PureSOx

Alfa Laval PureSOx

Et skridt videre fra blot at overholde lovkravene

Alfa Laval PureSOx viser stadig vejen frem

Du vil ikke være alene om at vælge en SOx-skrubber. Men du vil være et skridt foran, hvis du vælger den banebrydende skrubberløsning Alfa Laval PureSOx. PureSOx, som har været benyttet til søs siden 2009, er et strålende eksempel til efterlevelse, i og med at samtlige solgte systemer stadig er i drift og lever op til kravene. PureSOx bygger på 100 års erfaring med skibsindustrien og er indtil nu det foretrukne valg til flere hundrede skibe. Men hvad betyder mere, end at kunderne vender tilbage gang på gang takket være problemfri installationer, godkendte resultater og førsteklasses global service. De ved, at de med PureSOx får en løsning, der giver dem et konkurrencemæssigt forspring – nu og fremover.

PureSOx Express – store nyheder til mindre skibe

Mindre fartøjer har nu let adgang til SOx-skrubberfordele. PureSOx Express er et modul klar til installation og er tilmed omkostningseffektiv.

Fokuspunkter

Klare svar om svovl og emissioner

Kate Schrøder Jensen, specialist i juridiske forhold, blogger om, hvad reglerne og teknologierne reelt betyder for dig.

Service og support vedrørende Alfa Laval PureSOx

Hos Alfa Laval tilbyder vi omfattende sikkerhedsløsninger i kraft af vores verdensomspændende servicenetværk, døgnbemandede onlinehjælp og brede serviceudbud. 

PureSOx 10 years

Et årti til søs

Her i 2019 fejrer vi et helt særligt jubilæum. Der er nemlig gået ti år siden den allerførste PureSOx-installation.

Ekspertressourcer til din skrubber-beslutning

Udnyt vores førende viden inden for skrubber-teknologi og emissionsoverholdelse med disse gratis downloads.

Alfa Laval PureSOx 
– retrofit

Se eftermonteringen af et PureSOx-system om bord på skibet M/V Valentine

Alfa Laval PureSOx fakta og tal


Se vores animerede infografik, der også kan downloades, for at finde ud af, hvorfor kunderne vælger Alfa Laval PureSOx.


 

Lukket kredsløb med ubegrænsede muligheder

Vores nye og fleksible, modulopbyggede vandrensningssystem er optimeret til dine konkrete behov – både nu og i fremtiden.

Kom med om bord på Alfa Laval Nijmegen

… og vær med til at tegne fremtiden. Det er hos Alfa Laval Nijmegen i Holland, at vi udvikler og designer vores PureSOx-system til kunder i hele verden. Vores branche er i konstant udvikling, og vi vil gerne have endnu flere dygtige medarbejdere. Når du vælger Alfa Laval Nijmegen, vælger du en karriere inden for ingeniørvidenskab og en virksomhed med en meget lys fremtid. Du kan få flere oplysninger på vores website med ledige stillinger.

Et skridt foran for Safe Bulkers


Safe Bulkers har valgt Alfa Laval PureSOx til 20 skibe for at sikre overholdelse af den globale svovlkappe. De forklarer vigtigheden af at have en pålidelig leverandør, og hvorfor de valgte Alfa Laval PureSOx.