2017-10-23 Product News

Alfa Laval Nordic A/S indleder nyt strategisk samarbejde med Iversen Trading ApS

Pr. 1. oktober 2017 har Alfa Laval Nordic A/S, Food & Water Division indgået strategisk samarbejde med Iversen Trading ApS

Alfa Laval Nordic A/S, Food & Water Division, har indgået strategisk samarbejde med Iversen Trading ApS, som pr. 1. oktober 2017 er udnævnt autoriseret forhandler på hele porteføljen af sanitære pumper til føde- og drikkevareindustrien. Desuden vil Iversen Trading ApS også kunne tilbyde Alfa Lavals øvrige sanitære produktsortiment. 

Samarbejdet er indgået med det mål at give vores slutbrugere på det danske marked mulighed for at drage fordel af Iversen Trading ApS’ lokale viden og service inden for pumpeteknologien.

Udover at sælge og rådgive omkring pumper, vil Iversen Trading ApS også udføre service og levere reservedele til Alfa Laval produkter. Alle disse kompetencer vil kunne blive udnyttet af danske kunder via den lokale repræsentation. Systembyggere og entreprenører vil fortsat have den direkte kontakt og handel med Alfa Laval Nordic A/S.

- Med vores brede sortiment af pumper og Iversen Tradings lokale repræsentation og ekspertise inden for området, kan vi fremover tilbyde alle Alfa Lavals sanitære pumper via vores nye kanal, siger Finn Kjeldgaard, Distributor Manager hos Alfa Laval Nordic A/S, Food & Water Division, som ikke lægger skjul på, at han ser frem til et godt samarbejde med Iversen Trading ApS på det danske marked. 

- Vi har skruet samarbejdet sådan sammen, at det står både kunderne og rådgiverne frit for, hvem man ønsker at tage kontakt til, når man har en opgave, der inkluderer pumpeoptimering og -teknologi, men det bliver Iversen Trading ApS, der bliver den foretrukne salgskanal og opsøgende aktør på vores vegne, fortsætter Finn Kjeldgaard, som ser mange muligheder for fremtidig synergi i samarbejdet. 

Direktør Jens Iversen fra Iversen Trading ApS er også meget tilfreds med samarbejdet, og siger: ”Jeg er meget stolt over, at Alfa Laval udviser Iversen Trading den tillid. Alfa Lavals pumper og ventiler passer perfekt ind i vores produktprogram, og jeg er overbevist om at sammen får vi succes. I en tid, hvor der i stigende grad kræves dokumentation for anvendte materialer samt sporbarhed, er det vigtigt for os at kunne imødekomme vores kunders krav. Vi ser derfor frem til et godt samarbejde med Alfa Laval, og at kunne betjene vores kunder endnu bedre fremover.”

For flere informationer, kontakt venligst: 

Finn Kjeldgaard
Distributor Manager, Food & Water Division
Alfa Laval Nordic A/S

Tlf. +45 2844 8653
E-mail: finn.kjeldgaard@alfalaval.com 

Adina Usiewicz
Marketing Project Manager
Alfa Laval Nordic A/S
Tlf. +45 2844 8608
E-mail: adina.usiewicz@alfalaval.com

eller

Jens Iversen
Direktør
Iversen Trading A/S
Tlf. +45 8736 1361
E-mail: ji@iversen-trading.dk

Iversen Trading Alfa Laval large

Relateret indhold: