innovation centre hero finalv2

En verden af ren innovation

Alfa Lavals anvendelses- og innovationscenter for væskehåndtering

På vores avancerede anvendelses- og innovationscenter for væskehåndtering får du adgang til brancheeksperter, der kan hjælpe dig med at optimere væskehåndteringsprocesserne i dine anlæg. Vi kan hjælpe dig med kvantificering og evaluering af dine processer med vores komplette udvalg af pumpe-, ventil-, rengørings-, blandings- og dispersionsløsninger. Vær med til at opleve fremtidens løsninger med henblik omkostningseffektivt og øget udbytte, hygiejnisk sikkerhed og bæredygtighed. En verden af ren innovation venter på dig!

Planlæg dit besøg i dag!

Oplysningerne gemmes og behandles i overensstemmelse med vores databeskyttelsespolitik.

.
innovation centre fullwidth img
.

Produktion på et højere niveau

På anvendelses- og innovationscenteret for væskehåndtering kan vores erfarne eksperter matche dig med det rette udstyr ud fra opgaverne og de specifikke krav i din virksomhed. Deltag i afprøvningerne personligt eller online.

Pumpning

Med vores omfattende serie af løsninger kan du gennem tests baseret på dine faktiske driftsforhold vurdere effekten af forskellige pumpetyper og deres brug ud fra kvaliteten af dine produkter.

innovation centre pumping

Ventiloptimering

Ventiloptimering påvirker rengøring, ydeevne og vedligeholdelse for enhver produktionslinje. Evaluer vores udvalg af hygiejniske ventiler under dine konkrete produktions- og rengøringsforhold (CIP). Vi kan også hjælpe dig med at optimere CIP-ydeevnen for blandingssikre ventilklynger.

innovation centre valve optimizatoin

Rengøring

Vi samarbejder med dig om at optimere dine rengøringsprocesser for at øge oppetiden uden at gå på kompromis med hygiejnen. Samtidigt minimeres forbruget af vand og kemikalier, hvilket reducerer driftsomkostningerne.

innovation centre cleaning

Blanding og dispersion

Udforsk en bred vifte af blandere, røreværker og dispersionsløsninger med kapaciteter op til 20 m3. Vi kan arbejde tæt på din faktiske produktions omfang for at undgå ændrede procesresultater under opskalering.

innovation centre mixing dispersionv2

   

Se videoen 

Lad eksperterne på Alfa Lavals anvendelses- og innovationscenter for væskehåndtering løse de udfordringer, du står over for. Sådan fandt et førende globalt bryggeri den bedste metode til at reducere vandomkostningerne til rengøring af blandingssikre ventiler.

Uanset branche eller udfordring kan vores eksperter præsentere en innovativ løsning, der passer til din virksomheds forhold.

   

Hvad siger kunderne?

quote1.jpg

Gennem simulering af vores produktion udførte Alfa Laval konkrete afprøvninger for at kvantificere de mulige vand- og energibesparelser. Vi sparer nu 1,2 millioner liter vand om året, og investeringen i vores nye automationsanlæg havde betalt sig tilbage efter bare 4 måneder!

- En europæisk mejerikunde

quote1.jpg

Vi bad Alfa Laval om at afprøve rengøringsfunktionen med henblik på at udskifte de eksisterende sprøjtehoveder. Ved at udføre omkring 20 CIP-kørsler om måneden fandt vi ud af, at deres Alfa Laval TJ20G havde betalt sig tilbage på kun 6 måneder – alene på grund af vandbesparelsen. Derudover var kvaliteten af rengøringen markant forbedret.

- En førende global producent af husholdningsprodukter og produkter til personlig pleje

quote1.jpg

Efter at have afprøvet en HPM15-pulvermixer på anvendelses- og innovationscenteret kunne vi maksimere kundens formel for xanthan-koncentration og forudsige de præcise produktionsomkostninger! Alfa Lavals ekspertise hjalp os med at sikre denne vigtige ordre.

- En tysk integrator

quote1.jpg

Vi har lært mere om, hvad der skal til for at rense vores blandingstank. Alfa Laval demonstrerede, at vi kan rense tanken på kun 17 minutter ved hjælp af en Alfa Laval TJ20G. Det er en tidsbesparelse på 60 %. Samtidigt fandt vi ud af, hvordan TJ20G også kunne minimere spildet.

- En førende global producent af farvestoffer/maling

   

Alfa Lavals anvendelses- og innovationscenter for væskehåndtering i Kolding, Danmark

En del af Alfa Lavals globale netværk af kundetestcentre

 

Kolding-map.jpg

Hvad du kan forvente

Industrier

Enhver virksomhed, der vil optimere hygiejniske processer, styrke teknologien og evaluere kapaciteter forud for investeringer, såvel som dem, der er interesserede i en vurdering af virksomhedens bæredygtighed. Det omfatter producenter, integratorer og systembyggere inden for mejeriprodukter, drikkevarer, fødevarer, lægemidler og personlig pleje.

Procesudstyr

Den komplette Alfa Laval-serie til hygiejnisk væskehåndtering, herunder:

 • Pumper
 • Ventiler
 • Udstyr til rensning af tanke
 • Dispersions- og blandingsudstyr

Tekniske muligheder

 • Opbevaring af flydende og faste produkter under omgivende temperaturer eller afkøling
 • Modtagelse, overførsel og behandling af væskemængder op til 20 m3
 • Opvarmning og afkøling af væsker
 • Rensning af tanke med en dedikeret CIP-station med dobbelttank, som muliggør optimering med kundespecifik CIP-opskrift
 • Anlæg til pulverdispersion, væskeblanding og omrøring og gasdispersion med kapaciteter fra nogle få hundrede liter til 20 m3
 • Fleksibel pumpeopsætning
 • Ventilopsætning med mulighed for at tilføje ventiler med henblik på direkte sammenligning
 • Fuld automation med overvågning i realtid

 

Er du klar til at se mere?

En verden af ren innovation venter på dig – download vores brochure for at få mere at vide!

innovation centre brochure vignettev2