Forarbejdning af mejeriprodukter

Alfa Laval er drevet af kontinuerlig innovation og har i over et århundrede leveret forarbejdningsudstyr, der maksimerer udbyttet, letter rengøringen og minimerer spild ved hvert trin i forarbejdningen af mejeriprodukter. Vores komponenter hjælper dig med at spare på vand, energi og kemikalier, mens de overholder de strengeste sikkerheds- og hygiejnestandarder. På denne måde kan mejerierne få mest muligt ud af alle ressourcer og skabe mejeriprodukter i topkvalitet – med den nødvendige fleksibilitet og selvtillid til at gribe nye muligheder på markedet.

Alfa Laval dairy processing

Vi hjælper med at bevæge forarbejdningen af mejeriprodukter fremad

Dairy-processing-more-value.jpg

Mere værdi ud af hver dråbe

Du kan stole på Alfa Lavals udstyr til forarbejdning af mejeriprodukter for at få mest muligt ud af din mælk – hvilket tilfører værdi ved hvert trin af din proces. Højeffektiv forarbejdning og skånsom produkthåndtering sikrer bedre udbytte, reduceret spild og den højest mulige produktkvalitet.

Desuden giver vores innovative udstyrsdesign og -funktioner mulighed for forlænget produktionsdriftstid med mindre tid brugt på rengøring og vedligeholdelse.

Dairy-processing-built-in-sustainability.jpg

Indbygget bæredygtighed

En reduktion af forbruget af energi, vand og kemikalier er i centrum for Alfa Lavals innovationer, der hjælper med at fremme din bæredygtighedsindsats. Vi leverer unikke løsninger, der sænker strømforbruget i dit mejeri markant. Ligeledes giver optimeret rengøringsvenlighed dig mulighed for at reducere mængden af tid, vand og kemikalier brugt ved rengøring på stedet (CIP).

Dairy-processing-superior-hygiene.jpg

Enestående hygiejne

Hygiejne er afgørende i forarbejdningen af mejeriprodukter. Hver detalje i Alfa Lavals hygiejniske behandlingsudstyr er designet med et stærkt fokus på hygiejne for at lette rengøringen og reducere forurening. Dette gør det nemmere for dig at opfylde branchens strenge hygiejne- og fødevaresikkerhedsstandarder – i dag og i morgen.

Optimering af hver eneste mejeriproces

 

Lige fra den rå mælk til det færdige mejeriprodukt er Alfa Lavals komponenter designet til at få mest muligt ud af hvert forarbejdningstrin. De hjælper med at maksimere udbytte, driftstid og produktkvalitet, samtidig med at strøm- og vandforbruget reduceres til et minimum. Klik på knappen for at se procestrin og finde fremhævede teknologier til mejerioptimering.

Gennemse efter procestrin

Dairy processing overview process chart

Nøgleprodukter

.
.

Vi bliver ved med at innovere. Du bliver hele tiden bedre.

Alfa Laval er her for at hjælpe dig med hele tiden at være på forkant af din mejeriproduktion. Med vores dybe rødder i branchen har vi forpligtet os til at finde smartere, bedre og mere effektive måder, hvorpå du kan producere mejeriprodukter af topkvalitet. Gennem hele dit udstyrs levetid tilbyder vi vores ekspertise og tætte samarbejde, så vi sammen kan finde de smarteste opgraderinger og bedste måder at optimere din mejeriproduktion på. Dette inkluderer digitale løsninger, der hjælper dig med at have fuld kontrol over dine mejeriprocesser.

 

Dairy-processing-we-keep-innovating.jpg

Reducer dit miljøaftryk

Alfa Lavals mejeriforarbejdningsudstyr giver dig mulighed for at gøre mere med mindre. De giver dig mulighed for at opbygge en bæredygtig fremtid for din virksomhed, samtidig med at du bruger mindre af verdens dyrebare ressourcer. Se nogle eksempler på, hvordan vores produkter leverer værdi, nedenfor.

Dairy-processing-hermetic-design-emotion.jpg

Reducer energi: Hermetisk design & eMotion

Ved hjælp af en lufttæt skål, der forbedrer væskedynamikken, bruger Alfa Lavals mejeriudskillere med hermetisk design op til 60 % mindre strøm end ikke-hermetiske alternativer. Ved at skabe tæt på vakuumforhold omkring separatorskålen kan Alfa Laval eMotion-modulet øge energibesparelserne med op til 75 %.

Lær mere

Dairy-processing-Thinktop.jpg

Reducer vandet: ThinkTop

Når det kommer til vandbesparende innovation, skiller Alfa Lavals ThinkTop sig ud. Når den er monteret på Unique Mixproof-ventiler, kan ThinkTop pulse-seat-rengøringsfunktionen spare op til 95 % af vand og kemikalier under rengøring på stedet (CIP).

Lær mere

Dairy-processing-SaniSB.jpg

Reducer kemikalier: SaniSB

Med Sani SB-seriens roterende sprøjtehoveder er rengøring af mejeritanke mere effektiv end nogensinde før. Sprøjtehovederne skaber et unikt strålemønster, der muliggør op til 40% besparelser i tid, vand og rengøringsmedier.

Lær mere

Dairy-processing-Foodec.jpg

Forbedret ydelse: Foodec

Renhed og udbytte er de vigtigste parametre under afvalning og afvanding i laktose- og kaseinproduktion. Alfa Lavals Foodec-dekantercentrifuger er ideelle til begge dele, hvilket muliggør op til 25% højere kapacitet til håndtering af faste stoffer end tilsvarende alternativer.

Lær mere

Service

.

Professionel support helt fra starten

Med stor erfaring indenfor servicering af udstyr til fødevarer, mejeri og drikkevarer, står vi klar til at støtte dig, når du støder på problemer eller ønsker at drøfte opgraderingsmuligheder for din mejeribaserede drikkevareproduktion. Vi har specialiseret os i optimering af CIP-programmer, hvilket har til formål at reducere forbrug af vand og rengøringsmidler. På grund af vores globale netværk af partnere, serviceteknikere, servicecentre og distributionscentre af reservedele, er kvalificeret support og originale reservedele altid tilgængelige. 

Vi kan yde support helt fra den indledende installation og idriftsættelse, og op gennem hele dit udstyrs levetid i form af forebyggende vedligeholdelse, opgraderinger, fjernovervågning, planlagt vedligeholdelse, fejlfinding og meget mere.

Sikring af maksimal driftstid, ydeevne og investeringsafkast. Lær mere om de tjenester, vi tilbyder:

Service af dekantercentrifuger Services af hygiejniske pumper Service af varmevekslere

Service af hygiejnisk tankudstyr Service til hygiejneventiler

 

Plant based drinks service.jpg