Køling af datacenter

Energieffektiv køling er afgørende for at opbygge en bæredygtig datacenterdrift. Alfa Laval har været en betroet partner i IT-branchen i årtier og arbejder tæt sammen med kunderne om at designe driftssikre og miljøvenlige kølesystemer til datacentre. Med mere end 80 års erfaring inden for termisk teknologi tilbyder vi ekspertise til at muliggøre nye muligheder for gratis køling og energibesparelser i serverrum af alle størrelser over hele kloden.

data center cooling640x360

Nøglen til bæredygtige datacentre

  • Avanceret pladevarmevekslerteknologi, der minimerer behovet for traditionel mekanisk køling
  • Reducer din strømregning og miljøpåvirkning med unikke løsninger, der maksimerer effektiviteten til et minimeret energiforbrug
  • En bred vifte af løsninger til at øge bæredygtigheden ved at drage fordel af frikøling samt varmegenvindingsmuligheder
  • Innovationer til forbedring af pålidelighed og servicevenlighed hjælper dig med at maksimere oppetiden og forenkle vedligeholdelsen
  • Tredjeparts AHRI-certificering giver garanti for varmevekslerens termiske ydeevne

Klar til at se fremtiden for grøn IT i dit datacenter? Kontakt os i dag.

Spørgsmål? Udfordringer? Support? Bare rolig - det er det, vi er her for.

Vil du finde ud af, hvordan den rigtige teknologi kan hjælpe dit datacenterprojekt med at nå sine grønne mål? Udfyld formularen, så kontakter en af vores eksperter dig med mere information.

Oplysningerne gemmes og behandles i overensstemmelse med vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger.

data center center cooling overview

1. Køletårnsveksler

2. Gratis køling med vand

3. Gratis køling med luft

4. Varmegenvinding

5. Væskekøling

6. Edge-datacentre

Fokuspunkter

Deltag i en webinarserie om kølesystemer

Afkølingsapplikationer gennemgår en hurtig transformation, hvor kravet om bæredygtighed skaber nye former for udfordringer. Men, Alfa Laval kan hjælpe. Tilslut dig vores fageksperter til den første webinarserie nogensinde, som omhandler de seneste trends og løsninger, der former vores branche. Deltag live - eller se on-demand, når det passer ind i din kalender!

Tilmeld dig vores næste webinar

Fokus på samarbejdet med industrien

Alfa Laval arbejder tæt sammen med datacenterpartnere om at udvikle fremtidens muligheder for grønnere it. Derfor er vi glade for at have en samarbejdende rolle som medlemmer af to brancheorganisationer: Swedish Data Center Industry Association og Open Compute Project.

Lyt til eksperterne

Dyk ned i en verden af ​​datacentre og varmeoverførsel, og lær mere om de næste skridt mod net-zero energi. Hør vores podcast Exchanges on Exchangers og lær mere om effektive datacentre.

Lær mere

Samarbejde om at udvikle bæredygtige datacentre

Vi står midt i en digital revolution, og datacentre vokser i antal og størrelse over hele verden. Vores job hos Alfa Laval er at sikre, at datacentre og deres kunder kan vokse på en bæredygtig måde.

Digitalisering af varmevekslere reducerer verdens CO2-udledning

Alfa Laval og Microsoft er gået sammen for at nå et fælles mål – at reducere udledningen af ​​kuldioxid. Dette partnerskab udnytter de to virksomheders respektive styrker til at skabe nye bæredygtige løsninger. Alfa Lavals varmeoverførselsløsninger og ekspertise, og Microsofts dataanalyse og AI-kompetence. Dette for at sikre, at alle varmevekslere i verden fungerer optimalt og for at bygge de mest bæredygtige datacentre. En win-win-situation for alle involverede.

.
.

Beskytter og muliggør grønnere løsninger

I gennemsnit går så meget som 40 % af et datacenters strømforbrug til afkøling af serverne. Heldigvis eksisterer teknologien til at gøre disse kølesystemer mere energieffektive og pålidelige allerede. Se denne video for at lære om potentialet for øget bæredygtighed med Alfa Lavals næste generation af pladevarmevekslere.

Få mere at vide om vores unikke varmevekslerteknologi

Effektiv og driftssikker teknologi: Det er det, vi er bedst til

Kun Alfa Laval tilbyder et komplet sortiment af varmeudvekslingsteknologi til datacentre med certificeret ydeevne fra AHRI, det uafhængige institut for klima-, varme- og køleanlæg. Det er din garanti for effektiv ydeevne, men når alt kommer til alt, så er udstyret bare begyndelsen. Læs mere om, hvordan vi lægger op til udstrakt samarbejde fra dag et for at sikre, at dit kølesystem performer driftssikkert og bæredygtigt.

Lær mere om AHRI certificering af termisk ydeevne

Unik ekspertise, der sikrer driftssikker bæredygtighed over tid

Fouling kan reducere både varmevekslerens forventede levetid og dens termiske ydeevne. Med Alfa Laval som partner har du adgang til verdens førende eksperter inden for kemi og materialeteknologi. De arbejder sammen med dig om at identificere de potentielle årsager til fouling og udvikle tilpassede strategier, der hjælper dig med at forhindre, at problemet opstår.


Lær mere om vores materialeteknologi- og kemicenter

Fremskynd bæredygtige løsninger

Forestil dig en mere bæredygtig verden. En verden, hvor det kræver mindre at producere mere. En verden, hvor vi effektivt imødekommer vores voksende energibehov og samtidig reducerer CO2-udledningen. Forestil dig en verden, hvor vi kan udvinde naturressourcer og samtidig bevare dem. Hos Alfa Laval er denne verden ikke blot en forestilling. Vi bygger den – sammen med vores kunder og vores partnere.

Accelerating sustainable solutions-vignette640x360
.
Koeling datacenter

Systemintegrator? Konsulent?

Eller bare på udkig efter mere dybdegående information? Besøg vores side og få adgang til BIM-modeller, uddannelsesvideoer og designsupport samt yderligere kontaktoplysninger!

.

Avancerede løsninger til datacentre

Pakningsforsynet pladevarmevekslere

Alfa Lavals næste generation af industrielle pladevarmevekslere sætter nye standarder for termisk effektivitet, mekanisk pålidelighed og nem servicering. De er nøglen til mere bæredygtig køling af datacentre.

prod gphe

Kobberloddede og fusionssvejsede pladevarmevekslere

Alfa Laval har markedets mest omfattende udvalg af kobberloddede pladevarmevekslere med et væld af løsninger optimeret til nutidens mere bæredygtige, naturlige kølemidler. Opdag, hvordan du kan drage fordel af 'mere med kobberlodning'.

prod brazed

Cylindriske filterkurve

Alfa Laval tilbyder en række automatisk selvrensende filtre og sigter, der bruges til at beskytte varmevekslere i kølesystemer mod tilstopning, tilsmudsning og korrosion. Reducer risikoen for uplanlagt nedetid, og forlænge dine serviceintervaller.

prod cylindrical filter baskets

Effektiviteten bevares i mange år

Vidste du, at vedligeholdelse af varmevekslere i dit datacenter kan forbedre energieffektiviteten? Så hvis du regelmæssigt og proaktivt vedligeholder dine pladevarmevekslere, kan du praktisk talt eliminere unødvendig nedetid, bevare høj ydeevne og sænke dit CO2-fodaftryk. Desuden hjælper vores serviceydelser dig med at overvåge forholdene i dine varmevekslere hvor som helst og når som helst.

 

Læs mere

.