Alfa Laval Adaptive Fuel Line

Ligesom brændstofferne selv udvikler løsningerne til styring af skibsbrændstoffer sig. Da reguleringer af svovlindholdet i brændstofferne fremmer overgangen til brændstoffer med lavt svovlindhold, LNG, alternative brændstoffer og skrubbere, er der behov for nytænkning omkring den brændstofledning, der fører til motoren. I kraft af omtrent 100 års erfaring med brændstofbehandling og vigtige løsninger på alle aspekter af brændstofhåndtering er Alfa Laval særligt godt forberedt på at hjælpe dig gennem denne udvikling.

Alfa Laval Adaptive Fuel Line

Alfa Lavals brændstoflinjeløsninger dækker bl.a. adskillelse, synkronisering af tilførsel, filtrering, brændstofbehandling. Fordi vi arbejder med alle aspekterne, kan vi udforme brændstoflinjen som en samlet, fleksibel proces, der reagerer på forandringer og udfordringer i realtid. Vi kalder det Alfa Laval Adaptive Fuel Line.

contact-us-button_DK_175x46.jpg


Fokuspunkter

Hvad vil IMO-strategien for drivhusgasser betyde for morgendagens brændstoflinjer?

Dr. Markus Hoffmann, Global Applications Manager, gennemgår IMOs ambitiøse klimastrategi og afdækker de forskellige områder af skibsfartens brændstofmarked, som kan blive påvirket i de kommende år.

Franciska Kjellström

Roberto Comelli, global salgschef Brændstofbehandlingsmoduler, interview med Shipinsight

Brændstofbehandling er en kompliceret sag, og med 2020 lige om hjørnet er der mange spørgsmål om brændstoffernes tilgængelighed, håndtering af brændstoffer ombord, brændstoffernes kvalitet og stabilitet. Alfa Laval har arbejdet i 40 år med brændstofbehandlingssystemer og er det eneste firma, der kan tilbyde dig en komplet løsning, som sørger for, at du overholder lovkravene i 2020 og fremover.

Roberto Commelli

Lyt til eksperterne

Mød eksperterne bag Alfa Lavals Adaptive Fuel Line og mere. I disse informative videoer deler de deres tanker om at imødegå både nutidens og fremtidens udfordringer inden for brændstof og drift.

fuel line expertsv2 640x360

Motorbeskyttelse

Den daglige drift – katalysatorpartikler og motorslitage

I skibsbranchen er vi vant til at tænke stort. En af de største udfordringer, industrien står over for, handler om de helt små ting. Og den trussel, de udgør for sikker drift af hele verdens skibsflåde, kan blive betydeligt værre.

fuel line daily grind02 640x360

Hvordan Alfa Laval ALCAP™ genopfandt brændstofseparation

Højhastighedsseparatorer fjerner vand og skadelige partikler fra skibsbrændstof. Ældre design krævede manuel justering for hver brændstoftype. Men ALCAP™-teknologien justeres automatisk for at sikre uafbrudt drift – med maksimal separationseffektivitet, motorbrændstoføkonomi og motorbeskyttelse.

fuel line alcap post640x360

Bekæmpelse af katalysatorpartikler med brændstofrensning

Skibsbrændstoffernes kvalitet kan variere inden for grænserne. Professionel brændstofstyring er vigtig for at undgå for høje brændstofomkostninger eller alvorlige nedbrud. Se tre velkendte eksperter fra den skibsindustrien fortælle om deres holdninger til afhjælpning af risici.

.
fuel line service herov21920x480

Forberedelse til 2020 - og derefter

Er dit nuværende fartøj klar til 2020 og årene fremover?

.

Vores produkter

S og P Flex

Alfa Lavals S og P Flex-sortiment af separatorer er ideelt til alle brændstoffer og smøreolier. Optimer beskyttelsen og effektiviteten ved at skabe et modulært separatorsystem specifikt til formålet. Vælg mellem den avancerede S-separator, verdens bedstsælgende separator til brændstof og smøreolie, eller P-separatorens enkelhed.

Vis produkt

Automated Fuel Changeover System

Automated Fuel Changeover System (ACS) er et pålideligt, fuldautomatisk brændstofomstillingssystem, der letter overgangen til brændselsolie, samtidig med at brændstofviskositeten holdes inden for de grænser, som motorfabrikanterne fastsætter.

Vis produkt

Fuel Conditioning Modules Oil

FCM One Oil er designet til at dække konventionelle marine brændselsolier, men gør mere end at afstemme brændstoffets renhed, tryk, temperatur, viskositet og flowhastighed efter motorens specifikationer. Den kan også konfigureres til at håndtere flere brændstoffer, producere brændstofblandinger og styre den automatiske omstilling mellem dem.

Vis produkt

FlowSync

Alfa Laval FlowSync er et automatisk kontrolsystem for separatorfødepumper til brug i fartøjets behandlingssystem. Det synkroniserer brændstofstrømmen til separatorerne ud fra det aktuelle forbrug, hvilket giver dig større motorbeskyttelse, færre katalysatorpartikler og lavere energiforbrug.

Vis produkt

290 Filter

Alfa Laval 290-filtre giver finfiltrering med stort set intet trykfald. De er velegnede til en række anvendelser, såsom filtrering af smøreolie til firetaktsmotorer og filtrering af hydraulikstyringsolie til totaktsmotorer. Filtrene kan være tilgængelige med forskellige slamfjernelsesindretninger, såsom et afledningskammer eller en Eliminator-kombination.

Vis produkt

alp0085 and alp0280 ret cmyk_640x360.png

ALP Three screw-pumpe

Alfa Laval ALP Three screw-pumper er udviklet til at sikre laveste mulige driftsomkostninger og højeste pålidelighed, specifikt henvendt til skibsindustrien.
ALP er det oplagte valg til håndtering af brændstoffer og smøreolier.

Vis produkt

.

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål

Vi er altid klar til at tale om dine behov, hvad enten det drejer sig om specifikke Alfa Laval brændstoflinjeløsninger eller bredere strategier for håndteringen af brændstofudfordringerne i 2020 og derefter. Fortæl os, hvad der bekymrer dig, så tager vi kontakt til dig.

Oplysningerne gemmes og behandles i overensstemmelse med vores databeskyttelsespolitik.