2016-09-16 Product News

Alfa Laval-ballastvandsystem – PureBallast passerer 10-års mærket, samtidig med at BWM-konventionen ratificeres

Meddelelsen om, at Finland har ratificeret IMO Ballast Water Management (BWM)-konventionen, kom blot få dage før en anden milepæl: 10-årsdagen for den kommercielle lancering af Alfa Laval PureBallast.

Den 15. september markerede Alfa Laval, at der var gået 10 år, siden PureBallast blev lanceret som verdens første kommercielt tilgængelige behandlingssystem til ballastvand. På tidspunktet for lanceringen i 2006 syntes den globale introduktion af krav i forbindelse med behandling af ballastvand at være lige om hjørnet. 

Nøjagtigt ét årti senere er det endelig lykkedes at passere denne milepæl. I mellemtiden er PureBallast fortsat markedsledende. PureBallast, der nu leveres i tredje generation, tilbyder uovertruffen performance i både ferskvand, brakvand og havvand. På samme måde er det et ideelt system til behandling af uklart vand, når det kører med fuld gennemstrømning, hvor UV-transmissionen kommer helt ned på 42 %.   

“Vi lovede allerede på et tidligt tidspunkt vores kunder, at de med fortrøstning kunne se frem til eventuelle lovkrav vedrørende ballastvand,” siger Anders Lindmark, General Manager, Business Centre PureBallast. “PureBallast 3.1 nøjes ikke med at opfylde dette løfte. Nej, produktet gør dette med en næsten ufattelig effektivitet.”

Alfa Laval er klar, når markedet tager fart

Nu, hvor ratifikationsprocessen er afsluttet, vil BWM-konventionen træde i kraft d. 8. september 2017. Dette betyder, at den længe ventede opgraderingsbølge for alvor vil tage fart, og dette vil lægge et ganske betydeligt pres på producenter af behandlingssystemer til ballastvand. 

“Alfa Laval er godt forberedt på det, der ligger forude, både hvad angår viden og kapacitet,” siger Lindmark. “Da vi har solgt over 1200 systemer og installeret mere end 300 af dem som opgraderinger, har vi både de nødvendige kompetencer og en produktionsinfrastruktur, der er gearet til det øgede pres.” 

Hvis du vil vide mere om Alfa Laval PureBallast 3.1 og Alfa Lavals tilgang til behandling af ballastvand, er du velkommen til at besøge www.alfalaval.com/pureballast3

 

Redaktionelle bemærkninger

Om Alfa Laval PureBallast

PureBallast, som var verdens første kommercielt tilgængelige behandlingssystem til ballastvand, er et kemikaliefrit system, der forhandles og serviceres af Alfa Laval. En vital komponent i systemet er Enhanced UV-reaktoren, der er udviklet i fællesskab af Alfa Laval og Wallenius Water på grundlag af Wallenius Water 

Om Alfa Laval

Alfa Laval er en førende global leverandør af specialiserede produkter og engineering-løsninger baseret på virksomhedens kerneteknologier inden for varmeoverførsel, separation og væskebehandling.

Selskabets udstyr, systemer og serviceydelser er dedikeret til at hjælpe kunder med optimering af deres processer. Løsningerne hjælper dem til at varme, køle, separere og transportere produkter i industrier der fremstiller føde- og drikkevarer, kemikalier og petrokemikalier, medicinalvarer, stivelser, sukker og etanol.

Alfa Lavals produkter anvendes også på kraftværker, ombord på skibe, i maskinteknisk industri, olie og gas samt mineindustrien og til spildevandsbehandling, samt til klimavenlige- og køleløsninger.

Alfa Laval’s verdensomspændende organisation arbejder tæt sammen med kunder i næsten 100 lande om at fremme deres globale tilstedeværelse. Alfa Laval er noteret på Nasdaq OMX, og opnåede i 2015 en omsætning på over 31,8 mia. kr. Selskabet har ca. 17.400 ansatte verden over.

I Danmark har Alfa Laval en omsætning på knap 4,8 mia. kr., og har 1.832 ansatte, der beskæftiger sig med forskning, produktudvikling, produktion, service, administration og salg. Alfa Lavals danske kunder findes inden for biotek, lægemidler, energi, rensning, levnedsmidler og søfart.

PureBallast ten years 640x360

Kontakt

Jeppe Malmmose

Sales Manager MDD Projects, Marine & Diesel

+45 28 44 86 76
+45 76 96 15 20
jeppe.malmmose@alfalaval.com

Kontakt

Adina Usiewicz

Marketing Communication Manager

Food & Water Division, Alfa Laval Nordic A/S

Danmark

2844 8608
adina.usiewicz@alfalaval.com

Relateret indhold: