alt, så er udstyret bare begyndelsen. Læs mere om, hvordan vi lægger op til udstrakt samarbejde fra dag et for at sikre, at dit kølesystem performer driftssikkert og bæredygtigt.

Få mere at vide om AHRI-certificering af ydeevnen

Unik ekspertise, der sikrer driftssikker bæredygtighed over tid

Fouling kan reducere både varmevekslerens forventede levetid og dens termiske ydeevne. Med Alfa Laval som partner har du adgang til verdens førende eksperter inden for kemi og materialeteknologi. De arbejder sammen med dig om at identificere de potentielle årsager til fouling og udvikle tilpassede strategier, der hjælper dig med at forhindre, at problemet opstår. 

Få mere at vide om vores testcenter for materialeteknologi og kemilaboratorie

DataCenterCooling herobanner 640x360

Er du systemintegrator, konsulent

eller bare ønsker mere information?

Alfa Lavals pladevarmevekslere minimerer behovet for traditionel mekanisk køling.

Har du brug for BIM-filer?

Varmevekslere fra Alfa Laval er nu tilgængelige i den digitale infrastruktur til BIM-objekter. Preview og download bygningsinformationsmodel-filer (BIM), der vedrører dine varmeoverførselsløsninger.

.

Har du spørgsmål? Udfordringer? Support? Bare rolig – vi er her for det samme.

Vil du vide mere om, hvordan den rigtige teknologi kan hjælpe dit datacenterprojekt med at nå grønnere mål? Udfyld formularen, så vil en af vores eksperter kontakt dig med uddybende oplysninger.

Vi maksimerer din oppetid

Alfa Laval har et globalt servicenetværk med erfarne teknikere i dit område, der kan bistå med præcis den hjælp, du har brug for, når du har brug for det. Vejledning om systemdesign og installation, efteruddannelse af dine operatører, fejlfinding, rutinemæssig vedligeholdelse eller skræddersyede rengøringsprotokoller – vi hjælper dig i udstyrets samlede levetid. Tag endelig bare fat i os.

Læs mere om vores servicetilbud 

service_480x360.jpg

Oplysningerne gemmes og behandles i overensstemmelse med vores databeskyttelsespolitik.

Hold ydeevnen på toppen

Alle varmevekslere med pakningsmontering kræver vedligeholdelse med tiden. Det er vores mål at udvikle udstyr, der forlænger serviceintervaller og minimerer omkostningerne til service.

Evaluering af ydeevnen

Eksperter fra Alfa Laval gennemgår og analyserer udstyrets ydeevne. Moderne værktøj bruges til at registrere fouling eller andre risici, så al vedligeholdelse kan forudsiges og planlægges for at optimere systemets oppetid.

Rengøring på stedet (CIP)

Hvis der opstår fouling, sikrer CIP-systemet (rengøring på stedet) fra Alfa Laval hurtig og nem intern rengøring af varmevekslere uden behov for at demontere udstyret. Alfa Laval bruger altid miljøvenlige og biologisk nedbrydelige rengøringsmidler. CIP-teknologien eliminerer behovet for gentagen og unødvendig åbning af udstyret. Dette reducerer både forbruget af reservedele og arbejdstiden, der bruges til vedligeholdelse, markant.

Udstyr til returskylning

Alfa Laval anbefaler en returskylningssekvens på det indgående flow af kølevand i hyppige, korte perioder. Ved denne sekvens virker den omvendte vandretning som en skraber, der skyller akkumuleret affald væk fra pladevarmevekslerens overflade. Brugen af returskylningsudstyr sparer tid og penge og minimerer nedetid.

Kræv nye standarder

Introduktion til verdens mest moderne pladevarmevekslere med pakningsmontering. Opdag, hvordan vores næste generation af varmevekslere med pakningsmontering giver dig mere effektivitet, større pålidelighed og bedre service.

Anmod om oplysninger

Anmod om tilbud på Køling af datacenter

Kontaktemne