Alfa Lavals Remote Guidance

Fjernvejledning til servicearbejde sikrer fortsat oppetid

Eksperter fra Alfa Lavals reagerer hurtigt på dine servicebehov, selv i de mest udfordrende tider. Med Alfa Laval fjernvejledning får du support direkte fra vores eksperter, som via en fjernforbindelse guider dine medarbejdere til en løsning. Det hjælper dig med at minimere eller helt undgå nedetid uden behov for et fysisk besøg. 

Med Alfa Laval fjernvejledning er du også med til at reducere vores CO2-fodaftryk, og det er endnu et skridt på vejen mod virksomhedens bæredygtighedsmål. Vi garanterer, at dine data er godt beskyttede via den anvendte platform. 

Leder du efter en specifik service?

Remote guidance 640x360.jpg

Sådan fungerer det

Værktøjet Alfa Laval fjernvejledning giver brugerne mulighed for at interagere og samarbejde i realtid, selv om de opholder sig vidt forskellige steder. Det skaber et augmented reality-miljø, hvor dialog, håndbevægelser, stillbilleder, telestrating (digital skitsering) og visninger, hvor der indsættes virkelige objekter, kan bruges til at styre selve servicearbejdet. 

Ydelsesomfang

Alfa Laval fjernvejledning er kompatibelt med langt størstedelen af udstyret fra Alfa Laval. Du kan vælge at abonnere på fjernvejledning og derved reducere administrationsomkostningerne, eller du kan vælge en løsning, hvor vi supporterer dig med fjernvejledning efter behov. Kontakt din lokale forhandler for at finde ud af mere om, hvilke pakker der passer bedst til dit behov.