Nyhedsbrevet "near" – Bæredygtig performance

Hygiejnisk udstyr til fødevare-, mejeri-, drikkevare- og lægemiddelbrancherne samt personlig pleje industrien.

I dag står bæredygtig udvikling højt på dagsordenen i alle brancher. Alfa Laval sætter en ære i løbende at forbedre vores produkter og serviceydelser, så man får mulighed for at reducere driftsomkostninger og samtidig gøre en indsats for miljøet.

For at holde sig ajour med de vigtigste emner og muligheder inden for bæredygtighed i sin branche og sine forretningsprocesser, lancerer Alfa Laval nyhedsbrevet "near", som udkommer hver måned. Der sættes fokus på: Energibesparelse, større effektivitet, vandbesparelse, procesoptimering og meget mere!

Abonnér i dag

near – Pumper

Bæredygtighed har høj prioritet i hele verden, fordi alt, hvad vi foretager os, har betydning for miljøet. Hele verden søger efter måder at spare på energien, mindske forureningen og forbedre vores affaldshåndtering. 

near - Tankrensning

Effektiv tankrensning er af afgørende betydning for at sikre hygiejnisk produktion, høj produktivitet og rentabilitet. Desuden kan det hjælpe dig med at spare penge og forbedre din indsats, når det gælder bæredygtighed.

near - Magnetiske mixere

Opnå en bedre performance ved at få mest muligt ud af dine råmaterialer og levere sikre produkter er essentielt for alle hygiejniske industrier og anvendelser. Det sparer virksomhederne for penge og forbedrer indsatsen, når det gælder bæredygtighed.

    Læs mere: Sådan minimerer du produkttab 

near - Pulvermixer

Øg din produktivitet, og spar energi. Større produktivitet og energibesparelse er begge vigtige målsætninger i de fleste industrier. Sammen med vores partnere i hele verden bestræber Alfa Laval sig på at hjælpe dig med at nå og overgå disse målsætninger.


 Læs mere: Energibesparende pulverblanding 

near - Væskehåndtering

Det kan du forvente: I denne udgave af near fortæller vi om en enestående teknologi og et design, der håndterer alle anvendelsesformål. Det gør det muligt for dig at kontrollere dine processer på en pålidelig og meget enkel måde. 

near – Pumper

Nøglen til betydelige besparelser er at vælge den rette pumpe til formålet. Energiforbruget kan variere kolossalt mellem pumper i forskellige processer, så det er af afgørende betydning at arbejde så effektivt som muligt.

near - Mixproof-ventiler

Det modulære koncept bag Alfa Lavals enestående Mixproof-ventiler kan nemt tilpasses til netop dine specifikke behov. Den dokumenterede og pålidelige teknologi sikrer produktkvalitet og fleksibilitet i hygiejniske processer samt mulighed for betydeligt lavere vandforbrug.

  Læs mere: Sådan opnår du op til 70 % lavere vandforbrug 

near – Drikkevarer

Den miljømæssige bæredygtighed har topprioritet i daglige forretningsgange inden for mange brancher. Det omfatter produktion af drikkevarer med stort fokus på mindre energiforbrug, lavere vandforbrug og minimering af produkttab.

near - Mejeri

Den miljømæssige bæredygtighed har topprioritet i daglige forretningsgange inden for mange brancher. Det omfatter produktion af mejeriprodukter med stort fokus på mindre energiforbrug, lavere vandforbrug og minimering af produkttab.

Læs mere: Gennemførelse af bæredygtige forbedringer i mejerianvendelser

 

 

near – Fødevarer

Med stort fokus på skånsom håndtering for at spare på følsomme ingredienser kan vi hjælpe dig med at optimere dine processer for at spare på forbruget af vand og kemikalier, bruge mindre energi og minimere produkttabet.near – Hjemme- og personlig pleje

Miljømæssig bæredygtighed har topprioritet i den daglige forretningsgang i mange brancher. Det omfatter produkter til hjemme- såvel som personlig pleje med stort fokus på lavere energiforbrug, nedsat vandforbrug, minimering af produkttab og risikoen for forurening af et parti.

 

 

near – Lægemidler

Miljømæssig bæredygtighed har topprioritet i den daglige forretningsgang i mange brancher. Det inkluderer biotek- og lægemiddelproduktion med stort fokus på hygiejne, sikkerhed og minimering af produkttab samt reduktion af energi- og vandforbruget.

near - Service

Vedligeholdelse af dit udstyr, så det leverer maksimal ydelse, er afgørende inden for alle brancher. Ikke alene sikrer det maksimal oppetid – det forbedrer den økonomiske og bæredygtige ydelse ved at spare på energien, øge effektiviteten og mindske vandforbruget.