Alfa Laval Kolding

Luftfoto Alfa Laval Kolding 1200x400

Innovation og bæredygtig udvikling

Alfa Laval Kolding spiller en central rolle indenfor bæredygtig teknologi. Her udvikler vi specialiseret procesudstyr til blandt andet medicinal- og fødevarebranchen, hvor høje hygiejnestandarder er afgørende. Alfa Laval i Kolding demonstrerer hvordan teknologi, innovation og bæredygtig udvikling kan gå hånd i hånd - en bedrift, vi er stolte af.

Vores ekspertise indenfor udvikling og produktion af pumper, ventiler og tankrensningsudstyr, hjælper vores kunder med at optimere deres processer og nå deres bæredygtighedsmål.

AlfaLaval kolding reception 640x360

Livlig international arbejdsplads

Alfa Laval Kolding huser over 800 medarbejdere og udgør dermed byens største private arbejdsplads, hvor alle vitale funktioner er samlet – fra udvikling og produktion til økonomi, markedsføring og salg. Vores produktion og distributionscenter samt vores topmoderne laboratoriefaciliteter placerer Alfa Laval Kolding på landkortet som en global nøglespiller inden for innovativ teknologi og bæredygtige løsninger.

Vi er en attraktiv international arbejdsplads hvor ambitionerne er store, mulighederne mange og faciliteterne gode. Vi har en åben og uformel kultur hvor tillid, respekt og ansvarlighed er hjørnestenene i vores forretning.

Vi er mere end blot en virksomhed; vi er bannerførere for udvikling og forandring.

Er du nysgerrig?

Hos Alfa Laval strækker vi os altid lige lidt længere for at håndtere de største udfordringer. Vores drivkraft er at skabe øget succes for vores kunder, medmennesker og planeten. Det kan kun lade sig gøre ved hjælp af dedikerede mennesker med et nysgerrig sind. Nysgerrighed er gnisten bag gode ideer. Og fantastiske ideer skaber fremskridt.

Læs mere om Alfa Laval som arbejdsplads og find vores ledige stillinger på vores karriereside.

Besøg vores karriereside

kolding people