Alfa Laval Nakskov

Alfa Laval Nakskov har et kvalitetssystem med det formål at sikre rette kvalitet og sporbarhed af vores membranprodukter.

Vores flat sheet membran og membran spiral elementer bliver produceret i overensstemmelse med Good Manufacturing Practice (GMP).

Alle råvarer opfylder kravene fra såvel europæiske (Regulation 1935/2004/EC, Commission Directive 2002/72/EC) som amerikanske (FDA regulations of the U.S. Food, Drug and Cosmetic Act as published in the Code of Federal Regulations (CFR) Title 21) standarder for produkter og materialer med fødevarerkontakt.

Kvalitetsstyringssystemet auditeres jævnligt af kunder og administreres på siten af Jim Langtoft.

Kvalitetspolitik for Alfa Laval Nakskov

Vi findes for at accelerere succes for vores kunder, medmennesker og planeten. Gennem tæt kommunikation med vores kunder og ved at forstå deres behov, skaber vi enestående kundeoplevelser; fra start til slut. Vi finder den optimale proces for kunden ved at kombinere membranteknologi med andre Alfa Laval teknologier.

Vi vil overholde love og regulativer og samarbejde med kompetente og motiverede kolleger på tværs af organisationen for løbende at forbedre vores kvalitetsledelsessystem baseret på input fra vores kunder.