Oplev en helt ny standard
GPHE 0 start 1920x480 v2
GPHE 0 start 640x360 v2

Stil højere krav til dine varmevekslere

Verdens mest moderne pakningsforsynede pladevarmevekslere

Pakningsforsynede pladevarmevekslere er så almindelige i dag, at kun få mennesker kunne forestille sig nogen særlig ændring i deres plade-og-ramme-design. Men vi ved, at når det drejer sig om at løse dine udfordringer, er det ikke nok, bare at acceptere status quo. Derfor lancerer Alfa Laval den næste generation af pakningsforsynede pladevarmevekslere til industrielle formål. For at kunne imødekomme dine behov, både i dag og i morgen, har vi sat spørgsmålstegn ved alle forhold og genovervejet alle detaljer. Resultaterne er nye, imponerende standarder inden for effektivitet, pålidelighed og vedligeholdelse.

Drevet af kundernes behov

Når vi har nytænkt vores pakningsforsynede pladevarmevekslere, har udviklingsprocessen været drevet udelukkende af vores kunders behov og feedback. Målet for næste generation af varmevekslere har været klart fra starten: At løse eksisterende udfordringer med fremskridt, der giver bedre termisk effektivitet, kompromisløs pålidelighed og lettere vedligeholdelse.

Se, hvordan du kan drage fordel af en uovertruffen termisk ydeevne, samtidig med at du optimerer energiforbruget og minimerer miljøpåvirkningen.

Opnå en højere effektivitet

Se, hvad holdbarhed betyder med nye innovationer, der giver mekanisk holdbarhed og pålidelig ydeevne i verdensklasse

Oplev større pålidelighed

Med fremskridt, der forbedrer åbning og forenkler rengøring og håndtering af pladerne, får du sikker, stressfri og omkostningseffektiv vedligeholdelse.

Forvent lettere vedligeholdelse

Oplev en ny standard

Kontakt os for at få mere information, et tilbud, eller et møde.

DNS contact us 640x360

Ekspertise, der sætter nye standarder

...for effektivitet

...for pålidelighed

...for vedligeholdelse

En del af en højtydende familieAlfa Lavals serie af varmevekslere indeholder et bredt udvalg af løsninger

Alfa Lavals industrielle serie af varmevekslere indeholder et bredt udvalg af løsninger til brug i praktisk talt enhver industri. Vi udvider og opgraderer nu sortimentet og skaber nye muligheder inden for ydelse samt større fleksibilitet. I 2020 vil næste generations funktioner være standard i hele Alfa Lavals industrielle serie.
Udforsk næste generation

Udforsk næste generation

En ny standard for problemfri drift

Alfa Lavals omfattende globale servicecentre

Når du vælger verdens mest moderne sortiment af pakningsforsynede pladevarmevekslere, får du en partner med erfaring og dedikation til at hjælpe dig hele vejen. Ikke alene kan du drage fordel af vores omfattende globale servicetilbud, vi kan også hjælpe dig med ekspertise, der sikrer dig langsigtet og problemfri drift, der er perfekt tilpasset dine specifikke forhold.  

Se, hvad Alfa Laval kan tilbyde

Opgrader til moderne muligheder Har I allerede en pakningsforseglet pladevarmeveksler fra Alfa Laval, så udskift de nuværende plader og oplev en ny standard for ydeevne

Hvis I allerede har en pakningsforsynet pladevarmeveksler fra Alfa Laval, kan I muligvis opleve en ny standard for ydeevne med jeres eksisterende enhed. Udskift de nuværende plader med en pladepakke fra næste generation, og få fuldt udbytte af de nye pladefunktioner. Kontakt os direkte for at finde ud af, om denne mulighed gælder jeres udstyr.

Tag kontakt i dag

Hvor længe holder jeres pakninger?Alfa Lavals nye GPredict™-værktøj kan hjælpe dig med at estimere den forventede levetid for dine pakninger

Kendskab til den forventede levetid for pakninger er en nøglen til at undgå risikoen for uforudset nedetid pga. fejl på pakningerne. Alfa Lavals nye GPredict™-værktøj kan hjælpe dig med at estimere den forventede levetid for pakningerne ud fra specifikationerne for hver installation.

Hvis du vil se, hvad GPredict™-værktøjet kan, er du velkommen til at prøve vores testversion her