Køling af datacenter

Energieffektiv køling er afgørende for at opbygge mere bæredygtige datacentre. Alfa Laval har været en betroet partner i branchen i årtier og arbejder tæt sammen med kunderne om at designe mere driftssikre og bæredygtige kølesystemer til datacentre. Med mere end 80 års erfaring inden for termisk teknologi kan vi tilbyde avanceret udstyr og unik ekspertise, som giver helt nye muligheder for frikøling og energibesparelser i serverrum i alle størrelser over hele kloden.

data center cooling640x360

Nøglen til bæredygtige datacentre

  • Avanceret pladevarmeveksler-teknologi der minimerer behovet for traditionel mekanisk køling
  • Minimer din strømregning og miljømæssige påvirkning med unikke løsninger der maksimerer effektiviteten og reducerer energiforbruget
  • Et bredt udvalg af løsninger der øger bæredygtigheden ved at drage fordel af fri køling og muligheder for varmegenvinding
  • Innovationer der forbedrer pålideligheden og brugervenligheden, og som hjælper dig med at maksimere oppetid og forenkle vedligehold
  • Tredjeparts AHRI certificering tilbyder sikkerhed omkring termisk ydeevne i varmeveksleren

On-demand webinar | Data center cooling – Heat plants for the future

Hvordan kan datacentre generere varme i fremtiden, men stadig formå at køle IT-udstyret? Deltag i vores Datacenter-webinar for at lære om mulighederne for varmegenvinding, afkøling og hvordan man designer til livslang ydeevne.

Datacenter webinar

data center center cooling overview

1. Cooling tower interchanger

2. Free cooling with water

3. Free cooling with air

4. Heat recovery

5. Liquid cooling

In the spotlight

Join us for a webinar series on cooling systems

Cooling applications are experiencing a rapid transformation, with sustainability drivers creating all new challenges. But Alfa Laval can help. Join our subject experts for the first ever webinar series devoted to the latest trends – and solutions – shaping our industry. Take part live – or watch on-demand according to your schedule!

Sign up for our next webinar

Committed to industry collaboration

Alfa Laval works closely with data center partners to advance the future possibilities of greener IT. That is why we are excited to play a collaborative role as members of two industry organizations: the Swedish Data Center Industry Association and the Open Compute Project.

Listen to the experts

Dive into the world of data centers and heat transfer and learn more about the next steps toward net-zero energy. Take part in our podcast Exchanges on Exchangers and find out more about efficient data centers.

Learn more

Kræv nye standarder for dit kølesystem

Introduktion til verdens mest moderne pladevarmevekslere med pakningsmontering. Opdag, hvordan vores næste generation af varmevekslere med pakningsmontering giver dig mere effektivitet, større pålidelighed og bedre service.

Demand-new-standards 640x360

Vi beskytter og fremmer grønnere løsninger

I gennemsnit går op imod 40 % af et datacenters strømforbrug til køling af serverparkerne. Heldigvis findes teknologien til at gøre disse kølesystemer mere energieffektive og pålidelige allerede. Se denne video for at få mere at vide om potentialet for øget bæredygtighed med næste generations pladevarmevekslere fra Alfa Laval.

Få mere at vide om vores unikke varmevekslerteknologi

Effektiv og driftssikker teknologi: Det er det, vi er bedst til

Kun Alfa Laval tilbyder et komplet sortiment af varmeudvekslingsteknologi til datacentre med certificeret ydeevne fra AHRI, det uafhængige institut for klima-, varme- og køleanlæg. Det er din garanti for effektiv ydeevne, men når alt kommer til alt, så er udstyret bare begyndelsen. Læs mere om, hvordan vi lægger op til udstrakt samarbejde fra dag et for at sikre, at dit kølesystem performer driftssikkert og bæredygtigt.

