ALT0897 Hero-banner

Prøv den

Test, vurdér og opskaler din næste separationsløsning

Uanset om du opgraderer din produktionslinje eller planlægger et proof of concept, skal du finde den rigtige separationsløsning. Alfa Laval kan hjælpe dig med et sikkert valg. Med 140 års erfaring inden for separation og applikation optimerer vi testprocessen baseret på dit behov med henblik på at levere den højeste separationseffektivitet og skalerbare resultater. Her introducerer vores eksperter nogle af de ressourcer, du har til rådighed. Kontakt os, og aftal et møde.

Kontakt os

new explorer image for testing cvapabilities page

Flere testmuligheder baseret på dit behov 

 

Hvorfor separationstest?

Dybdegående analyse og praktisk test er den bedste måde til at sikre, at din separationsløsning opfylder alle behov. et overblik over de testmuligheder, som Alfa Laval tilbyder.  

Testprocessen

Fra test i laboratorieskala til produktion i stor skala: Din testproces er skræddersyet til dine behov, og du får ekspertvejledning i hvert trin. Processen kan være kort eller lang afhængigt af dine udfordringer.  

Eksperter til din disposition

På vores laboratorium for materialer, teknologi og kemi vil certificerede specialister sikre, at det rigtige materiale anvendes i vores produkter. Hvis du har en udfordrende separationsopgave, kan de give støtte til identifikation af produktets separationsevne. 

Alfa Lavals fødevarelaboratorium

I vores fødevarelaboratorium udfører separationseksperter F&U-test af fremtidige separationsløsninger samt kundetest med kunders råmaterialer. Vores eksperter arbejder tæt sammen med kunder og har erfaring med de fleste eksisterende fødevareapplikationer.  

Explorer: den universelle testenhed

Explorer er en meget fleksibel testseparator, der gør det muligt at teste Alfa Lavals portefølje i en lilleskala. Resultaterne i laboratorie- og pilotskala er fuldt skalerbare til større maskiner. Det er "schweizerkniven" af testseparatorer 

Få dine svar på stedet

Du kan leje testudstyr hos os til test på din lokation. Så lærer du udstyret at kende, før du foretager investeringen. Alfa Lavals testseparatorer er velegnede til fødevarer, biofarma og energianvendelser. 

Jan Moller Testcenter Nakskov

Procestestcenter

Vi kan også lave test i fuld skala på vores testfaciliteter i Danmark. Her har vi et komplet setup, der dækker alle processtadier, så du kan afprøve nye idéer og bekræfte ydelsen af forskelligt udstyr fra Alfa Laval i din proces.

Explorer: Test med ubegrænset adgang

Alfa Laval Explorer er en unik alsidig testseparator. En enkelt Explorer-enhed giver dig mulighed for at teste og sammenligne vores komplette portefølje af separationsløsninger og skifte mellem konfigurationer på få minutter. Med fuld adgang til funktioner såsom Hermetic Design og Bactofuge får du svar med rekordhastighed, uanset anvendelsen. Kan købes eller lejes.

new explorer image for testing cvapabilities page

Skalerbar ydeevne: verificeret

Uanset din anvendelse kan du være sikker på den skalerbare ydelse fra Alfa Lavals højhastighedsseparatorer fra produktudvikling til produktion i stor skala. Undervejs er vores applikationsekspertise og proaktive service tilgængelig til sikring af produktkvaliteten, udbyttet og bæredygtigheden, som du har brug for i din virksomhed.

scale up mb 20