Search within pages and documents

Anmod om kontakt fra Alfa Laval

Vælg dit land.

Globalt servicenetværk

Eksperter over hele verden

I mere end 130 år har vi opbygget vores globale tilstedeværelse med servicecentre og partnere i næsten 100 lande samt i vigtige havnebyer. Dermed kan vi tilbyde dig lokal ekspertise – alt sammen understøttet af Alfa Lavals globale netværk.

Den rigtige ekspertise – altid til rådighed for dig

Vores servicespecialister er klar til at assistere dig over telefonen eller på stedet – afhængigt af dine behov. Alfa Laval-services og -reservedele er inden for rækkevidde i forhold til dine driftsanlæg, når du har brug for dem.

Hvad enten du skal til at foretage kritiske ændringer af din drift, eller du blot har brug for service til en lille komponent, så er vi her for at hjælpe dig – lige fra enkel rådgivning til komplekse fejlfindingsanalyser.

Servicecentrene er strategisk placeret i nærheden af dig

Alfa Lavals servicecentre er strategisk placeret rundt omkring i verden. På disse moderne faciliteter kan du få fat i alt det, der kræves for at forlænge dit udstyrs levetid.

Alfa Laval har servicecentre, der er specialiseret i:

  • Varmevekslere
  • Dekantere
  • Separatorer
  • Kedler til brug på skibe, rensningssystemer til udstødningsgasser og systemer til inaktiv gas

Ekspertviden om materialer og kemi står til din rådighed

Alfa Lavals egne materialer og kemiske laboratorium hjælper dig med at være på forkant ved at levere materialer og kemisk viden, hvad enten det drejer sig om medier eller applikationstest, rådgivning om kemiske produkter eller materialevalg i forbindelse med dit Alfa Laval-udstyr. Vi leverer alt dette, samtidig med at vi hjælper dig med at opfylde lokale lovgivningskrav vedrørende materialestandarder, hygiejne og miljøet. Og når der forekommer forstyrrelser, kan vores eksperter hjælpe med at finde frem til årsagen via kompetent analysearbejde – og dermed forhindre, at det sker igen.

Ved at vælge Alfa Laval, vælger du den perfekte langsigtet partner til din daglige drift. Vores servicenetværk kan komme i kontakt med dig, uanset hvor du befinder dig. Klik på kortet for at finde din lokale Alfa Laval repræsentant.