Vidensbank

Alfa Lavals succesfulde varmeoverførselsudvikling gennem ni årtier har resulteret i unik viden til at løse udfordringer og forbedre udstyrets ydeevne. Uanset hvilket problem, spørgsmål eller nysgerrighed du har i forhold til pladevarmevekslere, står vores erfarne eksperter klar til at hjælpe dig
med at finde svaret.


Kontakt os

Alfa Laval Heating and Cooling Hub Knowledge

Online uddannelse i varmevekslere

Tilmeld dig et selvstudie for at lære mere om de forskellige typer pladevarmevekslerteknologier, der er tilgængelige i dag. For at sikre, at du får mest mulig gavn af Alfa Lavals ekspertise, er alle kurser gratis. Begynd når du vil, og få læring i eget tempo.

Online heat exchanger training

White paper: Navigér i det skiftende kølemiddelmarked

Aktuelt gennemgår markedet for kølemidler en massiv forandring. Af miljøhensyn skubber lovgivningen på for en gradvis udfasning af traditionelle kølemidler til fordel for nye alternativer med lavere globalt opvarmningspotentiale (GWP). Download dette white paper for at få grundlæggende information om at vælge og tilpasse alternative kølemidler til forskellige opvarmnings- og køleapplikationer.

White paper: Navigating a changing refrigerants market

Brancheførende rådgivning fra vores eksperter

Uovertruffen styrke til krævende opgaver

Pressure Secure handler om høj mekanisk styrke, lavt tryktab og en meget høj trykbelastning. Lær mere om PressureSecure fra Mehrdad Mohammadian, senior designingeniør hos Alfa Laval.

IceSafe sikrer pålidelig ydeevne

Hvordan kan du sikre både pålidelig ydeevne og en langtidsholdbar varmeveksler? Lyt til Fredrik Strömer, termospecialist hos Alfa Laval.

Fremtidens kølemidler

Spørgsmål om forandringerne på det moderne marked for kølemidler? Se denne korte video om, hvilken type kølemiddel du skal vælge.

Energieffektivitet

Udforsk de avancerede funktioner til sikring af bæredygtig og rentabel energieffektivitet i dine opvarmnings- og køleapplikationer.

AlfaNova: ægte rustfrit stål

Få fakta om AlfaNova - en 100% rustfri stålvarmeveksler bygget ved anvendelse af vores patenterede fusionssvejsningsproces

Enkelhed til din virksomhed

Lær om de skridt, som Alfa Laval har taget for at gøre valget af en varmeveksler mindre kompliceret.

Fempunktsjustering sikrer en mere pålidelig oplevelse

Alfa Laval har udviklet funktioner til at forbedre varmevekslerens pålidelighed og minimere den potentielle nedetid. Eksperten Torgny forklarer nærmere om fempunkts-justeringssystemet.

Du kan forvente nemmere vedligeholdelse

Funktioner som ClipGrip™, der forenkler vedligeholdelsen, er med til at sikre længst mulig levetid og de laveste ejeromkostninger for dit udstyr. Se denne video med eksperten, Johan, for at lære mere.

Opnå højere effektivitet med CurveFlow™

I denne video forklarer Alfa Laval-ekspert Martin, hvordan avancerede funktioner som CurveFlow™-distributionsområdet øger varmeeffektiviteten.

U-vending – et modul til ammoniakapplikationer

Modulet -- herunder en separator og pladevarmeveksler, sikrer minimalt tryktab og maksimal energieffektivitet. Få mere at vide i denne 3-minutters video.

RefTight™ forseglingssystem - en eksperts synspunkt

Det unikke Alfa Laval RefTight™ forseglingssystem muliggør forbedret og langsigtet ydeevne i applikationer med stort tryk og høje temperaturer på halvsvejsede pladevarmevekslere.

Høj ydeevne og lavt energiforbrug med Alfa Laval TK20

Alfa Laval TK20 semi-svejsede pladevarmeveksler med pakning er optimeret til at levere ydeevne og pålidelighed til opvarmning og afkøling af aggressive midler.

Køleeksperter fra Bort de Graaf begyndte at anvende Alfa Lavals semi-svejsede teknologi

Lær mere om, hvorfor køleeksperter fra Bort de Graaf har valgt Alfa Laval semi-svejsede teknologi til deres CO2-kaskadesystemer.

Effektiv og driftssikker teknologi: Det er det, vi er bedst til

Kun Alfa Laval tilbyder et komplet sortiment af varmeudvekslingsteknologi til datacentre med certificeret ydeevne fra AHRI, det uafhængige institut for klima-, varme- og køleanlæg. Det er din garanti for effektiv ydeevne, men når alt kommer til alt, så er udstyret bare begyndelsen. Læs mere om, hvordan vi lægger op til udstrakt samarbejde fra dag et for at sikre, at dit kølesystem performer driftssikkert og bæredygtigt.

Unik ekspertise, der sikrer driftssikker bæredygtighed over tid

Fouling kan reducere både varmevekslerens forventede levetid og dens termiske ydeevne. Med Alfa Laval som partner har du adgang til verdens førende eksperter inden for kemi og materialeteknologi. De arbejder sammen med dig om at identificere de potentielle årsager til fouling og udvikle tilpassede strategier, der hjælper dig med at forhindre, at problemet opstår.

 

 

Downloads

Dokumenter

Vores kundehistorier

Med en historie, der bygger på mere end 90 år med termisk innovation, arbejder Alfa Laval i dag med kunder over hele verden, i stort set enhver tænkelig industri. Men tag ikke vores ord for det! Klik her for at læse nogle af vores kundehistorier og lær mere om, hvordan vores avancerede pladevarmevekslerteknologier hjælper dem med at sikre effektiv, pålidelig og bæredygtig termisk ydeevne.

Alfa Laval Sustainable solutions reaching new heights case

Ofte stillede spørgsmål om opvarmning og afkøling

Læs ekspertsvarene på de mest almindeligt stillede spørgsmål om varme- og afkølingsteknologi.

Heating and cooling hub FAQ

Konsulentværktøjer

Med udgangspunkt i unik viden fra årtiers erfaring med at levere termiske løsninger, har Alfa Laval skabt en række værktøjer, som du kan bruge til at lette dit daglige arbejde. Klik her, for at finde BIM-filer, 3D-tegninger og andre ressourcer, der kan gøre dit daglige arbejde lettere.

hc hub-Consultant-tools-3D

Kontakt os i dag!

Dine oplysninger gemmes og behandles i overensstemmelse med vores privatlivs- og databeskyttelsespolitik.