2016-06-28 Product News

Den nye Mini-serie er et stort skridt fremad for energieffektiviteten

Alfa Laval har endnu engang sat nye standarder for HVAC-energieffektivitet med lanceringen af de nye Mini City- og Mini ECO-varme-interface-enheder.

Lavere returtemperaturer anerkendes som en nøglefaktor for at opnå højere energieffektivitet, lavere energiomkostninger og reduceret miljøbelastning i HVAC-systemer. Hver eneste grad, som returtemperaturen i rumopvarmnings- og varmtvandssystemer kan reduceres med, er med til at nedbringe både energiregningen og de negative miljøpåvirkninger.

Med 50 års erfaring i udvikling af fjernvarmesystemer, hjælper Alfa Laval med sin specialiserede ekspertise fjernvarmeleverandører med fortsat at udvide grænserne for effektiv energiudnyttelse. De nye Mini City- og Mini ECO-varme-interface-enheder (HIU'er) giver uovertruffen energieffektivitet inden for de brugsvands-, radiator- og gulvvarmesystemer, der anvendes i enfamilie- og flerfamiliehuse. 

“Den nye Alfa Laval Mini-serie forbedrer energieffektiviteten ved at sænke returtemperaturen. Dette er gode nyheder for fjernvarmeleverandører og husejere, fordi det reducerer omkostningerne for alle de involverede, og den enestående energieffektivitet er også godt nyt for miljøet,” siger Stefan LM Eriksson, General Manager Heating Cooling Systems. “Vi har også slanket designet for at gøre varme-interface-enhederne lette og meget kompakte, så de er utroligt nemme at håndtere, placere og installere.” 

Alfa Laval Mini City og Mini ECO kan nu fås til implementering i fjernvarmesystemer på de europæiske markeder. 

Mini-serien: Vigtige fordele

  •  Lavere returtemperaturer – sparer på både energi- og investeringsomkostningerne i distributionsnetværket.
  • Bedre komfort – enestående styring af brugsvandstemperaturen (øjeblikkelig og stabil styring), testet af tredjepartsudbydere.* 
  • Betydelige pladsbesparelser – de opdaterede Mini City- og Mini ECO-modeller optager 50 % mindre plads.
  • En smart løsning – nem at betjene og installere.

 Læs mere om produktet på www.alfalaval.com/miniseries

* kilde: Independent Swedish District Heating Association Svensk Fjärrvärme: www.svenskfjarrvarme.se

Om Alfa Laval

Alfa Laval er en førende global leverandør af specialiserede produkter og engineering-løsninger, baseret på virksomhedens kerneteknologier inden for varmeoverførsel, separation og væskebehandling. Virksomhedens udstyr, systemer og serviceydelser er målrettet til at hjælpe kunderne med at optimere resultaterne af deres processer. Løsningerne hjælper kunderne med at opvarme, afkøle, separere og transportere produkter i brancher som føde- og drikkevareproduktion, kemikalier og olie- og gas, medicinalvarer, stivelse, sukker og ethanol. Alfa Lavals produkter anvendes også på kraftværker, om bord på skibe, inden for olie- og gasudvinding, metal- og maskinindustrien, minedrift og spildevandhåndtering samt i komfortklima- og køleanlæg. Alfa Lavals verdensomspændende organisation arbejder tæt sammen med kunderne i næsten 100 lande og hjælper dem med at være på forkant på den globale scene. Alfa Laval er noteret på Nasdaq OMX og præsterede i 2014 et årligt salg på ca. SEK 35,1 mia. (ca. 3,85 mia. euro). Virksomheden har cirka 18.000 medarbejdere.

AL Mini-City 640x360

Kontakt

Adina Usiewicz

Marketing Communication Manager

Food & Water Division, Alfa Laval Nordic A/S

Danmark

2844 8608
adina.usiewicz@alfalaval.com

Kontakt

Armatec A/S

Master Distributor for Alfa Laval produkter

+45 4696 0000
Armatec@armatec.dk

Relateret indhold: