2020 and beyond I - 1200x400

Sejl sikkert ind i 2020 - og videre

Udstyr og løsninger til at håndtere dine udfordringer

Alfa Lavals løsninger og viden dækker hele spektret af udfordringer om bord i kølvandet på de globale krav til begrænsning af svovludledningen fra 2020 – lige fra brændstofbehandling til rensning af udstødningsgasser. Vores løsninger kan håndtere dine mest presserende bekymringer lige nu, men de bygger rent faktisk på 100 års erfaring med at håndtere udfordringer i marinebranchen. Det allervigtigste er dog, at de kan hjælpe dig langt ud i fremtiden.

 

Contact button

Motorbeskyttelse

Brændstof med lavt svovlindhold stiller andre krav til din motors brændstofledning, hvilket kan øge mængden af katalysatorpartikler. Med Alfa Laval Adaptive Fuel Line kan vi tilbyde løsninger, der holder din motor sikker – og øger din brændstofeffektivitet.

Exhaust gas cleaning III 640x360
.

Forbered dine kedler til kompatible brændstoffer

Uanset om du vælger brændstof med lavt svovlindhold eller i stedet bruger en skrubber, vil din strategi påvirke dine kedler. Alfa Laval har 100 års erfaring med kedler og kan hjælpe dig med at tilpasse din kedels brændstofledning og forhindre driftsproblemer.

Boiler optimization 640x360
.

Rensning af udstødningsgasser

Ved hjælp af en SOx-skrubber kan du opfylde de globale krav til begrænsning af svovludledningen, samtidig med at du bevarer din nuværende brændstoføkonomi. Alfa Laval PureSOx er et banebrydende skrubbersystem, der er gennemprøvet og har vist sig effektivt i 10 års drift til søs.

Exhaust gas cleaning 5 640x360
.

LNG som brændstof

Et stigende antal forskellige fartøjer vælger at anvende LNG (fyldende naturgas) som brændstof. Dette kræver dog yderst effektiv styring af kogegassen (BOG). Alfa Laval har både ekspertisen og løsningerne til at sørge for at opretholde sikkerheden – enkelt og økonomisk.

LNG as fuel 640x360
.

Alternative brændstoffer

I takt med at reglerne ændres, og de miljømæssige bekymringer vokser, bliver udvalget af brændstoffer stadigt større. Alfa Laval kan ikke blot hjælpe dig med ekspertise inden for traditionelle brændstoffer, men også med indsigt i og løsninger til de nye alternativer.

Alternative fuels 640x360
.

Alfa Lavals test- og træningscenter

De aktuelle udfordringer i marinebranchen vil strække sig langt ud i fremtiden efter 2020, og der er allerede dukket nye op i horisonten. Gennem solid forskning og udvikling og tæt samarbejde med kunder som dig arbejder Alfa Laval hårdt på at få nye løsninger på plads.

Aalborg boiler service
.

Service

Uanset hvordan du vælger at håndtere kravene til begrænsning af svovludledningen og andre vigtige udfordringer, bør service være en del af løsningen. Alfa Lavals serviceeksperter leverer løsninger, viden og support på verdensplan døgnet rundt – fra eftermontering af udstyr til uddannelse af besætningen i vigtige funktioner som brændstofstyring – så du kan holde dig i gang og på forkant med udviklingen.

Marine service 640x360
.