Alfa Laval - Konsulentværktøjer

.
consultant-tools-1920x480

Konsulentværktøjer

Alfa Laval har med basis i unik viden fra årtiers erfaring med at levere termiske løsninger skabt en række værktøjer, som du kan bruge til at lette dit daglige arbejde.

.

Vores mål er at sikre, at du altid har den dokumentation, du har brug for. Vær opmærksom på, at materialerne her er kun eksempler på det, vi kan levere. Kontakt din lokale Alfa Laval-salgsrepræsentant i dag for at få tilbudt yderligere værktøjer, som afspejler dine specifikke behov. 

Har du brug for BIM-filer?  

Du kan downloade alle tilgængelige BIM-filer her  

Har du brug for 3D-tegninger?

For at få adgang til disse værktøjer skal du kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at komme i gang.

Alfa Laval gasketed plate heat exchanger

Bedste designpraksis

Der er mange udgaver af den bedste designpraksis afhængigt af de forskellige anvendelsesformål, der giver fordele i form af besparelser i penge eller tid. Vi har sammensat et udvalg, der dækker parametre som f.eks. pladekorrugering, turbulens, forurening og pladetykkelse og kan overvejes i specifikationerne.

Download Bedste designpraksis med funktioner (engelsk)

Download Bedste designpraksis med funktioner (tyrkisk)

Varmoverførselsteori

For at identificere den rette løsning på en termisk funktion til et bestemt formål er det vigtigt at tage højde for en række termodynamiske parametre. Vi har samlet en detaljeret brochure om "Teorien bag varmeoverførsel" for at hjælpe dig og dine kunder i denne proces.

Download Teorien bag varmeoverførsel 


Beregningsværktøj for tilbagebetalingsgevinst ved isolering

Værktøjet giver dig mulighed for at beregne varmetabet i varmevekslere baseret på lodning, fusionssvejsning og pakning. På den måde for du data om tilbagebetalingstiden, og hvad du kan spare med eller uden isolering. Bemærk venligst, at de angivne oplysninger kun er et skøn og ikke bør ses som en nøjagtig måling.

For at få adgang til dette værktøj skal du kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at komme i gang.

Beregner af energibesparelse ved varmegenvinding

Der er mange udgaver af den bedste designpraksis afhængigt af de forskellige anvendelsesformål, der giver fordele i form af besparelser i penge eller tid. Vi har sammensat et udvalg, der dækker parametre som f.eks. pladekorrugering, turbulens, forurening og pladetykkelse og kan overvejes, når du opretter specifikationer.

Download Alfa Lavals beregner af energibesparelse ved varmegenindvinding


Hurtig valgguide

Alfa Lavals produktguide er et brugervejligt værktøj, når du skal vælge den bedste løsning til dit formål. Den indeholder også en liste over lokale Alfa Laval-partnere, og du kan bede om et tilbud på det valgte produkt.

product-guide-640x360-B

Center for seneste nyt inden for opvarmning og afkøling

I kraft af årtiers erfaring med varmeudveksling tilbyder Alfa Laval ekspertviden til håndtering af nutidens udfordrende opgaver med opvarmning og afkøling. Find svar på komplekse spørgsmål om alt fra energieffektivitet til naturlige kølemidler sammen med nyttige værktøjer, der gør det lettere at finde den rette teknologi til dit formål.

heating cooling-hub-vignette-2021