Konsulentværktøjer

Med udgangspunkt i unik viden fra årtiers erfaring med at levere termiske løsninger, har Alfa Laval skabt en række værktøjer, som du kan bruge til at lette dit daglige arbejde.

Vores mål er at sikre, at du altid har den dokumentation, du har brug for. Vær opmærksom på, at materialerne her er kun eksempler på det, vi kan levere. Kontakt din lokale Alfa Laval-salgsrepræsentant i dag for at få tilbudt yderligere værktøjer, som afspejler dine specifikke behov.

hc hub Consultant tools BIM

hc_hub-Consultant-tools-intro-image.jpg

Hent dine BIM-filer

Building information modeling-filer (BIM-filer) til Alfa Lavals varmevekslere kan downloades via Bimobject. Klik her for at få adgang.


Klik her, for BIM

hc_hub-Consultant-tools-3D.jpg

Skal du bruge 3D-tegninger?

Vores varmevekslereksperter kan forsyne dig med 3D-tegninger til at understøtte ethvert projektbehov. Kontakt os venligst, hvis du skal bruge tegninger af et specifikt produkt.


Klik her, for 3D-tegninger

Downloads

Projektspecifikationsark

Følgende dokumenter giver dig fleksibel hjælp, når du opretter specifikationer til dit projekt. De gør det let at inkludere Alfa Laval-varmevekslerne i dine projektspecifikationer. Du skal blot kopiere og indsætte de oplysninger, der er relevante for dit specifikke projekt, mens du fjerner de områder, der ikke er relevante.

Bedste designpraksis

Der er mange udgaver af den bedste designpraksis afhængigt af de forskellige anvendelsesformål, der giver fordele i form af besparelser i penge eller tid. Vi har sammensat et udvalg, der dækker parametre som f.eks. pladekorrugering, turbulens, forurening og pladetykkelse og kan overvejes i specifikationerne.

Download Bedste designpraksis med funktioner (engelsk)

Download Bedste designpraksis med funktioner (tyrkisk)

Varmoverførselsteori

For at identificere den rette løsning på en termisk funktion til et bestemt formål, er det vigtigt at tage højde for en række termodynamiske parametre. Vi har samlet en detaljeret brochure om "Teorien bag varmeoverførsel" for at hjælpe dig og dine kunder i denne proces.

Download Teorien bag varmeoverførsel 

Dokumenter

Hurtigt valg

Alfa Laval gør det nemt at finde den bedste løsning til din applikation. Tag et kig på vores hurtigvalgsværktøj for at gennemse produkter og finde Alfa Laval-partnere, så du kan anmode om et tilbud.

Alfa Laval Heating and Cooling Hub Quick selection

Leder du efter flere værktøjer og mere ekspertise?

Drag fordel af den viden, som Alfa Laval har opnået i vores mere end 8 årtiers erfaring med termisk overførsel. Fra BIM-filer, 3D-tegninger, konsulentværktøjer og meget mere – se de mange andre ressourcer, vi tilbyder i Alfa Lavals hub for opvarmning og afkøling.

HVAC-consultant-portal-hero640

Kontakt os i dag!

Dine oplysninger gemmes og behandles i overensstemmelse med vores privatlivs- og databeskyttelsespolitik.