Istandsættelse af varmevekslere

Forlæng dit udstyrs levetid uanset hvilket mærke

Hos Alfa Laval servicerer, istandsætter og renser vi pladevarmevekslere af alle mærker, så de bliver så gode som nye. Som en af verdens førende producenter af pladevarmevekslere ved vi præcis, hvordan vi vedligeholder dit udstyr for at sikre høj og pålidelig ydeevne over tid.

Vi tilbyder en række renoveringstjenester på over 100 Alfa Laval-servicecentre med henblik på at forbedre dit udstyrs ydeevne, forlænge udstyrets levetid og sørge for sikker og effektiv drift. Nogle gange er det så simpelt som at en rensning af varmeveksler får den tilbage på god ydeevne.

Rengøring, påvisning af revnedannelse, samling med nye pakninger, trykafprøvning, udskiftning af defekte plader og rensning af varmevekslere, udgør blot nogle af de ting, vi hjælper dig med. Derudover kommer vi med anbefalinger til andre serviceforanstaltninger. Du kan skræddersy din egen servicepakke eller vælge en prædefineret pakke.

Sådan fungerer det

Vores eksperter:

  • Foreslår renoveringsløsninger, der matcher dine krav til gennemløbstid, budget og anvendelse
  • Følger gennemtestede procedurer, der overholder de strengeste kvalitets- og helbredskrav
  • Bruger originale reservedele

 

Alfa Lavals Integrity test

Alfa Lavals Integrity test kan detektere mikroskopiske revner og forringelse i materialet, inden der udvikler sig skadelige lækager og varmeveksleren bliver utæt. Disse oplysninger giver dig detaljeret indsigt i tilstanden af dine plader og pakninger, og du kan tage skridt til at beskytte dit udstyr og for vedligeholdelse. Læs mere her i produktdokumentet (ENG)

Læs mere om Alfa Lavals rekonditioneringsservice, og om hvordan du kan forlænge levetiden på din varmeveksler!

De ti bedste tip til at holde dit Alfa Laval-udstyr i tip-top-stand

On-demand webinar | Hvordan du bevarer din varmevekslers gode stand

Se vores webinar hvor vi fortæller om Alfa Laval varmevekslerservice, og de forskellige måder, hvorpå du kan holde din varmeveksler i top stand. I de 42 minutter webinaret varer, vil vi fokusere på følgende emner: Bæredygtige løsninger, Visuel tilstandsvurdering, Integritetstest, Renovering og forebyggende vedligeholdelse samt Service af alle mærker.

Conceptzero Vignette 640x360