Lær mere om AHRI-certificering af ydeevnen

Unik ekspertise, der sikrer driftssikker bæredygtighed over tid

Fouling kan reducere både varmevekslerens forventede levetid og dens termiske ydeevne. Med Alfa Laval som partner har du adgang til verdens førende eksperter inden for kemi og materialeteknologi. De arbejder sammen med dig om at identificere de potentielle årsager til fouling og udvikle tilpassede strategier, der hjælper dig med at forhindre, at problemet opstår. 


Lær mere om vores testcenter for materialeteknologi og kemilaboratorie

.
Koeling datacenter

Er du systemintegrator? Konsulent?

Eller ønsker du bare mere information? Besøg vores side for BIM-modeller, træningsvideoer, design support og kontakt oplysninger!

.

Avancerede løsninger for data centre

Pakningsforsynede plade- og rammevarmevekslere

Alfa Lavals næste generation af industrielle pakningsforsynede pladevarmevekslere sætter nye standarder for termisk effektivitet, mekanisk pålidelighed og brugervenlighed. De er nøglen til mere bæredygtig køling af data centre.

prod gphe

Slagloddede- og loddede pladevarmevekslere

Alfa Laval har markedets mest omfattende udvalg af loddede pladevarmevekslere, med en række af løsninger der er optimeret for nutidens mere bæredygtige og natulige kølemidler. Opdag hvordan du kan drage fordel af 'mere med loddede'.

prod brazed

Cylinddriske filterkurve

Alfa Laval tilbyder en række af automatiske og selv-rengørende filtre og siler, der bruges til at beskytte varmevekslere i kølesystemer mod tilstopning, tilsmudsning og korrosion. Reducer risikoen for ikke-planlagt nedetid og forlæng service intervaller.

prod cylindrical filter baskets

Vil du vide mere om vores omfattende service tilbud? Klik her.

Service og support der maksimerer din oppetid

Alfa Laval har et globalt servicenetværk med erfarne teknikere i dit område, der kan bistå med præcis den hjælp, du har brug for, når du har brug for det. Vejledning om systemdesign og installation, efteruddannelse af dine operatører, fejlfinding, rutinemæssig vedligeholdelse eller skræddersyede rengøringsprotokoller – vi hjælper dig i udstyrets samlede levetid. Tag endelig bare fat i os. Her er blot nogle af de måder hvorpå vi kan hjælpe dig med at maksimere din oppetid:

Evaluering af ydeevnen

Eksperter fra Alfa Laval gennemgår og analyserer udstyrets ydeevne. Moderne værktøj bruges til at registrere fouling eller andre risici, så al vedligeholdelse kan forudsiges og planlægges for at optimere systemets oppetid.

datacoolingcenterchart 640x360

Rengøring på stedet (CIP)

Hvis der opstår fouling, sikrer CIP-systemet (rengøring på stedet) fra Alfa Laval hurtig og nem intern rengøring af varmevekslere uden behov for at demontere udstyret. Alfa Laval bruger altid miljøvenlige og biologisk nedbrydelige rengøringsmidler. CIP-teknologien eliminerer behovet for gentagen og unødvendig åbning af udstyret. Dette reducerer både forbruget af reservedele og arbejdstiden, der bruges til vedligeholdelse, markant.

DCC-CIP-RC-640x360

Udstyr til returskylning

Alfa Laval anbefaler en returskylningssekvens på det indgående flow af kølevand i hyppige, korte perioder. Ved denne sekvens virker den omvendte vandretning som en skraber, der skyller akkumuleret affald væk fra pladevarmevekslerens overflade. Brugen af returskylningsudstyr sparer tid og penge og minimerer nedetid.

DCC-back-flush-RC-640x360
.

Spørgsmål? Udfordringer? Hjælp? Bare rolig - det er det vi er her for.

Vil du vide mere om hvordan den rigtige teknologi kan hjælpe dit data center project med at åbne grønnere mål? Udfyld formularen, så vil en af vores eksperter tage kontakt til dig med mere information.

Oplysningerne gemmes og behandles i overensstemmelse med vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger.