Forarbejdning af mejeriprodukter

Alfa Laval er godt rustet til at levere de bedste komponenter, der kræves til de forskellige anvendelsesformål i mejeriindustrien. Vores foranderlige verden skaber et meget stort potentiale for mejeriindustrien i fremtiden. Nøglen til at udnytte mulighederne er en klar forståelse af regionale og globale tendenser. Alfa Lavals komplette udvalg af innovative hygiejniske komponenter udgør hjørnestenene i mejeriprocesser. Vores mission er at sørge for hygiejniske forhold og optimere produktionen

Dairy-processing

Løsninger, der hjælper dig med at udnytte mulighederne

Alfa Lavals globale og lokale tilstedeværelse, vores komplette produktsortiment og support i verdensklasse sikrer, at vi kan hjælpe dig med at udnytte mulighederne, både i dag og i morgen. Der er udfordringer og fantastiske muligheder for dem, der kan reagere fleksibelt og effektivt.  For at sikre, at vores hygiejniske komponenter understøtter disse udfordringer med henblik på at levere markedsledende support til mejeriapplikationer, stræber vi efter at fokusere på disse fire industribehov: 

  • Levere produkter til forbrugerne til en konkurrencedygtig pris
  • Få mest muligt ud af råmaterialerne
  • Reducere mængden af spild og udledninger
  • Levere sikre og hygiejniske produkter

Optimere alle processer

Alfa Lavals komplette sortiment af innovative, sanitære komponenter er de centrale byggesten i mejeriprocesser, såsom modtagelse og opbevaring af mælk, pasteurisering, gæring, separation og koncentration samt CIP (Cleaning In Place), der alle er vigtige i forbindelse med mejeriapplikationer.

Hvorfor vælge Alfa Laval?

  • Gennemtestet pålidelighed
  • Øget energieffektivitet
  • Opnå de lave driftsomkostninger og lave samlede ejeromkostninger, der er nødvendige for at opnå en sund bundlinie på konkurrenceprægede markeder.
  • Sørg for skånsom og effektiv varmebehandling og pumpning, hvilket er essentielt for at opnå den optimale kvalitet og det bedste resultat.

Produktkatalog

Seneste 'Close at hand'-online version  

Find et Alfa Laval produkt

Reservedelskatalog

Seneste online version

Find Alfa Laval spare parts

Brochure: I mejeriets hjerte

360° ServiceporteføljeAlfa Lavals hygiejniske udstyr støttes af Alfa Lavals 360° Serviceportefølje, der forlænger udstyrets levetid. Kontakt os

Brochurer for hygiejnisk udstyr

Alfa Laval brochures with hygienic equipmentFind de oplysninger, du har brug for, om vores udstyr til hygiejnisk brug.

Varmevekslere 

Pumper  

Membraner  

Tankudstyr 

Rør og fittings 

Ventiler og automation 

Animationer

Besøg animationswebstedet, og få et kig ind i et produkt for at forstå, hvordan det virker.

Se animationer